Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.494
- 106.104
- 4.738
başkana fazla yüklendik glb genel kurul bile köstek oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dediğini bir orangutana anlatabilirsin fakat sırf düşmanlık etmek için post yazan manyaklara anlatamazsın ahbap. Bir orangutan kadar bile açık olamıyorlar bazı gerçeklere.GSmizin iyi top oynayıp şamp olduğu sezonları yazın da bilelim
şamp olmak skor almaktan geçer eğer kaç haftadır 80'den sonra abuk subuk hatalarla 1 tane maç dahi kazanmanız engelleniyorsa top oynamaktan söz etmeniz kadar orangutanca bişey olamaz.
Bomboş yorum top oynamıyor dediğin takım istatistiklerde hep üst sırada. Bomboş yorum Fener maçında top oynadın hakem maçı senden aldı rakibine verdi, diğer maçlarda yine aynı şekilde. Altay maçını kazanıyordun hakem elinden aldı. Son 5 maçta senin en az 10 puanın çalındı hala top oynamalı diyorsunuz. Düzgün yönetilen yerlerde ne olduğu belli top oynamasak Avrupa'da son 16'ya kalamazdık. Alışmışsınız ezber lafa takım top oynamalı diye.Şhownist ne demek anlayamadım.şov yapan manası ise seçildiğinden beri babasını yapan mevcut başkan ve hoca. Yok kastettiğin şovenizm ise onun konumuzla zaten alakası yok.
Bu hakemler şampiyon olurken de vardı. Hamaset ile bu mücadeleden galibiyet çıkmaz. Çıksaydı bunun en iyisini yapan Aziz galibiyet alırdı.
Takım top oynamıyor. Bu realiteden ne olursa olsun uzaklaştıkça takım daha fazla kötü olacak.
herif nigde olayina bile sacma malca laf attiNeden bu denli hakaret sizin gibi düşünmeyenlere. Orangutanlık,manyaklık... Üstüme alınarak benim oğlumun adı Fatih! Biz Terim düşman değiliz. Gerçeklerden hakaretler ederek kaçadurun.
Alışmışsınız ezber savunmalara. Takımın Avrupa'daki oyunu iyi değil ,faydalı/doğru oyun.ikisini birbirine harmanlayıp illüzyon yaratmaya çalışmayın.Bomboş yorum top oynamıyor dediğin takım istatistiklerde hep üst sırada. Bomboş yorum Fener maçında top oynadın hakem maçı senden aldı rakibine verdi, diğer maçlarda yine aynı şekilde. Altay maçını kazanıyordun hakem elinden aldı. Son 5 maçta senin en az 10 puanın çalındı hala top oynamalı diyorsunuz. Düzgün yönetilen yerlerde ne olduğu belli top oynamasak Avrupa'da son 16'ya kalamazdık. Alışmışsınız ezber lafa takım top oynamalı diye.
belki fatih sultan mehmet'in fatihi nerden bilcezNeden bu denli hakaret sizin gibi düşünmeyenlere. Orangutanlık,manyaklık... Üstüme alınarak benim oğlumun adı Fatih! Biz Terim düşman değiliz. Gerçeklerden hakaretler ederek kaçadurun.
Bilemezsin ama Fsm'nin değil. Oyle olsa bile nefretim olsa onu da koymazdımbelki fatih sultan mehmet'in fatihi nerden bilcez
O konuda ben de kırgınım.herif nigde olayina bile sacma malca laf atti