Galatasaray Sponsorunu Buldu!

Vizyonumuz son senelerde o kadar düştü ki Köfteci Ramiz'e bile muhtaç kalabiliriz.

sen sponsor olsan 1 seneliğine böyle bir anlaşma yapar mısın ?
1-2 seneliğine bu kadrodan başarı adını duyurma beklenilmez. mecburen ileriye dönük anlaşma yapmak taviz vermek zorundalar.

Yaparım neden yapmayayım? 1 senelik olursa 2 milyon dolar verirdim belki ama yine yapılabilir farklı şartlar ile.

Seneye şampiyon olsan Ş.Ligine gitsen kaybedeceğin 1 milyon doların fazlasını alırsın. Tabii bunu takımın düzeleceğini düşünerek yapıyorum. Bu şekilde gideceksek tabii ki 4 yıllık anlaşma iyi ama ben kabul etmiyorum bu ezik anlayışı.

Yaparım neden yapmayayım? 1 senelik olursa 2 milyon dolar verirdim belki ama yine yapılabilir farklı şartlar ile.

Seneye şampiyon olsan Ş.Ligine gitsen kaybedeceğin 1 milyon doların fazlasını alırsın. Tabii bunu takımın düzeleceğini düşünerek yapıyorum. Bu şekilde gideceksek tabii ki 4 yıllık anlaşma iyi ama ben kabul etmiyorum bu ezik anlayışı.

galatasaray en az 3 yıl olmak kaydıyla bundan sonra sürpriz olmazsa anadolu takımlarından hallice olmak zorunda . küçülmeye gidecek kemer sıkacak . çilek devri geçtiği gibi ihtiyaçlarını da karşılayamaz oldu . ffp kuralları gereği topçu satmadan ve zarar etmeden topçu da alamıyor. tüm bu bileşkeler takımı bitirdi. ya diğer branşları kapatıp galatasaray fc olacaksın ya da mecburen birçok dalda zıplayayım şirket olayım derken bir yerlerden açık vereceksin.
8taştaki gibi iş bilir yönetim de yok . kriz yönetim tecrübeleri rezalet.
bu sene de başarı şampiyonluk beklemiyorum ben .
sponsor firma milyon dolarları yatırırken karşılık teminat görmek ister.
yoksa kimse adama 1 tl bile vermez. ya da mecburen geleceğini ipotek altına almak zorunda kalırsın .
zira sıcak paraya çölde suya oldugun gibi muhtaçsın .

galatasaray en az 3 yıl olmak kaydıyla bundan sonra sürpriz olmazsa anadolu takımlarından hallice olmak zorunda . küçülmeye gidecek kemer sıkacak . çilek devri geçtiği gibi ihtiyaçlarını da karşılayamaz oldu . ffp kuralları gereği topçu satmadan ve zarar etmeden topçu da alamıyor. tüm bu bileşkeler takımı bitirdi. ya diğer branşları kapatıp galatasaray fc olacaksın ya da mecburen birçok dalda zıplayayım şirket olayım derken bir yerlerden açık vereceksin.
yoksa kimse adama 1 tl bile vermez. ya da mecburen geleceğini ipotek altına almak zorunda kalırsın .
Arkadaş da vizyon paçalardan akıyor.
Böyle taraftar olduğu sürece bu kulübün burnu boktan çıkmaz.

Manchester United sadece ibra transferine ait ürün satışından 76m sterlin gelir elde etmiş.

Şu an taraftar mutsuz olduğu için ürün satın almıyor boykot ediyor.

Trabzonspor kalibrasyonunda sponsor anlaşması kabul edilemez.

Nef dediğin firma nedir yahu.
Daha 4-5 sene öncesine kadar ismini bile kimse bilmiyordu.

