Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.075
- 10.481
- 1.303
Rahat bir 2-3 aylık işi var gibi buranın insallah taklaya gelmeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetişmeyecek .. yani burası tam işler hale gelmeden buraya geçmenin hiç bir avantajı yok.
güzel bir kafile ile orada bulunmuşz - puma üstler fena durmuyor.Önce iyiyi söyle
acil değil abi - eksiksiz ve hatasız bitmeliBinanın ince işçiliği acil bitirilmeli.
Olduğunu sanmıyorum. Her idmandan sonra hamama gitmek mantıklı iş olurİdman sonrası düş alacak yer wardır inş. Millet hasta olmasın durduk yere
Parayı verdikten sonra kolay, içi ne aşamada bilmiyorum ama sağlam bi ekiple 2-3 aya tüm ince iş biteracil değil abi - eksiksiz ve hatasız bitmeli
ince iş şakaya gelmez - baş ağrıtmasın.
kaldıkı bir sürü bulunması gerkene / istenen detaylı şeylerde vardır - havuzudur - buz bilmemnesidir - havalandırmalarıdrı osudur busudur.
iki zemin kaplama badana boya değil yani iş.
Çöpleri açıkta bırakmasınlar gece çakal iner bu sahayaAntrenmanların karanlığa kalmaması lazım. Ayılar falan basabilir.
ben 3 ay minimum diyorum 2 -2.5 haftadan beri işe o hafif içerden görütüler olan yayınlar vardı.Parayı verdikten sonra kolay, içi ne aşamada bilmiyorum ama sağlam bi ekiple 2-3 aya tüm ince iş biter
Yavaş gidiyor demek kiben 3 ay minimum diyorum 2 -2.5 haftadan beri işe o hafif içerden görütüler olan yayınlar vardı.
daha kablolaması yoktu ortamın
Hep birlikte Alibey barajina ziplayacaklarİdman sonrası duş alacak yer wardır inş. Millet hasta olmasın durduk yere
Kanka biz bu heriften kurtulmalıyız, yine ilk dönemindeki haline döndü üst akıl Erden gidince.Yetki almak için takımı soktuğu hallere bak.