Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Aralık Ayı Olağan Toplantısı | GSTV

ya ne dion 1ader bu idealist shownist laflar ne ki zaten sisiz mat edicek pozisyon ve gol beklentisinde lider bir takım var laga lugayı bırakın ts sanki top oynarak mı fark açtı bosh bosh şeyler

ewt abi brawo trabzonu da görüoz kaç haftadır sıçrıyorlardı bu hafta zıçtılar bizimse kaç haftadır ağzımıza zıçıyorlar.

ya ne dion 1ader bu idealist shownist laflar ne ki zaten sisiz mat edicek pozisyon ve gol beklentisinde lider bir takım var laga lugayı bırakın ts sanki top oynarak mı fark açtı bosh bosh şeyler
Şhownist ne demek anlayamadım.şov yapan manası ise seçildiğinden beri babasını yapan mevcut başkan ve hoca. Yok kastettiğin şovenizm ise onun konumuzla zaten alakası yok.

Bu hakemler şampiyon olurken de vardı. Hamaset ile bu mücadeleden galibiyet çıkmaz. Çıksaydı bunun en iyisini yapan Aziz galibiyet alırdı.

Takım top oynamıyor. Bu realiteden ne olursa olsun uzaklaştıkça takım daha fazla kötü olacak.

Şhownist ne demek anlayamadım.şov yapan manası ise seçildiğinden beri babasını yapan mevcut başkan ve hoca. Yok kastettiğin şovenizm ise onun konumuzla zaten alakası yok.

Bu hakemler şampiyon olurken de vardı. Hamaset ile bu mücadeleden galibiyet çıkmaz. Çıksaydı bunun en iyisini yapan Aziz galibiyet alırdı.

Takım top oynamıyor. Bu realiteden ne olursa olsun uzaklaştıkça takım daha fazla kötü olacak.
yo oynuyor hala oynamıyor diyorsun. kadroya ragmen keyifli oynuyor ki avrupadaki oyunu görüp bunu demek fenerli olmak demek gibi bir şey.

aziz yıldırımın yaptıgını şuan boş konuşarak dolaylı laf sokarak yapıyor ben pro aktif ve radikalimsi şşeyler bekliyordum ki pasifist düzen aşıgı kuru kafacılar altlarına kaçırsın diye

Şu divan kurulunda konu Galatasaray'ın sıralamada bulunduğu yer olmalı idi. Yel değirmenleri mevzusu ile başarısızlıktan hesap sorma fırsatı geçiştiriliyor.

ooo adam fatih terime laf çarptı başkan bunu üyelikten atar şimdi.

Geri
Üst Alt