Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

İçeride Kasımpaşa'yı hakem katliamıyla güç bela yenebilen Fener daha ne kadar iteklenebilecek ki ?

Belki de bizim önümüzü kesmeye çalışabilirler.Yoksa daha 21.haftadayız adamlar görülmemiş eyyam yapıyor...

itekleseler bile takımında çap olacak biraz fbahç de öyle bir numara yok ayakta zor duruyorlar, bu çizgiyi bozmazsak şampiyon oluruz onlar sabaha kadar ağlasın

itekleseler bile takımında çap olacak biraz fbahç de öyle bir numara yok ayakta zor duruyorlar, bu çizgiyi bozmazsak şampiyon oluruz onlar sabaha kadar ağlasın

Ben de öyle düşünüyorum.Bunlara bir şekilde Saraçoğlu'nda puan kaybettirilmeyecek onu anladık bu maçta.

Geçen hafta bu kadar ağlamalarının sebebini de söylemiştim.Bizim 2 maçtaki çok üstün performansımız bunları psikolojik olarak çökertti.Ondan sonra baktılar gidiyor şampiyonluk hakemleri etki altına almaya çalıştılar.Bence işi şansa bırakmamışlardır Babel'i de satın almışlar belli.

Yapabilecekleri tek şey bizim önümüzü kesmek.Ben Mancini ve takıma güveniyorum...Ama hakemlere güvenmiyorum.Fener'in maçından sonra moralim çok bozulmuş bizim maçtan bir hakem katliamı bekler duruma gelmiştim bu açıklamadan sonra rahatladım biraz...

Ben hiç beğenmedim, skandal bir açıklama..

Hakemler şikecilere 2 haftadır mı hata yapıyor??

İlk Kasımpaşa maçından beri kaç maçta hakem hatasıyla maç kazandılar bunlar??

Açıklama zamanlama olarak doğru, içerik olarak da kısmen doğru ama tespit olarak çok eksik bir açıklamadır..

Bizde hoş durmuyor bu tip açıklamalar. Fener tarzı olmuş bu. Gerek yoktu bence.

ballı kaymaklı bi aciklama. Ama anlayana tabi ki.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetmez, taraftar gurupları, yazarlar, yöneticiler hatta futbolcular konuşmalı. Rakip baskı kurmak için bir yapıyorsa biz bin yapmalıyız.

Geç bile kalındı. Gözle görülür bir şekilde garip garip şeylerin olduğu sezon başından beri belli. Şimdiye kadar susmak da yanlış. İnşallah bundan sonra böyle devam ederler.

Tapatalk

Maalesef birçok arkadaşın dediği gibi Türkiye'de işler bu şekilde yürüyor.. Ama umarın bu açıklama ters tepip Antalya maçında hakem katliamına sebep olmaz.

Malesef oyunun kuralları böyle. Normal bir durumad şu açıklama bence yanlış, hatta suç.

Ama rakiplerin yaptıkları artık iyice zıvanadan çıkınca başka yol kalmıyor.

Bu Fırat Aydınus'un geçen sene Bursa maçında Elmander'e arkadan yapılan faulü vermemesinden beri nefret ediyorum bu adam tam bir eyyamcı görün bakın bizim çok kritik maçlara verilcek dikkatli izleyin.

Şerefsizliğe karşı asıl yürüyüşü bizim yapmamız lazım. Bunlar dün toplanıp kendi şerefsizliklerini meşrulaştırmak için çabaladılar akşamda meyvesini aldılar. Sizin adaletiniz para ve tehditten geçiyor ama İlahi adalette bunların bir önemi yok, hak ettiğinizi bulacağınızdan şüphem yok. Sizin gibi adi zihniyetler karanlığa, yok olmaya, gün yüzü görmemeye mecburdur. Uefa'nın eli kulağındadır yine düşecekler yakanıza yine zehir edecekler günlerinizi.

Geri
Üst Alt