Galatasaray Simeon Slavchev'i İzliyor!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Rus basınına göre gözlemci göndermişiz ve geçenki maçta izlemişiz.bu sezon 31 karşılaşmada 12 gol 4 asistle oynamış.

simeon_slavchev_kimdir_galatasaraya_transfer_olacak_mi_simeon_slavchev_kac_yasinda_h15610.jpg

güçlü şutları, top çalma kabiliyeti ve isabetli paslarıyla öne çıkıyormuş.mevkisi önlibero.

3puan.com

Simeon Slavchev - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

selçuktan kurtulucaz nihayet.helal olsun mancini.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1WvUuWC64pY[/media][media]https://www.youtube.com/watch?v=qFlX1bYD9J4[/media] çok takım istiyomuş yalnız..roma da peşinde...

bizim başkanın almanyada takım alma mevzusu vardı herald al ordan bi takım

tffdeki lavuklar yabancı sınırını kaldırmassa yetenekli topçularıda transfer et o takıma ,ondan sonrada sivrilenleri al takıma

melo da 30 yaşında artık malum..inşallah alırız ve tutar bu transfer.

roma resmi teklif yapmış bile lan..ulan şerefsizler strootman var sizde,bunu bize bırakın

videoları izleyin,övdükleri kadar var.top tekniği,driplingi çok güzel.

Ceyhun denen herifi izlemek istemiyorum,adamın koşuşu ofsayt zaten 2 m boyuyla kafa topu alamıyo + çok yavaş ve gerçekten futbol zekası çok çok az onun yerine koy bunu

bu çocuğu isteyen çok merto,izlettiğimize göre bruma ve tellesteki gibi ciddiyiz.inşallah gelir.

bu çocuğu isteyen çok merto,izlettiğimize göre bruma ve tellesteki gibi ciddiyiz.inşallah gelir.

scoutlar çalışıyo gibi gözüküyor

bruma ve telles hamleleri çok yerindeydi,o değilde geçen kadro kurucam sağbek bulamadım ,emre utkucan tellesi bulduğu gibi bide sağbek bulsa muhtesem olur

bu videoları izleyip çok kapılmak istemiyorum.müthiş yetenekli adam ...

şerefsiz acayip uzun pas atıyo,verkaçlara giriyo,çalım yeteneği ve gol vuruşları da çok iyi.roma inşallah almaz : (

--------------------muslera-------------

mayke--------dede--------semih--------------telles

--------------melo---------slavchev----------

menez---------------sneijder-------------bruma

-------------------gabbiadini--------------

: ((((( yedekler: drogba,ontivero,hajrovic,veysel,umut gündoğan,koray,ufuk

Rus basininda boyle bir sey goremedim, yalniz Bulgar siteleri yazmis. Bizim gazeteciler alfabeleri karistirmis olabilirler. :D

Melo'yu andırdı az biraz bana. Alalım bunu alalım, çok beğendim.

Seneye 6+2 olacak.

Muslera, Melo, Sneijder, Bruma, Telles kalır. Drogba, Eboue, Chedjou, Burdisso gider.

Ontivero, Hajroviç yedek olur.

ilk 11'e 1 yabancı hakkımız kalır. Artık sağ bek mi olur ön libero mu bilemem.

Bir on libero icin muazzam bir istatistik. Goruntulerde cok iyi. "Keske alsak" diyecegim ama yabanci siniri elimizi kolumuzu bagliyor.

Geri
Üst Alt