Galatasaray Song İçin Masada

Stoper için düşünülüyorsa stopere gerek yok.Orta saha için düşünülüyorsa ligde kimin yerine oynatacağız?Forvet alalım ilk önce.

Melo'da Mancini zamanında bir dönem stoper oynamıştı bizde.

Alex Song dünyanın en yetenekli orta saha oyuncularından biridir. Özellikle bitirici pasları meşhurdur. Youtube'dan 1-2 videosunu izlemeni tavsiye ederim.

Kesinlikle stoper mevkisi için ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Hele ki şikeciler ile oynadığımız son maçta stoperden çok daha acil ihtiyaçlarımız olduğu ayyuka çıkmışken.

YouTube'dan videosunu izlememe gerek yok, yeteri kadar maçını izledim. :) Öbür dediğim de olabilir, şu tarz bi kadro:

-------------------Muslera

Veysel-Semih-Balta/Chedjou-Telles/????

----------Melo-Selçuk-Song

Olcan-------------------------Sneijder-------------

-----------------------Burak------------

YouTube'dan videosunu izlememe gerek yok, yeteri kadar maçını izledim. :) Öbür dediğim de olabilir, şu tarz bi kadro:

Tarık yaw

Geçen sene hatta Drogba ve Sneijder'in geldiği ara transfer döneminden beri en çok oynadığımız formasyon da bu zaten

Bizim Song'un yeğeni işte. Amcasına biraz çektiyse sıkıntı yok, stoperde rahat oynar.

defans hattı sağlamsa adam akıllı stopere ne gerek var. cl'de song melo ortasahası olur ama bu yabancı sınırı varken sadece forvet alınması daha mantıklı

Semih veya Chedjou sakatlandığı zaman veya cezalı olduğu zaman ne olacak ? Gökhan'a mı bıracaksın ? Koray'a mı ?

Geçen sene hatta Drogba ve Sneijder'in geldiği ara transfer döneminden beri en çok oynadığımız formasyon da bu zaten

Bi şekilde savunma hattını tamamen yerli yapıp forvete yabancı alsak daha hoş olurdu. Veya Song yerine İnler'i alıp aynı şekilde forvette yabancı kullanabilsek...

Çok kötü yaw, resmen rezil yani

Yokluktan oynuyor, pran memnun değildir yani açık net

Bence de memnun değildir gördüğünden ama kaptanlık verilmiş olması da soru işareti. İlk mesajımda "Selçuk'un yerine gelecekse iyi" yazacaktım hatta ama kaptanlık olayı aklıma geldiğinde hevesim kursağımda kaldı :crushed:

Sürekli pozisyon üretebilen bir takımız, sağlı sollu bindirmeler yapıyoruz Burak desen her dakika gol pozisyonuna girebiliyor o yüzden bize acil stoper lazım :D

Yavaş oynuyoruz abi yavaş

İtalyan modeli gs ye uymuyor aslında

Gs gümbür gümbür oynayan bir takımdır yıllardır

Biz hiç sakin oynayarak pas yaparak şampiyon olmadık

Geri
Üst Alt