Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla bi stoper alacaksak Song iyidir. Sağ bekte de oynayabiliyor bildiğim kadarıyla. Ama keşke forvete öncelik versek.
Melo'da Mancini zamanında bir dönem stoper oynamıştı bizde.
Alex Song dünyanın en yetenekli orta saha oyuncularından biridir. Özellikle bitirici pasları meşhurdur. Youtube'dan 1-2 videosunu izlemeni tavsiye ederim.
Kesinlikle stoper mevkisi için ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Hele ki şikeciler ile oynadığımız son maçta stoperden çok daha acil ihtiyaçlarımız olduğu ayyuka çıkmışken.
Tarık yawYouTube'dan videosunu izlememe gerek yok, yeteri kadar maçını izledim.Öbür dediğim de olabilir, şu tarz bi kadro:
-------------------Muslera
Veysel-Semih-Balta/Chedjou-Telles/????
----------Melo-Selçuk-Song
Olcan-------------------------Sneijder-------------
-----------------------Burak------------
Selçuk bu kadar kötüyken ne stoperi Talha yaw
YouTube'dan videosunu izlememe gerek yok, yeteri kadar maçını izledim.Öbür dediğim de olabilir, şu tarz bi kadro:
-------------------Muslera
Veysel-Semih-Balta/Chedjou-Telles/????
----------Melo-Selçuk-Song
Olcan-------------------------Sneijder-------------
-----------------------Burak------------
defans hattı sağlamsa adam akıllı stopere ne gerek var. cl'de song melo ortasahası olur ama bu yabancı sınırı varken sadece forvet alınması daha mantıklı
"İlla stoper alacaksak" dedim abi. Selçuk'a kaptanlık verilmişken onun yerine transfer yapılacağını da pek olası bulmuyorum.
Geçen sene hatta Drogba ve Sneijder'in geldiği ara transfer döneminden beri en çok oynadığımız formasyon da bu zaten
Bi şekilde savunma hattını tamamen yerli yapıp forvete yabancı alsak daha hoş olurdu. Veya Song yerine İnler'i alıp aynı şekilde forvette yabancı kullanabilsek...
Mus
Veys Sem Ched Tarık
Melo Song
Olc Sneıj Yasin
Dallama
Çok kötü yaw, resmen rezil yani
Yokluktan oynuyor, pran memnun değildir yani açık net
Hala Tarık yazanlar var, Tarık'a 6 milyon verelim diyenler var,yatar o iş
Seni mi yazayım