Galatasaray, Sezonu Kemerburgaz Tesisleri'nde Açtı

yetişmeyecek .. yani burası tam işler hale gelmeden buraya geçmenin hiç bir avantajı yok.

yeişmediği gibi içeride acele edilecek vs vs .

neden hiç basın yoktu - neden bina içinde oyuncu teknik heyetli foto vs yoktu mesela ? çünkü basbaya şantiye içerisi daha.

o yüzden kamp sonuna mümkün değil burası %100 hazır olsun.

Binanın ince işçiliği acil bitirilmeli. Futbolcu dinlenme odaları, ortak alan, hocanın odası, yemekhane vs bitmeden gidilmemeli. Topçuların konforunu sağlamadan gitmek aptallık olur

Tesislerimize neden survivor kampı muamelesi yapıyorlar

İdman sonrası duş alacak yer wardır inş. Millet hasta olmasın durduk yere

Zemin güzelse 1 sıkıntı olmaz bence ki orda da 1 sıkıntı olsaydı oyuncular ve menajerleri itiraz ederlerdi.Ama şu görüntü şampiyon olmuş 1 kulübe yakışmıyo..

Harika gorunuyor, ozellikle zemin, floryanin zemini amator takim zemini gibiydi, eksikler kısa sürede giderilir nedir bu sizdeki telaş ?

Binanın ince işçiliği acil bitirilmeli.
acil değil abi - eksiksiz ve hatasız bitmeli

ince iş şakaya gelmez - baş ağrıtmasın.

kaldıkı bir sürü bulunması gerkene / istenen detaylı şeylerde vardır - havuzudur - buz bilmemnesidir - havalandırmalarıdrı osudur busudur.

iki zemin kaplama badana boya değil yani iş.

Antrenmanların karanlığa kalmaması lazım. Ayılar falan basabilir.

acil değil abi - eksiksiz ve hatasız bitmeli

ince iş şakaya gelmez - baş ağrıtmasın.

kaldıkı bir sürü bulunması gerkene / istenen detaylı şeylerde vardır - havuzudur - buz bilmemnesidir - havalandırmalarıdrı osudur busudur.

iki zemin kaplama badana boya değil yani iş.
Parayı verdikten sonra kolay, içi ne aşamada bilmiyorum ama sağlam bi ekiple 2-3 aya tüm ince iş biter

Parayı verdikten sonra kolay, içi ne aşamada bilmiyorum ama sağlam bi ekiple 2-3 aya tüm ince iş biter
ben 3 ay minimum diyorum 2 -2.5 haftadan beri işe o hafif içerden görütüler olan yayınlar vardı.

daha kablolaması yoktu ortamın

Yetki almak için takımı soktuğu hallere bak.
Kanka biz bu heriften kurtulmalıyız, yine ilk dönemindeki haline döndü üst akıl Erden gidince.

Yakında kardeşini falan da sokar kulübün içine. Sokmuştur belki bile çoktan kim bilir.

Bir adamın her işi mi rezillikle sonuçlanır ya

Abi bunu kim musallat etti başımıza tam araştırma konusu bu adamı alın başımızdan yaw katlanamıyorum artık

Geri
Üst Alt