Galatasaray Başkanı çıksa adam gibi açıklama yapsa galatasaray à gelen sponsorluk teklifleri budur ben 5 yıllık geliri ipotek edemem ama taraftarımız bize sahip çıksın dese ürün satışlarından daha fazla gelir elde eder galatasaray. 30 milyondan fazla taraftarı olan bir camiayiz.bun rahat 1 milyonu şu an boykot yapıyor zaten bu kesimden başka da ürün satın alan yok .hedef küçülme değil büyüme ve genclesme olmalı.
Hiçbir spor kulübü sportif başarısızlık ile idame ettiremez.

Buraya gelip küçülmemiz lazım diyen ya kuştur yada kuş. .

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

olaylar cıkmasaydı dursun çoktan rivayo peşkeş çekmişti zaten anlasma yapılmış

ordan gelen parayla bütün borclarımızı toki yani devlet temizleyecek görünen o

ama elimize 5 kuruş dahi nakit para vermeyecekler

maddi açıdan bence çok kötü degiliz ama asıl sorun elde olan parayıda kaynaklarıda yönetemiyoruz degerlendiremiyoruz

1454670942_nef_aurali_logo.png

8taş yorumuna kadar görüş verildi ve mantıklı da düşünmüştüm okurken.
İş becere bilen sekiz taş? Adamların borç yapısından haberin yok galiba. Futbol takımı bilic sayesinde bu geçen dönemde başarılı olması da yönetim şansı başarı değildir.
Bunlar diğer kuşlar gibi mali proje olarak kötü yönetiliyor ve bizim gibide öyle gayrimenkul varlıkları yok.

kargaları bukadar gözünüzde büyütmeyin daha dogrusu fikoyu büyütmeyin

adam dogru ticaretten anlıyor ama aynı zamanda cok iyi bir bj ustası bizden cok daha fazla borcları var

en basitinden tüpçüye 50milyon dolara yakın borcları var tüpcü bunu taksitlendirdi yoksa onu bile ödeyemiyeckler

yaptıkları stadı ise sponsorlar babasının hayrına yapmadı

Arkadaş da vizyon paçalardan akıyor.
Böyle taraftar olduğu sürece bu kulübün burnu boktan çıkmaz.

Manchester United sadece ibra transferine ait ürün satışından 76m sterlin gelir elde etmiş.

Şu an taraftar mutsuz olduğu için ürün satın almıyor boykot ediyor.

Trabzonspor kalibrasyonunda sponsor anlaşması kabul edilemez.

Nef dediğin firma nedir yahu.
Daha 4-5 sene öncesine kadar ismini bile kimse bilmiyordu.

Galatasaray Başkanı çıksa adam gibi açıklama yapsa galatasaray à gelen sponsorluk teklifleri budur ben 5 yıllık geliri ipotek edemem ama taraftarımız bize sahip çıksın dese ürün satışlarından daha fazla gelir elde eder galatasaray. 30 milyondan fazla taraftarı olan bir camiayiz.bun rahat 1 milyonu şu an boykot yapıyor zaten bu kesimden başka da ürün satın alan yok .hedef küçülme değil büyüme ve genclesme olmalı.
Hiçbir spor kulübü sportif başarısızlık ile idame ettiremez.

Buraya gelip küçülmemiz lazım diyen ya kuştur yada kuş. .

dursun'u sevmem ama saygı duyarım zira batık kulubü herkes üstlenmez. aysal gibi vitrinde vizyoncu hakikatte soyguncu müsrif adamlara payende değilim çok şükür.

