Galatasaray Sermaye Artışından Vazgeçti | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim bizim Başkan parayı değerlendirme konusunda dünya liderlerine,iş adamlarına ders verir.İçin rahat olsun.Sev demiyorum ama güven adama bence.Şu konuya da daha çok yazma bence.;):)

Aziz yıldırımda büyük lobisi var mesela ona tapıyorlarmı

Adam şike yaptı Tüm Türkiye yi oyuncak ettı

Hükümeti milleti tff yi

Aziz yıldırımda büyük lobisi var mesela ona tapıyorlarmı

Adam şike yaptı Tüm Türkiye yi oyuncak ettı

Hükümeti milleti tff yi

Bu aziz yıldırımın büyüklüğü falan değil

aynı şey bizim başımıza gelseydi aynı oyunlar olurdu

burda bütün mesele para

GS ve fbden biri çıkarsa futbol büyük para kaybına uğrar

Onur efsane fırsat tepmişsin, şurada makaraya ayak uydurup ulan timsaha yattık kısmet bir dahaki kap'lara falan yazsan sana karşı tüm olumsuz görüşleri bir anda çevirir sempati toplardın ama ters gitmeyi tercih etmişsin herkesle.

Neyse.

o zaman terim niye gitti, millet neden sürekli terimi eleştiriyor??

insanların çoğu Terim'i başarısız oldu diye eleştirmiyor ki..Ki olmadı da bence..Olsaydı da canı sağolsun kime ne?

Millet Demirören'in kollarına koşup, orada laf atıp durmasına bozuldu. Anlaşamıyorsan ayrıl bırak, boşta kalsan para derdin yok, kalmazsın da Avrupa'da her türlü iş bulursun. Ama gitti Demirören gibi bir adamın altında işe girdi. Sorun bu.

Yoksa kimse sürekli başarılı olamaz. Türkiye'de şampiyonluk algoritması belli zaten 10 senede 4 biz 4 fener, 2 beşiktaş şeklinde..+1 -1

Yeri gelecek şampiyon da olamayacağız, çok kötü seneler de geçireceğiz, dünyada kaç takım var her sene ambargo koyan Barce ve Bayern bile yapamadı arada kaçırdı.

[attachment=8033:upload_2014-2-22_1-23-30.png]

Adam 14 yıl demiş lan :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-22_1-23-30.webp
    upload_2014-2-22_1-23-30.webp
    31 KB · Görüntüleme: 248
Bu salak hanoglunuda TDK 'ya karsi yarattilar heralde. Agir saçmaliyor gerizekali.

TDK yine tutturuyor ya buna ne diyeceksin. Tek bir dediği çıkmadı ama gir bak hala helal olsun abi nasıl da iptal ettirdik diyorlar . Böyle cahil adamlarla prim yapıyor işte zannediyor ki ben engel oldum.

Beni bekliyordun dimi seni hinzir, tamda alkollü halime denk geldin hadi iyisin ;) Ben birsey yapmadan baya bir ortaligin mali olmusun zaten, üzüldüm acik söylemek gerekirse cunki ilk yapmak bana büyük bir zevk verecekdi. Okadar kullanip atilmissinki biraz igrendim senden ama yinede giderin var, doymamissin belli seni biraz cekici yapmiyor degil hani. Doyurayim seni anam no problemo!

1. Sana diger baslikda ne demisdim, bu adam okudugunu anlamiyor demisdim :D sagolasin herkese kanitlamisin gözlemimi

2. Sana diger baslikda ne demisdim, bu adam borsadan gram anlamiyor :D ulan onuda kanitlamisin

3. Sana diger baslikda ne demisdim, muhtemelen forumun en mal üyesisin demisdim :D masallah hic cekinmemissin kanitlamaya

4. Sana diger baslikda ne demisdim, sen bir parazitsin diye :D yüzsüz yüzsüz konusmaya devam edip onuda bir güzel yemisin

Olum Onur, Ünay Aysal catlasanda patlasanda kivransanda bu kulübün baskani, hatta tarih boyunca eminim efsane baskan olarak anilacak!

Simdi bir zevk sigarasi yakayim iyi gelir. Lazim olunca yine buralarda ol, ben öyle birkere yapip birakanlardan degilim.

Hadi cnm sana iyi geceler

Beni bekliyordun dimi seni hinzir, tamda alkollü halime denk geldin hadi iyisin ;) Ben birsey yapmadan baya bir ortaligin mali olmusun zaten, üzüldüm acik söylemek gerekirse cunki ilk yapmak bana büyük bir zevk verecekdi. Okadar kullanip atilmissinki biraz igrendim senden ama yinede giderin var, doymamissin belli seni biraz cekici yapmiyor degil hani. Doyurayim seni anam no problemo!

1. Sana diger baslikda ne demisdim, bu adam okudugunu anlamiyor demisdim :D sagolasin herkese kanitlamisin gözlemimi

2. Sana diger baslikda ne demisdim, bu adam borsadan gram anlamiyor :D ulan onuda kanitlamisin

3. Sana diger baslikda ne demisdim, muhtemelen forumun en mal üyesisin demisdim :D masallah hic cekinmemissin kanitlamaya

4. Sana diger baslikda ne demisdim, sen bir parazitsin diye :D yüzsüz yüzsüz konusmaya devam edip onuda bir güzel yemisin

Olum Onur, Ünay Aysal catlasanda patlasanda kivransanda bu kulübün baskani, hatta tarih boyunca eminim efsane baskan olarak anilacak!

Simdi bir zevk sigarasi yakayim iyi gelir. Lazim olunca yine buralarda ol, ben öyle birkere yapip birakanlardan degilim.

Hadi cnm sana iyi geceler

hahaha..bu ne lan böyle?cok sert olmus:DD

o zaman terim niye gitti, millet neden sürekli terimi eleştiriyor??

Rte'nin emriyle milli takıma gitmesi olabilir mi ? Hem transfer yaptırmadı hem de sene içinde işleri yokuşa sürdü başkanı taraftarın önüne atarak asıl bela Başkan'dan kurtulacaklardı.

Malum Terim devletin adamı Galatasaray hele hele Rte gibi bir fanatik fenerbahçeli başbakan iken böyle alıp başını gidemezdi.

Birde geleli 2.5 sene olup doğru düzgün taktik şablonumuz oyun planımız yoktu.

Her neyse hem Rte'ye hem de Terim'e teşekkürler sayelerinde dünyanın en elit teknik direktörlerinden birini getirdik.Sağ olsunlar bizi durdurmak isterken Türkiye'nin Bayern'i yapacaklar :D :D :D...

dünyadaki en çok mal varlığına sahip takımı tutuyosunuz ve batmaktan söz ediyosunuz..ilginç..ünal aysal varken,arkanıza yaslanın.

4-5 değil 2-3 yıl içinde olacak yükselişi izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt