- 18 Mayıs 2011
- 53.396
- 57.347
- 4.613
ISTE BU DRANSFERE SEVINIRIM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batma muhabbetini gecelim ustat. Batmiyor 4 buyukler. Batirmiyorlar.Oha çok tuzlu bence. Insallah batmayiz
Carvalho ve Pedro da boyle olacak. 30 yasindaki 3 oyuncuya 3 sene icin 12'ser milyon euro baglamak bir tik fazla sanki
Oyuncu bu parayi etmez diye demiyorum, maas dengesi ve bizim ekonomik durumumuzu gozeterek yazdim
Bu is hep boyle olmaz kral. Simdi soyle ki bence biz gayrimenkulleri falan satinca ciddi bi ekonomik avantaj elde edecegiz. Ondan sonra muhtemelen kadro farki olusacak basari gelecek. Bu sefer bunlar zirlayacak TR'de de isler boyle yurudugu icin bunlara bir seyler armagan edilip sartlar esitlenecek. Bu dongunun sonu yok ama bizim yine de minimum seviyede de olsa sorumluluk gostermemiz lazim cunku zaten ondeyiz o yuzden gozumuzun yasina bakmazlar. Fener gibi devletli ya da Bjk gibi mafyatik degilizBatma muhabbetini gecelim ustat. Batmiyor 4 buyukler. Batirmiyorlar.

Sen de bilerek yapiyorsun ha bu isi hosuna gidiyor yaniAllahım Playmaker orta sahamız oldu seneler sonra.. Şampiyonlar Ligi canavarıdır Oliveira. Porto döneminde harika işler yaptı. Roma döneminde sallansa da bizde harika ötesi işler yapacak 8 numarada. Portekiz Aslanı Sergio Oliveira hayırlı olsun..Ekli dosyayı görüntüle 166729
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her bir kelimesine katılıyorum ama 2.5m€ da iyi bir orta saha için bizim batırmaz diye düşünüyorum. Hatta bence üst düzey 3 orta sahaya adam başı 2.5m€ bile verilebilir, önemli olan doğru isimler olsun. Sadece Babel ve Soso'nun bize kağıt üstünde maliyeti 7m€'yu geçiyordu. Bonuslarla, maç başı ücretlerle belki 8'i bile buluyordur bu ikilinin maliyeti. 3 üst düzey orta sahaya toplamda 7.5m€ verilebilir. Avrupa'da yokuz, zor bir süreçten geçiyor takım ve üst düzey bir oyuncuyu da buraya sadece proje ve planlamayla ikna edip getirmek çok zor. Sergio için 2.5m€ verilir verilmez orası tartışılır ama en az 3 yıl üst düzey oynayacak, kaliteli kemik orta saha için toplamda 7 - 7.5m€ harcanması çok da dengeyi bozmaz gibi geliyor. Diagne'ye neredeyse 2.5m€ veriyoruz, bu fazla işte. Muslera ve Diagne dışında da öyle yüksek bir maaş ödemiyoruz galiba.Bu is hep boyle olmaz kral. Simdi soyle ki bence biz gayrimenkulleri falan satinca ciddi bi ekonomik avantaj elde edecegiz. Ondan sonra muhtemelen kadro farki olusacak basari gelecek. Bu sefer bunlar zirlayacak TR'de de isler boyle yurudugu icin bunlara bir seyler armagan edilip sartlar esitlenecek. Bu dongunun sonu yok ama bizim yine de minimum seviyede de olsa sorumluluk gostermemiz lazim cunku zaten ondeyiz o yuzden gozumuzun yasina bakmazlar. Fener gibi devletli ya da Bjk gibi mafyatik degiliz
Maaslar baya azalmisken yine yukselecek beni o gerdi biraz yoksa bence de cok kalite adama verilir de ote taraftan 33 yasinda 2.5m maas alan uc topcu olacak kadroda J.Pedro, S.Oliveira ve W.Carvalho o zaman ne olacak? Muslera ve Diagne'den daha cok hak ederler ama belli olmuyor Feghouli gibi biri ciksa sac bas yoldurur ince eleyip sik dokumak lazimHer bir kelimesine katılıyorum ama 2.5m€ da iyi bir orta saha için bizim batırmaz diye düşünüyorum. Hatta bence üst düzey 3 orta sahaya adam başı 2.5m€ bile verilebilir, önemli olan doğru isimler olsun. Sadece Babel ve Soso'nun bize kağıt üstünde maliyeti 7m€'yu geçiyordu. Bonuslarla, maç başı ücretlerle belki 8'i bile buluyordur bu ikilinin maliyeti. 3 üst düzey orta sahaya toplamda 7.5m€ verilebilir. Avrupa'da yokuz, zor bir süreçten geçiyor takım ve üst düzey bir oyuncuyu da buraya sadece proje ve planlamayla ikna edip getirmek çok zor. Sergio için 2.5m€ verilir verilmez orası tartışılır ama en az 3 yıl üst düzey oynayacak, kaliteli kemik orta saha için toplamda 7 - 7.5m€ harcanması çok da dengeyi bozmaz gibi geliyor. Diagne'ye neredeyse 2.5m€ veriyoruz, bu fazla işte. Muslera ve Diagne dışında da öyle yüksek bir maaş ödemiyoruz galiba.
