Galatasaray, Solbakken ile Anlaşmaya Çok Yakın

ocakta hayatta alamayiz
katılıyorum

sanırım Ocak dedikleri işte bonservis veremesek bile adamla kontrat sonu için protokol mü neyse o tarz bir şey. Ama uzadıkça bizden falza para veren roma veya türevi AVL siklet bir takım alabilir.

2M 'na bu fırsat kaçmamalı (eğer bahsi geçen bonservis bu ise tabi )

katılıyorum

sanırım Ocak dedikleri işte bonservis veremesek bile adamla kontrat sonu için protokol mü neyse o tarz bir şey. Ama uzadıkça bizden falza para veren roma veya türevi AVL siklet bir takım alabilir.

2M 'na bu fırsat kaçmamalı (eğer bahsi geçen bonservis bu ise tabi )
adam kendini baglayici bir protokole imza atmaz bence de

Ya bu Sevilla ne kadar at hırsızı çıktı abw. Fernandoyu da Banega hilesiyle elimizden aldılar zamanında. O günden beri sevmiyorum bunları.

1 Temmuz 2022 itibariyle istediği takımla imzalayabilir. Öyle olursa sözleşme sonuna kadar salmazlar. Bodo'yla doğru bir iletişim kurup bu yaz almak lazım. 1 milyon civarına fırsat transferidir.

1 Temmuz 2022 itibariyle istediği takımla imzalayabilir. Öyle olursa sözleşme sonuna kadar salmazlar. Bodo'yla doğru bir iletişim kurup bu yaz almak lazım. 1 milyon civarına fırsat transferidir.
1,5 ay dünya kupası arası olacaktır.Çokta kullanacak vakitleri yok en fazla avrupa ön elemesinde kullanıp göndermeleri lazım.

Geri
Üst Alt