Galatasaray, Sezonu Kemerburgaz Tesisleri'nde Açtı

Kanka biz bu heriften kurtulmalıyız, yine ilk dönemindeki haline döndü üst akıl Erden gidince.

Yakında kardeşini falan da sokar kulübün içine. Sokmuştur belki bile çoktan kim bilir.
Cumartesi günü yetki verilmez diye tahmin ediyorum kanka. Bakalım sonrası ne olacak.

yetişmeyecek .. yani burası tam işler hale gelmeden buraya geçmenin hiç bir avantajı yok.

yeişmediği gibi içeride acele edilecek vs vs .

neden hiç basın yoktu - neden bina içinde oyuncu teknik heyetli foto vs yoktu mesela ? çünkü basbaya şantiye içerisi daha.

o yüzden kamp sonuna mümkün değil burası %100 hazır olsun.
Tesis minimum seviyede ihtiyaçları karşılayacak durumda olmasa zaten sezon burada açılmazdı diye düşünüyorum. Elbette eksikler vardır ama onlarda zamanla giderilir çokta negatif düşünmeye gerek yok bence.

Yemek niyetine futbolculara dürüm gönderiyordur bunlar. "Duşunuzu evde alırsınız bi şey olmaz ehehe" diye komiklik filan yapmışlardır.

Kemerburgaz tesisleri hayırlı olsun zamanla tam anlamıyla düzene oturacaktır diye düşünüyorum. Sezon içinde bir değişim olmasındansa direkt sezona burada başlanmasının daha makul olduğunu düşünüyorum zaten kamp sürecinden sonra daha da iyi duruma gelmiş olacaktır bu tesis.
Sezonun başı burada olunsun bu kısma bir itiraz yok ama zaten 9'unda yurt dışı kampı ve 1 aylık süren var Florya'da açsan bu 1 hafta orada geçse ve veda organizasyonu olsa daha sonra yurt dışı kampından sonra daha eli yüzü düzgün bir şekilde Kemerburgaz'da başlangıç yapılsa hani bu 1 haftada Kemerburgaz'da olmak ne getirecek insanların doğal olarak anlamadığı ve tepki gösterdiği asıl kısım burası bence.

Yavaş gidiyor demek ki
epey yavaş gidiyor - nisanda buranın görüntüsü osu busu çıktığında bu zamana bir çok şey yetişir diyordum - sahalar anca yetişti

neyse sonunda sıkıntı yaratacak / gözden kaçan bir şey çıkmasında.

inanılmaz örnek olma şansın var böyle projelerde - enerjisini düşük harcayan , yağan yağmurunu bilmemnesini sisteminde döndüren projeler yaparsın - adın çıkar ama zaten ite kaka bir süreç işlemiş - bunun öte tarafında 4 saha ve ilgili yapı falan daha çok yolu var tüm kompleksin yapılması oturması vs.

Tesis minimum seviyede ihtiyaçları karşılayacak durumda olmasa zaten sezon burada açılmazdı diye düşünüyorum. Elbette eksikler vardır ama onlarda zamanla giderilir çokta negatif düşünmeye gerek yok bence.
Negatif düşünmek. Hmmm...

İçerisinin bir hafta önce videosu vardı. 3 katta tavanda ne bir elektrik tesisat ne bir mekanik tesisat başlamamıştı. Duvarlarda elektrik borulamaları yoktu. Tek bir katta elektrik ve mekanik altyapıları başlamış ama çalışan sayısı azdı. Çekilen 1 mt elektrik kablosu yoktu. Şap atılmayan katlar vardı. Bu dediklerim asıl ince işlerin öncesinde yapılacak mekaniksel altyapı işleri birde.

Bir mühendis olarak söylüyorum bu mevcut hızda giderse bu tesisin hakkı ile bitmesi için gereken süre 6 ay. Ekip sayıları artıp işler hızlanırsa 3 ay gibü bir süre de toparlayabilir. Ama onda iyi bir koordinasyon ve organizasyon gerekir. Daire yapılmıyor. Herkese örnek olacak komplike bir spor tesisi yapılıyor.