Doğru hesaplandı mı bilmiyorum ama geçen gün karşıma şöyle bir maaş tablosu çıkmıştı sosyal medyada
Ekli dosyayı görüntüle 166733
Tier 1 yapmanızı rica ediyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden planlamayı iyi yapmak ve transferleri nokta atış yapmak gerekiyor. Aceleci olmamıza gerek yok, tek kulvarda yarışacağız, takımın üzerinde çok ciddi bir baskı olacak. Skor ne olursa olsun maçtan kopmayan dinamik ve skora etki edebilecek kemik kadro kurulmalı. Sergio için de sözleşme +1 opsiyonlu 2 yıllık deniyor. Buna benzer sözleşme elimizi rahatlatır 3 sene sonra. Örnek veriyorum Torreira yaşında o kalitelere yakın, bir tık altı bir futbolcu getirebilirsek Pedro ve Sergio'nun yaşları da çok sorun olmaz. Ağırlığı olan birkaç futbolcuya cidden çok ihtiyacı var bu takımın yıllardır. Kerem'in falan skor katkısından bahsediyoruz ama oyuna ağırlığını koyacak, oyun liderliğini, sazı eline alacak orta sahamız yok, şampiyon olurken bile bunun yokluğunu hissediyorduk. Orta sahamız ne kadar iyiyse diğer futbolcuların da verimi o kadar artar. Bu arkadaşlara belki geri dönüşü olmayacak milyonlar dökeceğiz ama bize getirecekleri 2 şampiyonluk demek daha yüksek bedellerle sponsor gelmesi demek, stadyum ve yan ürünlerin gelirinin artması demek, Avrupa'da mücadele etme şansı, ayak bastı parası demek. Okan hoca oyunun iki yönünü de iyi oynayacak orta sahalar istediğini söylemişti ilk geldiği gün, muhtemelen birkaç yıl orta sahayı rahat taşıyacak birilerini alacağız. Transfer her zaman kumar ama hata payını olabildiğince düşürmeliyiz. Umarım hepimizin yüzünü güldüren, kupaların geldiği bir sezon olur 22/23 sezonu. ♥Maaslar baya azalmisken yine yukselecek beni o gerdi biraz yoksa bence de cok kalite adama verilir de ote taraftan 33 yasinda 2.5m maas alan uc topcu olacak kadroda J.Pedro, S.Oliveira ve W.Carvalho o zaman ne olacak? Muslera ve Diagne'den daha cok hak ederler ama belli olmuyor Feghouli gibi biri ciksa sac bas yoldurur ince eleyip sik dokumak lazim
Çok iyi transfer.
Öyle zaten pandemili dönemde parladı. Öncesi ortalama bie kariyer.Sadece istatistiklere bakarak konusuyorum. Porto'nun degisilmezi olarak sadece 20-21 sezonu gozukuyor. Sanki adam bir Porto efsanesi gibi bir hava olusturuldu. Portekiz ligini duzenli takip eden arkadaslar bir bilgi verirse iyi olur.
Kesinlikle katiliyorum. Pedro ve bunu aldiysak, Carvalha gibi bir hantal ve capa oyuncu olmaz. Bize resmen yeni bir Melo gerekir bu ikiliyi kaldirabilmek icin.Ilginc okadar kiralik gitmis kimsede almamis herifi, heralde sirf portoda oynadi dönem bir tutunmus okadar, simdi biz bunu bonservizi ile alacagiz. Bunun önünde birde pedro oynarsa 6 numara carvalho yaparsak cok kirilgan bir orta üclü olur.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi