Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 40.694
- 35.371
- 3.638
Kanatlarda da oynayabiliyor diye biliyorum.Muani ye bir alternatif diyorsak planlamada sıkıntı var demektir herif dum duz forvet çunku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatlarda da oynayabiliyor diye biliyorum.Muani ye bir alternatif diyorsak planlamada sıkıntı var demektir herif dum duz forvet çunku
Koyarsak herkes oynar ya onun oynamasi da öyle bence benim gordugum herif dumduz bitiriciligi zayif bir 9Kanatlarda da oynayabiliyor diye biliyorum.
Ben izlerken kanat oynayabilecek özellikleri olduğunu düşünürdüm ama dayanıklılık konusunda sorun olabilir.Koyarsak herkes oynar ya onun oynamasi da öyle bence benim gordugum herif dumduz bitiriciligi zayif bir 9
Hem Dybala hem Mika olmayacak. Öncelik Mika'da. Olmazsa Dybala.Okan buruk hepsini istiyor nasıl iş anlamadım hem dybala hem mika kim yedek oturacak belli değil yine angarya çıkacak transfer zorluyoruz
Mikautadze'yi alabiliyorsan Kolo Muani transferi gereksiz. Cunku oyuncu hem forvet hem forvet arkasi oynayabiliyor. Elinde Osimhen ve Batshuayi varken fazlalik olur. Bir tane ofans transferi yeter. Geri kalani takimin defansif yonu icin kullanilmali.