Galatasaray, Solbakken ile Anlaşmaya Çok Yakın

bilyoner de canli veriyorlar maçı - kupon yapmadığımdan izleyemiyorum ben

bu tier mevzusu ne
Futbolun mübarek 3 transfer ayında konu ve bilgi kirliliğinin önüne geçmek için başlattığımız bir çalışmanın ürünü. Konusu sabit transfer forumunda. Transfer duyumu/haberi veren kişileri geçmişte verdikleri haberlere göre kategorilere güvenilir/daha az güvenilir diye ayırdık. Belli aralıklarla güncelleme yapacağız. Konu içeriğini görmeden kaynak hangi seviyede belli olsun diye prefix çıkardık ilaveten. Dandik bir kaynağın haberiyle yangın yapılması ihtimalini de azaltmış olduk. En düşük konu açılabilecek kategori 3.

Konferans Ligi : 11 mac 6 gol 2 asist
Roma - 3 gol
Celtic - 1 gol 1 asist
Alkmaar - 1 gol
Diger gol ve asistleri CSKA Sofya ve Ukrayna takimina atmis. ,

Okan Hoca onaylıyorsa bu da gelsin...Böyle maliyeti uygun oyuncular da alınsın ki, gerekirse ara transfer döneminde atacak birkaç kurşunumuz kalsın...

Geçen sezon örneğini yaşadığımız üzere, sezon boyunca harcanabilecek bütün kaynağı ''Vardır bilmem kimin bir bildiği!'' diye yaz döneminde harcadığın vakit, işler yolunda gitmediğinde ''Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek gelişiriz'' argümanı, o çok bilen şahsı da kulübü de zora sokuyor zira!..

Evet Kewell’ı andırıyor çok fazla. Kewell oyun zekası çok üst düzey bir oyuncuydu tabi. Bu fiyata denenebilir, Fener Emre Mor’a 3M verecek büyük ihtimalle, denemek için..

Bugün ikinci yarı girip ilk golün assistini yapmış koçero

full maç...

1:37:30 da net bir uzun top asisti.

Valla adam iyi... Bitiricilik biraz zayıf galiba... Elmanderi gördüm sanki 😍

Geri
Üst Alt