Galatasaray Sermaye Artışından Vazgeçti | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=8022:rwqqwr.png]

Bir camia düşünün beşikteki bebeden mezardaki dedeye kadar Galatasaray'ın önünü nasıl keseriz diye uğraşsın. Hakan ile de farklı bir hesaptan kafa yapmıştım cevap vermiş tekrar verdim ağzının payını :asd:

Ekli dosyalar

• rwqqwr.webp
    rwqqwr.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 170
Trajikomik olan durum şu;

Galatasaray kendi menfaatine bir karar alsa ; " Uvvv küçük yatırımcı batar. Galatasaray etik davranmıyor "

Galatasaray yatırımcıyı düşünse; " Uvvv şirketi baltalar bu karar. Bu şirket batar. "

Galatasaray hem yatırımcı hem de şirket lehine karar alsa ; " Uvvv Galatasaray kesin hile yaptı. Olmaz, olamaz, Olmamalı. "

La bi gidin işinize... ( NOT: Genel konuşuyorum. Buradan veya dışarıdan birini hedef alarak konuşmadım)

Yanlis anons mu :p

Sene 1999-2000 o zamanlar kanallar hergün haber geçerdi.Galatasaray futbolcularının parasını veremiyor diye .Bizde kara kara düşünürdük ne olacak halimiz diye.Sene oldu 2014 hala aynı terrane aynı nakarat.Bi batıramadılar(!)

AÇIKLAMA:

Şirketimizin sermaye artışı süreci Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14 Şubat 2014 tarihli bülteninde yayınlanmış olan kararı doğrultusunda ve daha önce yapılan açıklamalarımıza uygun olarak devam etmektedir. Sermaye artışı bazı basın yayın organlarında iddia edildiği üzere iptal edilmiş değildir. Bugun yapılan son açıklama, SPK'nın vermiş olduğu tahsisli sermaye artışı izninden evvel alınmış olan 10.10.2013 tarihli Yönetim Kurulu kararının iptal edilmiş olduğu ifadesinden ibarettir. Sermaye artışı süreci, 20 Şubat 2014 tarihinde alınmış olan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt