Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.657
- 9.026
- 2.538
Yarın da Galatasaray Adası havuzunda çalışsınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumartesi günü yetki verilmez diye tahmin ediyorum kanka. Bakalım sonrası ne olacak.Kanka biz bu heriften kurtulmalıyız, yine ilk dönemindeki haline döndü üst akıl Erden gidince.
Yakında kardeşini falan da sokar kulübün içine. Sokmuştur belki bile çoktan kim bilir.
Yarın orman koşusu yapılacakYarın da Galatasaray Adası havuzunda çalışsınlar
Tesis minimum seviyede ihtiyaçları karşılayacak durumda olmasa zaten sezon burada açılmazdı diye düşünüyorum. Elbette eksikler vardır ama onlarda zamanla giderilir çokta negatif düşünmeye gerek yok bence.yetişmeyecek .. yani burası tam işler hale gelmeden buraya geçmenin hiç bir avantajı yok.
yeişmediği gibi içeride acele edilecek vs vs .
neden hiç basın yoktu - neden bina içinde oyuncu teknik heyetli foto vs yoktu mesela ? çünkü basbaya şantiye içerisi daha.
o yüzden kamp sonuna mümkün değil burası %100 hazır olsun.
Aslanım kaldığı yerden devam ediyor
Sezonun başı burada olunsun bu kısma bir itiraz yok ama zaten 9'unda yurt dışı kampı ve 1 aylık süren var Florya'da açsan bu 1 hafta orada geçse ve veda organizasyonu olsa daha sonra yurt dışı kampından sonra daha eli yüzü düzgün bir şekilde Kemerburgaz'da başlangıç yapılsa hani bu 1 haftada Kemerburgaz'da olmak ne getirecek insanların doğal olarak anlamadığı ve tepki gösterdiği asıl kısım burası bence.Kemerburgaz tesisleri hayırlı olsun zamanla tam anlamıyla düzene oturacaktır diye düşünüyorum. Sezon içinde bir değişim olmasındansa direkt sezona burada başlanmasının daha makul olduğunu düşünüyorum zaten kamp sürecinden sonra daha da iyi duruma gelmiş olacaktır bu tesis.
epey yavaş gidiyor - nisanda buranın görüntüsü osu busu çıktığında bu zamana bir çok şey yetişir diyordum - sahalar anca yetiştiYavaş gidiyor demek ki
Negatif düşünmek. Hmmm...Tesis minimum seviyede ihtiyaçları karşılayacak durumda olmasa zaten sezon burada açılmazdı diye düşünüyorum. Elbette eksikler vardır ama onlarda zamanla giderilir çokta negatif düşünmeye gerek yok bence.
ya her şeyi geçtim - florya , kapısında taraftarın yığıldığı - takımı karşıladığı uğurladığı vs özetle bir havanın oluştuğu - coşkunun oluştuğu bir yer.Sezonun başı burada olunsun bu kısma bir itiraz yok ama zaten 9'unda yurt dışı kampı ve 1 aylık süren var Florya'da açsan bu 1 hafta orada geçse ve veda organizasyonu olsa daha sonra yurt dışı kampından sonra daha eli yüzü düzgün bir şekilde Kemerburgaz'da başlangıç yapılsa hani bu 1 haftada Kemerburgaz'da olmak ne getirecek insanların doğal olarak anlamadığı ve tepki gösterdiği asıl kısım burası bence.
Kız diye alıp dul çıkmış gibi bir tesisgüzel bir kafile ile orada bulunmuşz - puma üstler fena durmuyor.
iyisi bu kadar o fotoğrafın.
Evet aslında bu şekilde de olabilirdi ama belkide tesisin durumunu zemin açısından görmek istemiş olabilirler.Sezonun başı burada olunsun bu kısma bir itiraz yok zaten ama zaten 9'unda yurt dışı kampı ve 1 aylık süren var Florya'da açsan bu 1 hafta orada geçse ve veda organizasyonu olsa daha sonra yurt dışı kampından sonra daha eli yüzü düzgün bir şekilde Kemerburgaz'da başlangıç yapılsa hani bu 1 haftada Kemerburgaz'da olmak ne getirecek insanların doğal anlamadığı ve tepki gösterdiği asıl kısım burası bence.
daha bitmediki , bitince mutlaka güzel olacaktırKız diye alıp dul çıkmış gibi bir tesis
Yeni tesise geçişlerin her zaman TR gibi bir yerde her zaman ufak tefek sorunlar olur ama 1 ay sonra az çok daha eli yüzü düzgün bir yer olacağı bir gerçek ve hani kaybettiğin bir şey de yok o yüzden bu ecele resmen bir inat yani. Onun dışında tesisleşmede kulüp olarak gerçekten çok geç kaldık. GS'li zengin iş adamları transfere falan yardım yapacaklarına tamamen örnek Büyükçekmece arazisine iyi bir tesisin maliyetini yüklense yada bu salon ve oradaki projenin maliyetini yüklense. Bu yapılan tesis için bir sponsorluk verse işte bir tek GSYİAD 2 sahanın maliyetini karşıladı. Hani yönetimin yanlışları, yetersizliği bir tarafa ama bu konuda da camia olarak yardımcı olan neredeyse yok gibi bir şey.epey yavaş gidiyor - nisanda buranın görüntüsü osu busu çıktığında bu zamana bir çok şey yetişir diyordum - sahalar anca yetişti
neyse sonunda sıkıntı yaratacak / gözden kaçan bir şey çıkmasında.
inanılmaz örnek olma şansın var böyle projelerde - enerjisini düşük harcayan , yağan yağmurunu bilmemnesini sisteminde döndüren projeler yaparsın - adın çıkar ama zaten ite kaka bir süreç işlemiş - bunun öte tarafında 4 saha ve ilgili yapı falan daha çok yolu var tüm kompleksin yapılması oturması vs.