GSC Haber Galatasaray, Son 12 Ayda UEFA'dan 60 Milyon Euro Gelir Elde Edildiğini Açıkladı

şu gelirleri bilmem neyi muhteşem bir sunum şeklinde hazırlayıp proje olarak herhangi bir elit hocaya sunsak getiremez miyiz acaba yav , üstüne bir de 10 falan maaş versek

Galatasaray’ın gelirleri vs gayet doğal, bedelli dışında.

Fenerliler gibi hikaye aramayın arkasında.

Şampiyon olamasak da turu geçip UCL yaptıkça fazla sorun olmaz

cok büyük rakamlar ama sportif basariya bagli bir durum var, basarisiz olunca bu kadar satis da olmaz stada taraftar da gelmez

Fenerin yerinde biz olsak 12 yil şampiyon olamasak su gelirin yarısı bile olmazdı cunku nankörlük ve aidiyet konusunda en zayif taraftar kitlesi bizde ,başarı olmayınca 25bin kişilere düşer tribünler ,yönetim yerine gercek gs li bir başkan olsa bu gelirlerin bile üstüne çıkılması işten bile değildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sürdürülebilir mi endişe o
Stabil ekonomi olmayan bir yerde sürdürülebilirlikten söz edemeyiz, sert bir kur atağında fiyatları yukarı çekemezsin, aynı ürünü satsan bile gelirin düşer.

Üstüne stat doluluğu ve store gelirleri de başarıya endeksli olan bir konu.

En azından Avrupa gelirleri artık ana gelir kalemi değil, gelirin %20lik kısmına tekabül ediyor.

Fenerin yerinde biz olsak 12 yil şampiyon olamasak su gelirin yarısı bile olmazdı cunku nankörlük ve aidiyet konusunda en zayif taraftar kitlesi bizde ,başarı olmayınca 25bin kişilere düşer tribünler ,ama mevcut durumda kulubu soyan hırsız bir yönetim yerine gercek gs li bir başkan olsa bu gelirlerin bile üstüne çıkılması işten bile değildi

Pisliklerin bağlılığı beni de şaşırtıyor. Gordugum kadariyla o sene bu sene, artik sampiyon olalim hırsıyla ekiplerine sarılıyorlar. Bi de onların taraftar kitlesi bizden yaşlı olduğu icin aman ortami kaptırmayalim, kuyrugu dik tutalim diye desteğe devam ediyorlar. Gençlerin bence umurunda değildir. He ayni durumu biz yaşasak ben GSnin renklerini bile unuturum o ayri.

Stabil ekonomi olmayan bir yerde sürdürülebilirlikten söz edemeyiz, sert bir kur atağında fiyatları yukarı çekemezsin, aynı ürünü satsan bile gelirin düşer.

Üstüne stat doluluğu ve store gelirleri de başarıya endeksli olan bir konu.

En azından Avrupa gelirleri artık ana gelir kalemi değil, gelirin %20lik kısmına tekabül ediyor.
İşte bak sen de söylemişsin başarıya endeksli diye

İyi hatırlıyorum,3. Terim Dönemi'nin ilk sezonlarında deli gibi kombine satarken,2016'da 2017'de falan o kadar fiyat kırdılar indirim yaptılar ona rağmen 17 bin kombine zor sattık mesela

Tekrar o günlere dönmeyeceğimizin bir garantisi yok ki,sportif giderlerimiz korkutucu boyutlarda yani demek istediğim o

İşte bak sen de söylemişsin başarıya endeksli diye

İyi hatırlıyorum,3. Terim Dönemi'nin ilk sezonlarında deli gibi kombine satarken,2016'da 2017'de falan o kadar fiyat kırdılar indirim yaptılar ona rağmen 17 bin kombine zor sattık mesela

Tekrar o günlere dönmeyeceğimizin bir garantisi yok ki,sportif giderlerimiz korkutucu boyutlarda yani demek istediğim o
Sadece başarı değil ama, enflasyon ortamında faiz dövizden daha fazla artınca döviz karşısında TL değerleniyor, daha büyük etki bundan kaynaklı.

Başarısızlık sınırlarına bağlı bu arada, gidip bir anda 10. olmaz yarışta devam eder ŞL yaparsan çok birşey değişmez.

Giderlerin korkunç olma sebebi hatalı transferler ve Okan’ın bu bedellere alınan oyuncuların çoğundan verim alayıp fahiş bedellere oyuncu aldırmaya ihtiyaç duymaya devam etmesi.

Bunca başarıya karşılık değer yaratman gerekiyor, satılabilir 30-40 rahatça elden çıkarabileceğin adamlar gerekiyor, bu konuda da çok iyi sayılmayız.

Risk almadan büyüyemezsin büyük bütçeli kaliteli kadro kurma planımıza devam etmeliyiz gelecek sezonda aynı gelirler mümkün

geçmiş senelerle özellikle pandemi sonrasını kıyaslamak çok doğru değil. e ticaret patladı tek tıkla sakızı bile getiriyorsun, kargo işleri çok hızlandı. mağazacılık o zamana göre daha iyi konumda, tüketici alışveriş tercihleri değişti. bir sürü sebep var o yüzden şimdi 3 katı forma satışı bence normal hatta bir tık daha fazla olabilirdi özellikle 1 milyon üstü. daha bir sürü sebep sayılabilir.

Su yayin geliri her seyi bozuyor

Sampiyonluk kacar CL giremezsek bak baklim gelirler nasil düsüyor ve mecburen oyuncu satmaya baliyoruz.

Geri
Üst Alt