Galatasaray, Seferoviç‘i Kadrosuna Katmak İstiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Haris Seferovic'in satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda Benfica ile anlaşmaya vardı. (Sabah)

bitik forvet almaktan son zamanlarda bir çok sezonu çöpe attık yine aynısı olursa kendimi keserim artık

Umarim zorunlu opsiyon degildir, adam bakalim tam olarak düzeldimi ? Bir sakatlik yasarsa basimiza bela olacak. Kira bedeli nekadar acaba?

Bu transfer büyük rezillik değil mi ya? Birini alma daha iyi.

Başlık böyle mi gerçekten? Güzel havuz buldular Türkiye'de. Soyguna çanak tutan zengin çocuğunu buldular tabi.
yok ya arkadaş tweet başlığını kendisi öyle yazmış. ama tabi şu 1-2 transferde fenerin araya girdiğini gören takımlar kendilerinden oyuncu istediğimizde fenerde istiyor diye fiyat yükseltmeye çalışacaktır kendilerince.

Benim cok begendigim bir futbolcu bunu zaten yillar önce de dile getiriyordum.

Baktim da tam bir ay önce Milli Takimda 90 dakika maca cikmis. Benfica antrenmanlarinda falan yer almiyor mu simdi, sakatlik olayi dogru mu ki.

Diagne nin aklı başında olanı mı oluyor bu. Daha net ne yapacağı belli adam alabilse idik keşke...

Yönetim akıllıca 15 maç oynarda diye şerh düşmüş aferim.Peki ya 15 maç oynayamazsa yerine kim oynayacak? Yani yönetimin başka golcü girişimi de var demektir .Bu da muhtemelen Umut Bozok Haris sakat çıkarsa umut şampiyon yapabilir mi ya da Muhammed gomis yapar mı sanmıyorum.Dua edelim de Haris sakat çıkmasın ya da umut yerine başka golcü lazım

Seferovic bence iyi bir hamle evet sac bas da yolduracak ama hic tahmin etmediginiz goller de atacaktir.

bizim icin zaten en onemli transfer 6 numara sonr 10 numara olmali

gomis muhammed ogulcan eren aydin opsiyonlarimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt