Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Burada ki tartışmalar anlamsız. Ama bir taraf haklı bir taraf haksız çıkacak. Bunu da Sneijder belirleyecek. Umarım istediğimiz gibi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerek yok bu kadarıyla anlamışsınızdır.
yok yere sorun çıkartıyosunuz gelmedi tatil yapıyo
2-3 sene önceden kalma fotoğraflara "al işte göbek yapmış" gibi yorumlar falan
sneijder 1 ay tatil yapmayacaksa selçuk burak melo semih vs. dünya kupasında oynamayanların 1 haftadan fazla tatil yapmaması gerekir.
ha sezon açılır 5-6 hafta geçer sneijder dökülür sahada ozaman konuşursunuz tatili uzattı diye ama şuan çok yersiz
ben fotoğraflarla ilgili bir şey söyledim mi? bu fikrimin fotoğraflarla alakası olmayacak kadar zekaya sahibim. siz de insanları genellemeyecek kadar düşünceye sahip olursanız ne ala.. evet hala diyorum geç kaldı. bana göre böyle ve kendimce geçerli sebeplerim ve bunları açıkladığım düşüncem de mevcut. 10 gün sonra süper kupa finali var ve sezona motive girmek var. bana göre böyle.
üstelik bu geç kalmayı "kuyttan daha fazla süre aldı o yüzden daha uzun tatili haketti" gibi söylemlerle de karşılaşıyorum ne yazık ki. ikiside aynı takımda aynı kampta. aldıkları sürenin çok önemi var mı ki?
ayrıca kuyt 75 dk az oynamış sadece..
Dolu reis nasıl bişi lazım![]()
zevkıne göre yolla bişeyler Vasficim.
![]()
![]()
İdare et reis :cool::bid:
yine mi gelmedi ayıptır be kardeşim