Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Adnan polat döneminde bunların her açıklamasının altında kalan bir Galatasaray yok artık, büyüğünüzü bileceksiniz akıllı olacaksınız.

Tam zamaninda ve yerinde bir aciklama.Anladiklari dilde konusmamiz da cok yerinde olmus.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Dünyanın en gereksiz açıklaması, Galatasaray spor kulübünün basın sözcüsü tv kanallarına bağlanıyor, emzikli bebeler gibi ağlayıp zırlıyor. Şimdi es kaza bu akşam hakem hatasıyla maç kazanırsak ne farkımız kalacak o şikecilerden? Nasıl anlatacaksın derdini topluma. Koskoca Galatasaraya yakışmadı. Allahın izniyle biz bu akşam çıkar Antalyayıda hakemleride eze eze yeneriz. Tüpçünün asıl numarası haftaya olacak, bu hafta Selçukla Melo dikkatli olsun yeter.

Dünyanın en gereksiz açıklaması, Galatasaray spor kulübünün basın sözcüsü tv kanallarına bağlanıyor, emzikli bebeler gibi ağlayıp zırlıyor. Şimdi es kaza bu akşam hakem hatasıyla maç kazanırsak ne farkımız kalacak o şikecilerden? Nasıl anlatacaksın derdini topluma. Koskoca Galatasaraya yakışmadı. Allahın izniyle biz bu akşam çıkar Antalyayıda hakemleride eze eze yeneriz. Tüpçünün asıl numarası haftaya olacak, bu hafta Selçukla Melo dikkatli olsun yeter.

hakem odasi basip kimseyi tehdit etmedikce gercekleri görmek istemeyenlerin gözüne sokmakta senin göstermeye calistigin kadar bir sakinca yok

Sen çıkıp geçen hafta Aziz Yıldırımın açıklamaların ardından bu açıklamaları yapacaktın, bende sana adam diyecektim. Atı alan Üsküdarı geçmiş herkes bu maçta Kasımpaşanın katledileceğini biliyordu. Şimdi bunların yaptıkları Riv Riv Riv ;)

hakem odasi basip kimseyi tehdit etmedikce gercekleri görmek istemeyenlerin gözüne sokmakta senin göstermeye calistigin kadar bir sakinca yok

Bu tip açıklamaları yeri geldiğinde pek tabii yapmak lazım.Bize yakışmaz vs. diye bakmamak lazım olaylara zira her futbol kulubü çeşitli zamanlarda kendine yakışmayanı yapıyor.Zaten yakışma meselesi de göreceli bir durum.

Terazi diğer tarafa kaymışken dengelemek açısından bir hamle bizimki.Öyle bakmak lazım bu açıklamaya.

Ama hakemlerin Allah yardımcısı olsun.Onların yerinde olmak istemezdim kesinlikle.

hiç ama hiç beğenmedim gol ofsayt değil önce bunu bi çözelim. sonra bjkyi savunmak bize mi düştü abisi miyiz yani hayırdır? şimdi her yerde bik bik ötecekler "sanane gs ne karışıyorsun gs sana mı kaldı bizi savunmak gs"diye. ayrıca haftalar öncesinden yapılması gereken açıklamadır bu. yanlış anlaşılmasın açıklamayı değil içeriği beğenmedim oldukça hafif kalmış yoksa adamlar açıklamada haklı,karşıda her koşulda yüzsüzlüğü onursuzluğu ele alan bır güruh var mecburen seviyeyi düşüreceksin aynı dilden konuşmak için

Futbolu da dahil olmak üzere ülke her konuda çamura saplanmış, emeği geçenlerin hepsi can çekişerek geberir umarım. Burada en günahsız olanlar kulüp taraftarlarıdır, herkesi paranoyak yaptılar. Ben de bazen galeyana geliyorum bir iki laf söylüyorum ama sonra sağlıklı düşününce işin rengi değişiyor. Millet komşusuna, arkadaşına düşman hale geldi, sırf fenerli diye milletin anasına söver hale geldi taraftarlar. Bazen diyorum ki; yerin dibine batsın bu ülke.

Benim anlamadigim gecen hafta bizim penaltimizda verilmedi, keske bizimkiler ozamanda aciklama yapsalardi

Bir de haftaya Besiktas lehine bir hata olursa ne diyecek bizimkiler acaba.

$

Geçen hafta ki açıklamalardan sonra Allah kolaylık versin Fener-Kasımpaşa maçının hakemine dedim. Kim olduğunu bilmiyordum, Şimdi aynısını Antalya-Galatasaray maçının hakemi için kullanıyorum..

Fener amacına ulaştı umarım bizimki ters tepmez..

Yetmez, taraftar gurupları, yazarlar, yöneticiler hatta futbolcular konuşmalı. Rakip baskı kurmak için bir yapıyorsa biz bin yapmalıyız.

Kesinlikle...

Yönetim sadece bir tohum atmıştır,o tohumdan ağacı yaratmak için dallanıp budaklandırma işi bize düşüyor.

Ayrıca Sivas maçından sonra da fb'li futbolcuların açıklamakları da bunu kanıtlıyor. Sadece yönetim açıklaması yetmez yani. Yönetim orta açtı,bizim gol yapmamız gerek. Sosyal medyayı harekete geçirmek de lazım...

İşte bu yüzden bugün en az 2 farkla kazanmalıyız oyun üstünlüğümüzü ve galibiyeti hak ettiğimizi rakibede Türkiyeyede kabul ettirmeliyiz. 1 farklı her galibiyet yarın gazete manşetlerini süsler. Fenermedya bekliyor. Önümüzdeki 2 maçta alıncak 6 puan = Şampiyonluk. Gerisi hikaye.

bide bugün hakem sayesinde yenersek fatality olur

hiç ama hiç beğenmedim gol ofsayt değil önce bunu bi çözelim. sonra bjkyi savunmak bize mi düştü abisi miyiz yani hayırdır? şimdi her yerde bik bik ötecekler "sanane gs ne karışıyorsun gs sana mı kaldı bizi savunmak gs"diye. ayrıca haftalar öncesinden yapılması gereken açıklamadır bu. yanlış anlaşılmasın açıklamayı değil içeriği beğenmedim oldukça hafif kalmış yoksa adamlar açıklamada haklı,karşıda her koşulda yüzsüzlüğü onursuzluğu ele alan bır güruh var mecburen seviyeyi düşüreceksin aynı dilden konuşmak için

kuytun vücuduna bakin ondan sonra ofsayt konusunu tekrar bir düsünün

Sen çıkıp geçen hafta Aziz Yıldırımın açıklamaların ardından bu açıklamaları yapacaktın, bende sana adam diyecektim. Atı alan Üsküdarı geçmiş herkes bu maçta Kasımpaşanın katledileceğini biliyordu. Şimdi bunların yaptıkları Riv Riv Riv ;)

ben aksine dogru buluyorum

bekledik ve hep beraber tiyatroyu izledik ki elimizde yüzlerine vurabilecek biseyler olsun

Sabri maç sonu yaptığı açıklamalar için 2 maç ceza almadımı benmi yanlış hatırlıyorum, geçen hafta aynı açıklamaları yapan Gökhan ve Selçuk dün sahadaydı. Ne zamanında yapılan bir açıklama oldu. Ne beklendiği kadar kaliteli ve sert. Eksik yanlış zamanlamalı ve yetersiz buluyorum. ;)

ben aksine dogru buluyorum

bekledik ve hep beraber tiyatroyu izledik ki elimizde yüzlerine vurabilecek biseyler olsun

Geri
Üst Alt