Galatasaray Song İçin Masada

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
20r1pw2.jpg

Barcelona’nın yıldızı Alex Song için Galatasaray Monaco’da pazarlık masasında

Detaylar GSC Portal'da...

İlla bi stoper alacaksak Song iyidir. Sağ bekte de oynayabiliyor bildiğim kadarıyla. Ama keşke forvete öncelik versek.

Bize adam akıllı bir stoper lazım . Ön liberodan bozma birisi değil . Yabancı hakkımızı sağ bek , orta saha veya forvete kullanılması düşüncesindeyim .

Şu an gayet iyi bir defansif hattımız var (bekler dışında) . Çok gereksiz ve saçma olur Song transferi .

Muslera, Song, Melo, Sneijder, FORVET yapacağız herhalde. Forvet alınmazsa Bruma oynar.

CL içinde şart Song gibi bir isim. 8 kişilik yabancı kadrosunda bulunmalı.

Şu an da alabileceğimiz en iyi adam.

Alex song Defans degil on libero oynarr Bize yararli olur barca kotu olsaydi alir miydi :)

Mükemmel hamle mükemmel.

Orta sahaya acil adam lazımdı,zaten sıkıntı olursa stoper de oynar.

Bir de yabancı forvet aldık mı tamam olur...

Veya Song-Melo-Selcuk orta seklinde bi orta sahamız olacak. Sneijder solda Olcan sağda. Burak ilerde :(

N5

Sampiyonlar Ligi kadrosu:

----------------------------------------------------------Muslera------------------------------------------

---Veysel-----------------Semih--------------------------Chedjou---------------Telles-----------

-------------------------------Felipe Melo--------------------Alexandre Song-------------------

--------Olcan---------------------------------Sneijder------------------------------Bruma---------

-------------------------------------------Seydou Doumbia-----------------------------------------

Harika. Sag Bekte problem yasariz belki...Ulan Yabanci Sinirlamasi olmasaydi o kadar güzel kadro kurardik, Aysal de kendi cebinden para verirdi, her sene Sampiyonlar Liginde en az yari fina oynardik.

Bu adamı seviyorum, ayrıca Melo ceza aldığında falan da sıkıntı yaşamayız. Her türlü yedekleriz bir kaç bölgeyi.

song- stoper-ön libero-sağ bek oynar, kısaca ilgilenmiyoruzdur çünkü bize yarar bu adam.

Bize adam akıllı bir stoper lazım . Ön liberodan bozma birisi değil . Yabancı hakkımızı sağ bek , orta saha veya forvete kullanılması düşüncesindeyim .

Şu an gayet iyi bir defansif hattımız var (bekler dışında) . Çok gereksiz ve saçma olur Song transferi .

defans hattı sağlamsa adam akıllı stopere ne gerek var. cl'de song melo ortasahası olur ama bu yabancı sınırı varken sadece forvet alınması daha mantıklı

Song'u stopere koysak hadise çıkartır bence bizde, manyak Barça Mascherano'yu bile stoper yaptı sonuçta :D

Stoper olarak düşünülmüyor Melo'nun yanına düşünülüyor tahminim.Bu adam tam joker.Stoper ve sağbek oynayabiliyor. Ben stoperde oynadığı bir kaç maçı izledim iyiydi o maçlarda.Yeri gelir stoper oynar yeri gelir bek oynar daha ne istiyorsunuz anlamıyorum.

Stoper mevkisi için ilgilendigimizi düşünüyorum ki Barça da kendisinden stoper olarak yararlandı.

N5

Melo'da Mancini zamanında bir dönem stoper oynamıştı bizde.

Alex Song dünyanın en yetenekli orta saha oyuncularından biridir. Özellikle bitirici pasları meşhurdur. Youtube'dan 1-2 videosunu izlemeni tavsiye ederim.

Kesinlikle stoper mevkisi için ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Hele ki şikeciler ile oynadığımız son maçta stoperden çok daha acil ihtiyaçlarımız olduğu ayyuka çıkmışken.

Geri
Üst Alt