- 18 Mayıs 2011
- 53.355
- 57.303
- 4.613
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son 5 sezonun en iyi başlangıcını yaptı.
2018/19 : 12 Puan
2019/20 : 9 Puan
2020/21 : 10 Puan
2021/22 : 8 Puan
2022/23 : 13 Puan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zmn kovulabilirTudoru gecememis. Hoca 9 macta 23 puan almisti.
İlk iç saha maçında olması hem iyi hem kötü. Ama biz şu aşamada bardağın dolu tarafından bakabiliriz. Trabzonspor maçını saymıyorum çünkü galibiyeti kaçırsak da o statta daha önce kazanmışlığımız yok zaten. Hatta kazanamayan tek büyük takım biziz Başak da dahil olmak üzere. Utanç verici bir istatistik. Vodafone'da da tek kazanamayan biziz. Bu da utanç verici bir istatistik. Sadede gelirsem Akyazı'dan 1 puana olur gözüyle bakılabilir. Tek kazamız Giresunspor oldu. Artık evimizde puan kaybetmemiz bile sıkıntı yaratır. Her maçı kazanmalıyız. Deplasman performansımız gayet iyi ama işte Adana Demirspor deplasmanı bir test olacak bizim için. Çünkü zor deplasman dediğimiz Antalya'ya gelen ayrı geçen ayrı koymaya başladı. Ümraniyespor desen Fener'e yaşattıklarından sonra bir şey sandık ama sonraki haftalarda gördük ki bir halt değillermiş. En son Kasımpaşa zaten Fener'den 6 yiyen takım. O da ölçü değil. Trabzonspor son 4-5 yıldır hiç bu kadar kötü olmamıştı.Giresuna içerde yenilmesek harika başlangıçtı. Neyse olur böyle kazalar.
Tamamen katılıyorum. Konya'yı yeneceğimizi adana ile de berabere kalacağımızı düşünüyorum. Konya'ya şansımız hep tutmuştur.İlk iç saha maçında olması hem iyi hem kötü. Ama biz şu aşamada bardağın dolu tarafından bakabiliriz. Trabzonspor maçını saymıyorum çünkü galibiyeti kaçırsak da o statta daha önce kazanmışlığımız yok zaten. Hatta kazanamayan tek büyük takım biziz Başak da dahil olmak üzere. Utanç verici bir istatistik. Vodafone'da da tek kazanamayan biziz. Bu da utanç verici bir istatistik. Sadede gelirsem Akyazı'dan 1 puana olur gözüyle bakılabilir. Tek kazamız Giresunspor oldu. Artık evimizde puan kaybetmemiz bile sıkıntı yaratır. Her maçı kazanmalıyız. Deplasman performansımız gayet iyi ama işte Adana Demirspor deplasmanı bir test olacak bizim için. Çünkü zor deplasman dediğimiz Antalya'ya gelen ayrı geçen ayrı koymaya başladı. Ümraniyespor desen Fener'e yaşattıklarından sonra bir şey sandık ama sonraki haftalarda gördük ki bir halt değillermiş. En son Kasımpaşa zaten Fener'den 6 yiyen takım. O da ölçü değil. Trabzonspor son 4-5 yıldır hiç bu kadar kötü olmamıştı.
Nasıl Fenerbahçe'yi Konyaspor, Beşiktaş'ı Başakşehir alt ettiyse bizim de çok zor bir Adana Demirspor maçımız var önümüzde. Art arda gelecek Konyaspor ve Adana Demirspor galibiyetleri Giresunspor mağlubiyetini de unutturur. Ama bu maçlardan minimum birinde puan kaybına kesin gözüyle bakıyorum. Umarım 2 puan kaybederiz. 3, 4 ya da 6 puan kaybı faciaya sürükler rakipler de bizim kadar iyiyken.
Biz trabzonu o sahada 2 0 yenmedik mi yav. Hatta Arda atmıştı yamulmuyorsamİlk iç saha maçında olması hem iyi hem kötü. Ama biz şu aşamada bardağın dolu tarafından bakabiliriz. Trabzonspor maçını saymıyorum çünkü galibiyeti kaçırsak da o statta daha önce kazanmışlığımız yok zaten. Hatta kazanamayan tek büyük takım biziz Başak da dahil olmak üzere. Utanç verici bir istatistik. Vodafone'da da tek kazanamayan biziz. Bu da utanç verici bir istatistik. Sadede gelirsem Akyazı'dan 1 puana olur gözüyle bakılabilir. Tek kazamız Giresunspor oldu. Artık evimizde puan kaybetmemiz bile sıkıntı yaratır. Her maçı kazanmalıyız. Deplasman performansımız gayet iyi ama işte Adana Demirspor deplasmanı bir test olacak bizim için. Çünkü zor deplasman dediğimiz Antalya'ya gelen ayrı geçen ayrı koymaya başladı. Ümraniyespor desen Fener'e yaşattıklarından sonra bir şey sandık ama sonraki haftalarda gördük ki bir halt değillermiş. En son Kasımpaşa zaten Fener'den 6 yiyen takım. O da ölçü değil. Trabzonspor son 4-5 yıldır hiç bu kadar kötü olmamıştı.
Nasıl Fenerbahçe'yi Konyaspor, Beşiktaş'ı Başakşehir alt ettiyse bizim de çok zor bir Adana Demirspor maçımız var önümüzde. Art arda gelecek Konyaspor ve Adana Demirspor galibiyetleri Giresunspor mağlubiyetini de unutturur. Ama bu maçlardan minimum birinde puan kaybına kesin gözüyle bakıyorum. Umarım 2 puan kaybederiz. 3, 4 ya da 6 puan kaybı faciaya sürükler rakipler de bizim kadar iyiyken.
Deplasman olsaydı sıkıntı derdim Konyaspor maçına ama Konya'nın gol bekaretini bozarsak gerisi gelecektir. Vaduz karşısında gördük. Geriye düştüklerinde sıkıntı yaşıyorlar ama Başakşehir ve Fenerbahçe de dahil olmak üzere iyi takımlara bile gol şansı vermediler işte o sıkıntı. İlk 15-20 dakikada öne geçmek önemli.Tamamen katılıyorum. Konya'yı yeneceğimizi adana ile de berabere kalacağımızı düşünüyorum. Konya'ya şansımız hep tutmuştur.
Yamulmuyorsun renktaş.Biz trabzonu o sahada 2 0 yenmedik mi yav. Hatta Arda atmıştı yamulmuyorsam
ilk 15 dakika golümüz bu maçta atılacaktır. Gerisi gelir.Deplasman olsaydı sıkıntı derdim Konyaspor maçına ama Konya'nın gol bekaretini bozarsak gerisi gelecektir. Vaduz karşısında gördük. Geriye düştüklerinde sıkıntı yaşıyorlar ama Başakşehir ve Fenerbahçe de dahil olmak üzere iyi takımlara bile gol şansı vermediler işte o sıkıntı. İlk 15-20 dakikada öne geçmek önemli.