Haluk Yürekli, Galatasaray'ın Devre Arası İçin Transfer Stratejisini Anlattı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1735029297856.png

Haluk Yürekli: “Okan Buruk, Abdullah Kavukçu ve George Gardi, transfer için İtalya’dalar.”

Haluk Yürekli: “Dybala için İstanbul’da ev bakıldı.”

Haluk Yürekli: “Galatasaray, Dybala’yı bugün isterse transferi bitirecek noktada.”

Haluk Yürekli: "2.5 yıllık sözleşme, yıllık 10 milyon Euro maaştan toplam 25 milyon Euro Dybala’nın maliyeti. Bonservisi ise yok."

Haluk Yürekli: “Abdullah Kavukçu, sponsor arayışı içinde sponsor ile birlikte bu işi bitirmeye çalışıyor.”

Haluk Yürekli: “Okan Buruk, Paulo Dybala transferini istiyor.”

Haluk Yürekli: “Okan Buruk, Skriniar ile 3-4 gün önce FaceTime görüştü. Skriniar tarafı 'tamam' buradan sonra PSG ile görüşülüyor. PSG'de yıllık 10 milyon Euro alıyormuş. Sezon sonuna kadar kiralanacak. Kiralama bedeli yok. PSG ile maaş konusunda pazarlık yapılıyor. Galatasaray 2,5 milyon Euro'sunu ödemek istiyor. Okan hoca kararını vermiş durumda."

Haluk Yürekli: "Eğer Galatasaray dörtlü savunma oynayacaksa bir sağ bek bakıyor. Sağ bekte Issa Kabore önerildi. Kiralık olarak görüşülüyor. Eğer dörtlü oynayacaksa bu oyuncu da masada Okan hocanın önünde."

Haluk Yürekli: “Mikautadze, için tüm şartlar zorlanıyor.”

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Mikautadze'yi Dybala'nın önünde görüyor. Alabilirse bunu almak istiyor. Gardi üzerinden Galatasaray, Lyon ile temasa geçti ama Lyon satmak istemediğini söyledi. Bu oyuncu için Galatasaray tüm şartları zorluyor."

Haluk Yürekli: “Okan Buruk ve beraberindeki ekip Çarşamba günü İstanbul’a geri dönecek.”

Haluk Yürekli: "Galatasaray, PSG'ye sezon sonuna kadar kiralık olarak Kolo Muani'yi sordu. Icardi'nin yerini bu oyuncuyla doldurmak istiyor. Bu transferin çok çok zor olduğunu söyleyelim. Icardi'nin yerini geçici olarak doldurmak istiyorlar. Buna çok yükselmemek lazım onu söyleyelim."

Haluk Yürekli: “Galatasaray, mevcut locaları; 2, 3 ve 4 yıllık satışa sunuyor. Buradan da 10-15 milyon euro bandında gelir bekleniyor.”

Haluk Yürekli: "Avrupa Ligi hedefleniyor. Galatasaray'da transferler buna göre yapılacak..."

Mikautadze+ fizikli agresif bir sağ bek alıp geçmek lazım devre arasında kadroyu gereğinden fazla şişirmenin mantığı yok

Mikautadze+ fizikli agresif bir sağ bek alıp geçmek lazım devre arasında kadroyu gereğinden fazla şişirmenin mantığı yok

tabi torreira/sara cezalı/sakat olduğunda da demirbay ve berkan oynayınca en çok siz söversiniz. Kaan ayhan falan demeyin 1 sene oldu merkezde oynatılmayalı

Mikautadze'yi alabiliyorsan Kolo Muani transferi gereksiz. Cunku oyuncu hem forvet hem forvet arkasi oynayabiliyor. Elinde Osimhen ve Batshuayi varken fazlalik olur. Bir tane ofans transferi yeter. Geri kalani takimin defansif yonu icin kullanilmali.

Mikautadze'yi alabiliyorsan Kolo Muani transferi gereksiz. Cunku oyuncu hem forvet hem forvet arkasi oynayabiliyor. Elinde Osimhen ve Batshuayi varken fazlalik olur. Bir tane ofans transferi yeter. Geri kalani takimin defansif yonu icin kullanilmali.
Bu haberler doğruysa Osimhen işinden şüphelenmeye başlayabiliriz.

Bu haberler doğruysa Osimhen işinden şüphelenmeye başlayabiliriz.
Kendisi kalacagini soyledi ayrica soyle bir haber gecildi dun;

Victor Osimhen'in yakın arkadaşı ve gazeteci Buchi Laba, Osimhen - Manchester United iddialarını yalanladı.

- Bu haberler %100 yalan.
- Victor Osimhen’in herhangi bir menajeri veya temsilcisi yok. Resmi olarak menajeriyle yollarını ayırdı, avukatı ile çalışıyor.
- Victor, Napoli veya Galatasaray ile herhangi bir temas kurulmadı.
- Herhangi bir görüşme söz konusu değil.

tabi torreira/sara cezalı/sakat olduğunda da demirbay ve berkan oynayınca en çok siz söversiniz. Kaan ayhan falan demeyin 1 sene oldu merkezde oynatılmayalı

Torreira/Sara kalitesinde adam alıp yedek mi oturtacağız? Demirbay-Berkan-Kaan götürür orayı sene sonuna kadar. Kadroda gereğinden fazla adam olunca rotasyondaki oyunculardan verim alamıyosun bu sefer de yeterli süre veremediğin için.

Kolo Muani, Mikautadze, Dybala bunlar birbirinin alternatifidir. Bu 3'lünün olacağını da sanmıyorum. Muani'yi zaten bonservisle satmak istiyorlar. Benim içinden o bölgeye Raspadori yada Enciso'nun olabileceğini hissediyorum.

Mikautadze almak bana imkansız gibi geliyor ama yönetim transferde sürpriz çıkarma konusunda bu aralar çok iyi. Bekliyorum.

Kolo Muani, Mikautadze, Dybala bunlar birbirinin alternatifidir. Bu 3'lünün olacağını da sanmıyorum. Muani'yi zaten bonservisle satmak istiyorlar. Benim içinden o bölgeye Raspadori yada Enciso'nun olabileceğini hissediyorum.
Muani ye bir alternatif diyorsak planlamada sıkıntı var demektir herif dum duz forvet çunku

Geri
Üst Alt