Galatasaray Sneijder'e Kavuşuyor!

Burada ki tartışmalar anlamsız. Ama bir taraf haklı bir taraf haksız çıkacak. Bunu da Sneijder belirleyecek. Umarım istediğimiz gibi olur

gerek yok bu kadarıyla anlamışsınızdır.

yok yere sorun çıkartıyosunuz gelmedi tatil yapıyo

2-3 sene önceden kalma fotoğraflara "al işte göbek yapmış" gibi yorumlar falan

sneijder 1 ay tatil yapmayacaksa selçuk burak melo semih vs. dünya kupasında oynamayanların 1 haftadan fazla tatil yapmaması gerekir.

ha sezon açılır 5-6 hafta geçer sneijder dökülür sahada ozaman konuşursunuz tatili uzattı diye ama şuan çok yersiz

ben fotoğraflarla ilgili bir şey söyledim mi? bu fikrimin fotoğraflarla alakası olmayacak kadar zekaya sahibim. siz de insanları genellemeyecek kadar düşünceye sahip olursanız ne ala.. evet hala diyorum geç kaldı. bana göre böyle ve kendimce geçerli sebeplerim ve bunları açıkladığım düşüncem de mevcut. 10 gün sonra süper kupa finali var ve sezona motive girmek var. bana göre böyle.

üstelik bu geç kalmayı "kuyttan daha fazla süre aldı o yüzden daha uzun tatili haketti" gibi söylemlerle de karşılaşıyorum ne yazık ki. ikiside aynı takımda aynı kampta. aldıkları sürenin çok önemi var mı ki?

ayrıca kuyt 75 dk az oynamış sadece..

ben fotoğraflarla ilgili bir şey söyledim mi? bu fikrimin fotoğraflarla alakası olmayacak kadar zekaya sahibim. siz de insanları genellemeyecek kadar düşünceye sahip olursanız ne ala.. evet hala diyorum geç kaldı. bana göre böyle ve kendimce geçerli sebeplerim ve bunları açıkladığım düşüncem de mevcut. 10 gün sonra süper kupa finali var ve sezona motive girmek var. bana göre böyle.

üstelik bu geç kalmayı "kuyttan daha fazla süre aldı o yüzden daha uzun tatili haketti" gibi söylemlerle de karşılaşıyorum ne yazık ki. ikiside aynı takımda aynı kampta. aldıkları sürenin çok önemi var mı ki?

ayrıca kuyt 75 dk az oynamış sadece..

fotoğraf konusunda da diğer konularda da seni hedef alarak bişey söylemedim ilk alıntıladığın mesajda kişiye özel değil genel olduğunu belirtmiştim. sonra "biz" diye cevap verdin bende genelleme yaparak fotoğraf konusunu söylemek istedim.

sneijder bu takımın en iyi oyuncusudur ve 1 ay tatil yapmak hakkıdır

ayrıca hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak dinlenmesi lazım. Yoksa sezon içinde sakatlanma riski çok yüksek bunu doktorlar söylüyo ben değil.

o yüzden tatili uzatması gerekiyodu. kendimi onun yerine koyuyorum (aynı örnekleri vericem yine) selçuk burak melo vs gibi son maçtan sonra hiçbişey yapmamış futbolcular 1 ay tatil yapmışken benimde tatil yapmak hakkımdır.

Genelde dünya kupasında yoğun tempo ile oynayan oyuncular iyi dinlenmez ve hemen yüklemeye tabi tutulursa sezon içinde ağır sakatlık yaşıyor.

Böyle bir durum olacağına 1 hafta geç form tutsun ne.olacak.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aU8n0tMk54o[/media]

Hayret kroos daha dün süper kupa finalinde oynadı diyen olmamış, ben yazmış olayım bari eksikliği hissedilmesin.

Ucak numarasi yok mu reisin takip edelim

Gesendet von meinem LG G3

Ya biz ne dedik gene gelmedi. Bu gece cıkar kesin 2 gün daha tatil yaptı

zevkıne göre yolla bişeyler Vasficim.

Galatasaray+v+Real+Madrid+UEFA+Champions+League+JtiJgIIFmNBl.jpg

20140319065830966.jpg

İdare et reis :cool::bid:

[attachment=12461:36b261013_the-thao_Sneijder_dan-viet2.jpg]

Bekliyoruz.

Ekli dosyalar

• 36b261013_the-thao_Sneijder_dan-viet2.webp
    36b261013_the-thao_Sneijder_dan-viet2.webp