Galatasaray Song İçin Masada

Süper Kupa maçından önce orta alanın sorun olabileceğini düşünüyordum, maalesef tahminimde yanılmadım. Bu takımın en büyük sorunu orta saha şu an, hele ki 4-2-3-1 düzeninde oynanamaya devam edeceksek, Selçuk-Melo ikilisine üstlenemeyecekleri yük verilmiş olur.

Melo bir nebze ama Selçuk çok kırılgan bir oyuncu. Kenar organizasyonu ya da 3'lü sağlam orta sahası olan her takım, bizi orta alanda sürklase etmeye aday. Alternatif anlamında orta saha oyuncularımız var gibi gözükse de, bugün Melo sakatlansa ne Yekta, ne Umut, ne Furkan aynı dirençliği gösterecek yapıda oyuncular değiller.

Bize çok yönlü bir oyuncu lazımdı mevcut ekonomik sorunlar nedeniyle ki Song da bu tanıma uyuyor.

Prandelli'nin önceliği defanstan topu oyuna sokabilecek tarzda bir stoperdi. Balanta olmayınca ve piyasada neredeyse oyuncu kalmayınca, Song gibi hem stoper, hem 1.bölgenin 5-10 metre ilerisinden topu oyuna sokmayı iyi beceren dirençli ve çok yönlü bir oyuncun transferini düşünmüş olabilir ki, mevcut şartları düşünürsek piyango olur bizim için. (adaptasyon sorunu yaşamazsa)

Forvet transferi de kesinlikle şart ama orta saha oyuncusu alınmazsa, hiçbir anlamı kalmayacak zaten o transferin de.

ligde koray gökhan oynasa da sorun olmaz

Avrupa'da ?

Yabancı tecrübeli (Ujfalusi tarzında) bir stoper alalım 2 sene içinde stoper almasak da olur . Koray falan da Türkiye Kupası maçlarında oynar . Bazı kolay lig maçlarında oynar tecrübe kazanır .

Muslera - Bruma - Sneijder - Telles - Melo - Chedjou etti 6 . En fazla 2 yabancı gelebilir .

Bir tane yabancı fw kesin . Etti 7 .

Bir tane daha yabancı hakkımız kalıyor onun için de stoper , sağ bek birisini almamız daha iyi olur . Hem Tarık kazmasına ve şikeci eskişehire de o kadar para vermeyiz .

Bence de memnun değildir gördüğünden ama kaptanlık verilmiş olması da soru işareti. İlk mesajımda "Selçuk'un yerine gelecekse iyi" yazacaktım hatta ama kaptanlık olayı aklıma geldiğinde hevesim kursağımda kaldı :crushed:

Daha yeni bir kaptani kadro disi biraktik. Selcuk'u da alirlar kenara.

Bence mantikli bir transfer. Cok onceden bir defansif ortasaha almamiz lazimdi zaten. Melo Selcuk ikilisine gereginden fazla guvendik.

Alex Song + Doumbia getirebilirlerse helal olsun derim.

songu stoper için düşünmüyorsakki öyledir diye düşünüyorum ortasaha için tam bir karmaşa oluşacak bu kesin.çünkü melo-selçuk-sneijder kesin oynar gibi gözüken isimler eee prandelli kanatsızda oynamıyor bruma-olcanda büyük olasılıkla oynayacak.songu selçuğun yerine koyarsak o zaman sınır olayı olacak o şekil bir hamle pek mümkün değil.bence pato-leandro veya doumbia ayarında kaliteli-teknik ve hızlı bir santrafora gerek duyuyoruz.ben patonun gelmesini isterim hem uygun bedeli var hemde kaliteli ve hala başarıya aç pato galatasaray için çok gerekli.8-10 milyon € gibi bir bedele pato gelse bence çok iyi bir hamle olur Muslera-Veysel-Semih-Koray-Hakan-Melo-Selçuk-Sneijder-Bruma-Olcan-Pato bence yabancı hakkı daima ileri hatta kullanmalıyız fenere kafa tutmak veya şampiyonluk için en az fener kadar iddialı olmak istiyosak.çünkü burakla olmaz.

11'de oynayacak forvet ortasaha bek yokken stoperde sakatlanırsa kim oynayacak hesabı yapacak durumda değiliz. sorun olmadığını savunmuyorum öncelik listesinde gerilerde

Ben zaten bir yabancı fw geleceği durumunda söyledim . Bir yabancı fw kesin gelecek . Bu Almeida olur Doumbia olur veya her neyse . Ama gelecek . Brezilya'ya da gitmiş heralde yöneticiler . Belki Pato falan da gelebilir belli olmaz .

Song kimin yerine oynayacak bu arada? Selçuk'un yerine derseniz bir yabancı hakkı daha gitmiş olacak savunma ağırlıklı bölgelere, bilmiyorum farkında mısınız? Stopere koyalım desek Chedjou var zaten, asıl mevkisi stoper olmayan Song çok farklı bir katkı vermez Chedjou'dan. Çok saçma geliyor Song transferi bana.

Hem defans hem orta saha için düşünülürse harika bir transfer olurdu. O yüzden bizim ilgi alanımızın dışındadır, aptal transfer kontenjanımızı bu sene daha doldurmadık.

Bu adam gelse bile bize hicbir faydasi olmaz. Bu saatten sonra acilen yapilmasi gereken transferler bellidir.

Takim Atletico ve Fener maclarinda pozisyona giremedi, gol atamadi. Bunu bile bile hala defansa falan yabanci arayanlar cekip gitsin bir zahmet.

Chedjou gitmeden stopere takviye yapilmaz... Orta saha icin düsündügümüzü sanmiyorum.

Lazım olan yerde oynar, Melo olmayınca da takım durmaz. Ilginç ama faydalı bir hamle olur.

-Tapatalk-

Song kimin yerine oynayacak bu arada? Selçuk'un yerine derseniz bir yabancı hakkı daha gitmiş olacak savunma ağırlıklı bölgelere, bilmiyorum farkında mısınız? Stopere koyalım desek Chedjou var zaten, asıl mevkisi stoper olmayan Song çok farklı bir katkı vermez Chedjou'dan. Çok saçma geliyor Song transferi bana.

Veysel-Semih-Balta-Telles savunma dörtlüsü

Melo-Song-Selçuk(?) orta sahası

Olcan-Burak-Sneijder üçlüsü

Saçma demişsin tam tersine bizim kurtuluşumuz olan 3'lü orta sahaya dönmek demek bu...

geç bile kaldık

Song çoktan takıma katılmalıydı

ihtiyaca göre sağ bek , stoper, ön libero

mevkilerinin hepsinde oynayabileceğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt