- 18 Mayıs 2011
- 49.865
- 52.850
- 4.398
beni bana biraksalar yapacam da , beni bana birakmiyorlar OsimanKonun ilk başlığı çok samimi ve içtendi yav
Keşke öyle kalsaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni bana biraksalar yapacam da , beni bana birakmiyorlar OsimanKonun ilk başlığı çok samimi ve içtendi yav
Keşke öyle kalsaydı
Güney amerikali mi yoksa afrikali mi istersin?Bize şöyle minimum 190 boyunda, insaf-merhamet gibi duyguları bünyesinde barındırmayan, ruh hastası, sahada adeta adam yiyen türden bir stoper lazım.
Bizde scout ya yok yada yöneticiler şov yapmak için ismini duyduğu herifleri getirmek istiyorlar.Bunun kanıtı ibrahim hatipoğlu vs cenk ergünde yaşandı birbirlerinin transferlerine karıştılar gsden içeriden bilgi alanlarda söyledi bunu.Şimdi yeni yöneticiler çıktı piyasaya hepsi farklı oyuncu öneriyor senin futbol ile ilgili ne bilgin var.Sen parayı vericen 2 fotoğraf çektireceksin oyuncuyla reklamını yap geç.Oyuncu öneriyorlar asjdhasdİnter gitmiş Aalborg’dan Yan Bisseck’i almış 7M€’a terminatör gibi stoper, bırakın bu yıldız işlerini yav işinizi yapın işinizi…
Keşke bir dany bulsak
Bizde böyle bir oyuncu izleme ekibi yok transfer ekibi yok menejerler ne önerirse oEkli dosyayı görüntüle 271524
Ekli dosyayı görüntüle 271525
Geldiği gibi performans veriyor herif lillede, oyuncu yok diye birşey yok.
Haberleri bile yokturİnter gitmiş Aalborg’dan Yan Bisseck’i almış 7M€’a terminatör gibi stoper, bırakın bu yıldız işlerini yav işinizi yapın işinizi…
Güney Amerikalı olsun.Güney amerikali mi yoksa afrikali mi istersin?
ne anlatıyorsun dostum??Bizde scout ya yok yada yöneticiler şov yapmak için ismini duyduğu herifleri getirmek istiyorlar.Bunun kanıtı ibrahim hatipoğlu vs cenk ergünde yaşandı birbirlerinin transferlerine karıştılar gsden içeriden bilgi alanlarda söyledi bunu.Şimdi yeni yöneticiler çıktı piyasaya hepsi farklı oyuncu öneriyor senin futbol ile ilgili ne bilgin var.Sen parayı vericen 2 fotoğraf çektireceksin oyuncuyla reklamını yap geç.Oyuncu öneriyorlar asjdhasd