Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 10.633
- 2.411
- 1.468
Beni yaz kendini yaz herkesi yaz
Bro ben kaçıyom
Mesai bitti

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni yaz kendini yaz herkesi yaz
Semih veya Chedjou sakatlandığı zaman veya cezalı olduğu zaman ne olacak ? Gökhan'a mı bıracaksın ? Koray'a mı ?
ligde koray gökhan oynasa da sorun olmaz
Stoper mevkisi için ilgilendigimizi düşünüyorum ki Barça da kendisinden stoper olarak yararlandı.
N5
Bence de memnun değildir gördüğünden ama kaptanlık verilmiş olması da soru işareti. İlk mesajımda "Selçuk'un yerine gelecekse iyi" yazacaktım hatta ama kaptanlık olayı aklıma geldiğinde hevesim kursağımda kaldı![]()
Avrupa'da ?
11'de oynayacak forvet ortasaha bek yokken stoperde sakatlanırsa kim oynayacak hesabı yapacak durumda değiliz. sorun olmadığını savunmuyorum öncelik listesinde gerilerde
Song kimin yerine oynayacak bu arada? Selçuk'un yerine derseniz bir yabancı hakkı daha gitmiş olacak savunma ağırlıklı bölgelere, bilmiyorum farkında mısınız? Stopere koyalım desek Chedjou var zaten, asıl mevkisi stoper olmayan Song çok farklı bir katkı vermez Chedjou'dan. Çok saçma geliyor Song transferi bana.
Tarık'a 6 vermeyelim, Alper 5-6 etmez, İnler çok pahalı diye diye ne hallerdeyiz