Haluk Yürekli, Galatasaray'ın Devre Arası İçin Transfer Stratejisini Anlattı

Okan buruk hepsini istiyor nasıl iş anlamadım hem dybala hem mika kim yedek oturacak belli değil yine angarya çıkacak transfer zorluyoruz

Muani çok büyük balon bu herife hangi akla hizmet 80 milyon para baydilar kariyerinde tek düzgün sezonu var Frankfurt ta... Oyun içinde faydalı bir herif ama gol yollarinda saç baş yoldurur ..
Bizim lig için elbet istenmeyecek oyuncu değil ama öyle Osimhen gibi imkansız muhteşem bir transfer de olmaz şahsen ben çok sıcak bakmıyorum muani-dybala gibi facia maaş ödenecek isimlere ..
Kafama bu listeden en çok yatan Mikautadze oldu Kaboreyi de sadece videolara göre degerlendirebiliyorum ..Bah gibi sıradan bir herifin ardında kalması büyük soru işareti ama atletizmi iyi gibi görünüyor ..

Keşke mikautadze dybala muani gibi isimlerdense öncelikle iyi bir orta sahanın peşine düşsek Sara'yı Mertensin bolgesinde gormek isterim.. Orta sahadan sonra ön alana çeşitlilik katacak bir isim dusunulebilir.. Bu takım zaten mevcut haliyle gol yollarında sıkıntı yaşamıyor orta saha ve savunma zaafimiz var..

Sezon sonu Osimhen başka takıma giderse Kolo Muani olabilir. Mantıklı.

Büyük takımlara bir bakın artık klasik 10 no işi bitti Liverpool gravenberch-mac allister-szoboslai ile milletin içinden geçiyor arsenalde odegaard hayvan gibi mücadele ediyor realde o bölgede Bellingham var dybalalar falan olmaz abicigim bu saatten sonra orta sahan kadar varsın futbolda..
Elimizde Sara gibi bir yetenek var ileri geri kosturuyoruz devamlı herif 60 metrede top oynuyor Toreira desen zaten cılız bir de ön alan baskısı falan derken pestili çıkıyor.. Hocanın orta sahadaki bu zaafı gormemesini gerçekten aklım almıyor.. Yaw mertensi sil at demiyoruz duruma göre yine oynatirsin veya sonradan oyuna alırsın.. 1.60 boy-60 kilo ortalamamiz var orta sahada.. Allah korusun Toreira veya Saraya birşey olsa hepten sictik

İlk 11'e ben de orta saha istiyorum fizikli ve defansif özellikleri iyi olan ama hangi dizilişle hem Tor'u hem Sara'yı hem de alacağın adamı oynatabilirsin onun pek cevabı yok. Mertens'i, formu düşmediği müddetçe yedek bırakamazsın, intihar olur. Hücumdan başka kesebileceğin adam da yok.

E yedek olarak orta saha alma işi de bence saçmalık. Tamam yedekten Demirbay'la Berkan girmesin de yerine alacağın adam onlardan çok daha iyi olursa zaten yedek oturmaz.

Yani ezbere konuşup onu öyle yap bunu böyle yap demekle bitmiyor iş.

Gelecegin loca gelirlerini erkenden harcamaya hayir. Dybalaya hayir.

Mikautadze'yi alabiliyorsan Kolo Muani transferi gereksiz. Cunku oyuncu hem forvet hem forvet arkasi oynayabiliyor. Elinde Osimhen ve Batshuayi varken fazlalik olur. Bir tane ofans transferi yeter. Geri kalani takimin defansif yonu icin kullanilmali.

Mikautadze ve Kolo Muani gelirse Uefa şampiyonluğunu konuşabiliriz. Mevcut durumda lig yeterli uefada da ne kadar gidersek artık.

Dursun strateji planlama masasında transfer stratejisini planlıyor.

56a2616e-8a6a-49c5-a9ae-208615ff26ca.webp

Geri
Üst Alt