Yani özet olarak yurtdışı kampı sonrasını falan unutun.

Gerçi Dursun bu. Ondan her şey beklenir. Geçici 2 duş, 2 tuvalet yaptırır. Üstüne bir de yarım yamalak soyunma odası yeter diyerek kamp sonrası buraya getirir futbolcuları.

Sezonun başı burada olunsun bu kısma bir itiraz yok ama zaten 9'unda yurt dışı kampı ve 1 aylık süren var Florya'da açsan bu 1 hafta orada geçse ve veda organizasyonu olsa daha sonra yurt dışı kampından sonra daha eli yüzü düzgün bir şekilde Kemerburgaz'da başlangıç yapılsa hani bu 1 haftada Kemerburgaz'da olmak ne getirecek insanların doğal olarak anlamadığı ve tepki gösterdiği asıl kısım burası bence.
ya her şeyi geçtim - florya , kapısında taraftarın yığıldığı - takımı karşıladığı uğurladığı vs özetle bir havanın oluştuğu - coşkunun oluştuğu bir yer.

burda idman yapacaksın - açılıkş diye - taraftar takım karşılamayacak - bayrak tezahürat olmayacak...kuru kuru 3 5 fotoğraf...

buna kızıyorum işte.

Sezonun başı burada olunsun bu kısma bir itiraz yok zaten ama zaten 9'unda yurt dışı kampı ve 1 aylık süren var Florya'da açsan bu 1 hafta orada geçse ve veda organizasyonu olsa daha sonra yurt dışı kampından sonra daha eli yüzü düzgün bir şekilde Kemerburgaz'da başlangıç yapılsa hani bu 1 haftada Kemerburgaz'da olmak ne getirecek insanların doğal anlamadığı ve tepki gösterdiği asıl kısım burası bence.
Evet aslında bu şekilde de olabilirdi ama belkide tesisin durumunu zemin açısından görmek istemiş olabilirler.

Muslera nelson ziyech ikardi yok

Turnuvalar sebebiyle kaan sançez apo cicaldu barış kerem yunus yok

Sakatlık sebebiye morutan yok

Zaniolo zaten yok gitti gibi

Akman kardeşler ve turap niye yok acep

epey yavaş gidiyor - nisanda buranın görüntüsü osu busu çıktığında bu zamana bir çok şey yetişir diyordum - sahalar anca yetişti

neyse sonunda sıkıntı yaratacak / gözden kaçan bir şey çıkmasında.

inanılmaz örnek olma şansın var böyle projelerde - enerjisini düşük harcayan , yağan yağmurunu bilmemnesini sisteminde döndüren projeler yaparsın - adın çıkar ama zaten ite kaka bir süreç işlemiş - bunun öte tarafında 4 saha ve ilgili yapı falan daha çok yolu var tüm kompleksin yapılması oturması vs.
Yeni tesise geçişlerin her zaman TR gibi bir yerde her zaman ufak tefek sorunlar olur ama 1 ay sonra az çok daha eli yüzü düzgün bir yer olacağı bir gerçek ve hani kaybettiğin bir şey de yok o yüzden bu ecele resmen bir inat yani. Onun dışında tesisleşmede kulüp olarak gerçekten çok geç kaldık. GS'li zengin iş adamları transfere falan yardım yapacaklarına tamamen örnek Büyükçekmece arazisine iyi bir tesisin maliyetini yüklense yada bu salon ve oradaki projenin maliyetini yüklense. Bu yapılan tesis için bir sponsorluk verse işte bir tek GSYİAD 2 sahanın maliyetini karşıladı. Hani yönetimin yanlışları, yetersizliği bir tarafa ama bu konuda da camia olarak yardımcı olan neredeyse yok gibi bir şey.

Takim otobüsü ile gelindigine göre florya da bir araya gelinmis

Duş icin de florya ya gecilmistir yurt disi kamplarinda oldugu gibi

Geri
Üst Alt