1- dursun'unun açıklama yapması destek verin demesi fikrine katılıyorum . bunu ilk göreve geldiğinde yapmalıydı ama hala yapmıyor.
2- küçülme ile bir yere varılamayacagı konusunda da sana katılıyorum . zaten ben küçülme taraftarı değilim. ama şu şartlarda mevcut durum buna zorluyor yoksa tam batarız. delik açılmış gemiyi büyütürsen daha çok su alır daha çabuk dibi boylarsın . bahsettiğin durum ileri planda olur. ffp ensendeyken yapamazsın .
3- manu ve ibra örnekleri fantastik örneklerdir. biz de drogba'yı aldıgımızda benzer imaj yaşadık ama kısa süreli oldu . birkaç çilek bizi perişan etti. sen manu ile atlayamazsın . onun lig geliri marka geliri sponsor geliri bizi 10 kere katlar. etimiz butumuz belli.
4- ben 3 tane forma almayı düşünürken almadım biliyorum ki param sabriye selçuk'a vs gidecek .

gerçekler bunlar . ister kuş de ister deme .

Anlaşılan Dursun uzun süre kalacak burada.

2 yıl sonra gidecek adam kendinden sonra gelen yönetimi böyle bok bir anlaşmayla niye bağlıyor anlamış değilim.

dursun'u sevmem ama saygı duyarım zira batık kulubü herkes üstlenmez. aysal gibi vitrinde vizyoncu hakikatte soyguncu müsrif adamlara payende değilim çok şükür.

1- dursun'unun açıklama yapması destek verin demesi fikrine katılıyorum . bunu ilk göreve geldiğinde yapmalıydı ama hala yapmıyor.
2- küçülme ile bir yere varılamayacagı konusunda da sana katılıyorum . zaten ben küçülme taraftarı değilim. ama şu şartlarda mevcut durum buna zorluyor yoksa tam batarız. delik açılmış gemiyi büyütürsen daha çok su alır daha çabuk dibi boylarsın . bahsettiğin durum ileri planda olur. ffp ensendeyken yapamazsın .
3- manu ve ibra örnekleri fantastik örneklerdir. biz de drogba'yı aldıgımızda benzer imaj yaşadık ama kısa süreli oldu . birkaç çilek bizi perişan etti. sen manu ile atlayamazsın . onun lig geliri marka geliri sponsor geliri bizi 10 kere katlar. etimiz butumuz belli.
4- ben 3 tane forma almayı düşünürken almadım biliyorum ki param sabriye selçuk'a vs gidecek .

gerçekler bunlar . ister kuş de ister deme .
Benim tek karşı olduğum 5 senelik sponsorlugun ipotek edilmesi çok az bir rakam 3 milyon dolar.

Aynı haltı adnan polat yapmıştı türk Telekom ile.

2 milyon olsun 1 senelik olsun.
Seneye avrupaya döneriz rağbet artar .

Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Bu antlaşma rant kokuyor.dursun özbek ve ekibi pis işler çeviriyorlar

Benim tek karşı olduğum 5 senelik sponsorlugun ipotek edilmesi çok az bir rakam 3 milyon dolar.

Aynı haltı adnan polat yapmıştı türk Telekom ile.

2 milyon olsun 1 senelik olsun.
Seneye avrupaya döneriz rağbet artar .

Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Bu antlaşma rant kokuyor.dursun özbek ve ekibi pis işler çeviriyorlar

maddi nedenlerden dolayı kalibremiz çok düştü. anlaşmayı tatminkar bulmasam da hiç olmamasından iyidir.
kimbilir ne zaman CL görürüz. kıytırık avrupa maceraları için bu paraları vermezler.

Senin kafana tüküreyim Dursun! Alman 2.lig takımı o paraya sponsoru bulur!

tam dursuna yakışacak bir sponsor.
ulan kulübü niye 5 sene kıytırık bir firmaya bağlarsın.verdiği de çerez parası.iğreniyorum bu heriften bu kadar mı gözünüz kör şerefsizler

Onlar bize sponsor degil, biz onlara sponsor oluyoruz heralde.

Bu kulüp iyice ne oldugunu unutmaya basladi. Elinde Sneijder gibi bir oyuncu var. Bunu reklam filminde kullanmak bile en az 1.5 milyon olur abartili söylemek gerekirse. 3 milyon yillik ne arkadas..

Geri
Üst Alt