Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Sular ısınıyor ama Kasımpaşa maçı resmen baskı altına alındığının göstergesidir böyle ezik yönetim olmaz olsun eyyam görmekten insan futboldan soğuyor.

Bugüne kadar yönetim sessiz kaldı ama bugün yapılan eyyam doruğa çıktı.

Gayet yerinde bir açıklama.Üstelik maçtan önce olması çok önemliydi.Olası bir hakem rezaletinden sonra açıklamayı yapmak bir işe yaramazdı.

Ya mal bu yorumlayıcılar. Adam gibi yönetin demişler işte gördüğünü çalacaksın.

Hayır yani 2 metre önünde atamın tekmesini görmüyosun.

5 metre ötdeki tükürüğü görüyordun, 20 cm'den atılan tükürüğü seçemiyorsun falan filan.

Çok iyi açıklama kimse ötmesin boşa.

Ya mal bu yorumlayıcılar. Adam gibi yönetin demişler işte gördüğünü çalacaksın.

Hayır yani 2 metre önünde atamın tekmesini görmüyosun.

5 metre ötdeki tükürüğü görüyordun, 20 cm'den atılan tükürüğü seçemiyorsun falan filan.

Çok iyi açıklama kimse ötmesin boşa.

:D

Sanki bize haksız penaltı, ofsayttan golümüzü ver diyoruz, sadece adil ve adaletli bir maç yönetsin.

Açıklamanın çapını pek beğenmedim daha sert ve ağır bir açıklama olabilirdi ayrıca beşiktaşı katmalarıda gereksiz olmuş bana kalırsa geçen haftaki fenerbahçe ve medyanın ortaklığından söz edip manipulasyona yönelik açıklama yapımalıydı ayrıca azize zekerya ile yine bişeyler çevirmiş tehdit filan etmiş bunlardan bahsetse daha iyi olurdu

Açıklamanın çapını pek beğenmedim daha sert ve ağır bir açıklama olabilirdi ayrıca beşiktaşı katmalarıda gereksiz olmuş bana kalırsa geçen haftaki fenerbahçe ve medyanın ortaklığından söz edip manipulasyona yönelik açıklama yapıp ayrıca azize zekerya ile yine bişeyler çevirmiş tehdit filan etmiş bunlardan bahsetti daha iyi olurdu

Ora doğru ama ersan'ın pozisyonda acaip eyyam kokuyor, hakemler isal olmuş. Güvenemiyorsun ki nereden ne çıkacağı belli değil.

çapı yok beğenmedim daha sert konuşmak ve ana avrat sövmek gerekirdi ayrıca gereksiz leş ve çöp

Çok güzel bir açıklama olmuş özellikle zamanlama açısından

onceden planlanma olasi muhtemel hakem katliamina onlem olarak algiladim

Belki 2 senedir şampiyon olduğumuz için hep sineye cektik ama bu ligde mücadele etmek utanc verici gerçekten.

İroniye gerek yok ben fenerbahöenin geçen hafta algı yönetimi ile zorla şampiyon yaptırılacağına inanıyorum

İçeride Kasımpaşa'yı hakem katliamıyla güç bela yenebilen Fener daha ne kadar iteklenebilecek ki ?

Belki de bizim önümüzü kesmeye çalışabilirler.Yoksa daha 21.haftadayız adamlar görülmemiş eyyam yapıyor...

zamanlaması cok guzel bı acıklama orneklerde yerınde olmus bı haftadır varsa yoksa fenerın penaltısı sankı daha onceden hıc haksız penaltıları elle gollerı yokmus gıbı..bu mactan sonra bızım macta da hakeme dıkkat etmek gerek dıye dusunuyordum bızımkılerde aynı seyı dusunmus ki boyle bı acıklama yapmıslar tebrık edıyorum yonetımı

Güzel bir açıklama

Geçen haftaki olaylardan sonra iş çığrından çıktı zaten hakem odası basmalar hakemi emekli etmeler falan

Kabak fenerbahçenin yada kukla Tff'nin ya da MHK'nın başında değil bu işe 3 yıl önce bulaşıp şikecileri koruyanların başında patlar

Geri
Üst Alt