Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Adnan polat döneminde bunların her açıklamasının altında kalan bir Galatasaray yok artık, büyüğünüzü bileceksiniz akıllı olacaksınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en gereksiz açıklaması, Galatasaray spor kulübünün basın sözcüsü tv kanallarına bağlanıyor, emzikli bebeler gibi ağlayıp zırlıyor. Şimdi es kaza bu akşam hakem hatasıyla maç kazanırsak ne farkımız kalacak o şikecilerden? Nasıl anlatacaksın derdini topluma. Koskoca Galatasaraya yakışmadı. Allahın izniyle biz bu akşam çıkar Antalyayıda hakemleride eze eze yeneriz. Tüpçünün asıl numarası haftaya olacak, bu hafta Selçukla Melo dikkatli olsun yeter.
hakem odasi basip kimseyi tehdit etmedikce gercekleri görmek istemeyenlerin gözüne sokmakta senin göstermeye calistigin kadar bir sakinca yok
Bizim macin hakemine yazik cidden kim bilmiyorum da.
$
Yetmez, taraftar gurupları, yazarlar, yöneticiler hatta futbolcular konuşmalı. Rakip baskı kurmak için bir yapıyorsa biz bin yapmalıyız.
bide bugün hakem sayesinde yenersek fatality olur
Bizim macin hakemine yazik cidden kim bilmiyorum da.
$
hiç ama hiç beğenmedim gol ofsayt değil önce bunu bi çözelim. sonra bjkyi savunmak bize mi düştü abisi miyiz yani hayırdır? şimdi her yerde bik bik ötecekler "sanane gs ne karışıyorsun gs sana mı kaldı bizi savunmak gs"diye. ayrıca haftalar öncesinden yapılması gereken açıklamadır bu. yanlış anlaşılmasın açıklamayı değil içeriği beğenmedim oldukça hafif kalmış yoksa adamlar açıklamada haklı,karşıda her koşulda yüzsüzlüğü onursuzluğu ele alan bır güruh var mecburen seviyeyi düşüreceksin aynı dilden konuşmak için
Sen çıkıp geçen hafta Aziz Yıldırımın açıklamaların ardından bu açıklamaları yapacaktın, bende sana adam diyecektim. Atı alan Üsküdarı geçmiş herkes bu maçta Kasımpaşanın katledileceğini biliyordu. Şimdi bunların yaptıkları Riv Riv Riv![]()
ben aksine dogru buluyorum
bekledik ve hep beraber tiyatroyu izledik ki elimizde yüzlerine vurabilecek biseyler olsun