Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

sesimizi çıkarmazsak daha başımıza çok çorap örülür adamlar zorla şampiyon olmak istiyorlar geçen hafta fenerin hakkı yendi diye ağlayanlardan bugün tık yok herkes feneri övüyor artık gazete okumak istemiyorum sarı lacivert görmekten baygınlık geldi

Bu şeref yoksunu hakemler bu akşam İnan ve Melo'yu cezalı duruma düşüreceklerdir. Çok çok dikkatli olmamız lazım. Özellikle Melo'ya haftaya çok ihtiyaç olacak.

Şimdi böyle açıklamalar Galatasaray camiasına yakışan açıklamalar değil ve artı camia olarak yapmayız da.

Bu açıklalamalarla idare edilen kulüp her daim fenerbahçe olmuştur. Onların derdi malumdur ki yıllardır futbol dışında başka şeyler.

Ama derseniz ki ortada federasyon mu var, adalet mi var? Düzen mi var, samimiyet mi var? Haklısınız derim.

O yüzden eksik bulduğum bir açıklamadır. Rakipten bahsedilen yerde şöyle denmeliydi;

"Şikeden yargılanıp cezası kesinleştiği halde federasyon tarafından herhangi bir yaptırım uygulanmayan bu rakibin..."

aslına bakılırsa kulüplerin bu tür açıklamalarından nefret ederim

ama maalesef burada işler böyle yürüyor.

saygınlığını koruyup susarsan, hakkının yenmesine göz yummuş olursun.

bu yüzden olumlu karşılıyorum bu açıklamayı ve tebrik ediyorum.

öyle başa böyle tarak.

Açıklama değilde icraat yapsak şu tupcuyu çıktığı yere geri soksak olmaz mı?

Kasımpaşalı donk twitter da dokundurmuş :) asla bir domuzla güreşmeyin yazmış :)

Şimdi böyle açıklamalar Galatasaray camiasına yakışan açıklamalar değil ve artı camia olarak yapmayız da.

Bu açıklalamalarla idare edilen kulüp her daim fenerbahçe olmuştur. Onların derdi malumdur ki yıllardır futbol dışında başka şeyler.

Ama derseniz ki ortada federasyon mu var, adalet mi var? Düzen mi var, samimiyet mi var? Haklısınız derim.

O yüzden eksik bulduğum bir açıklamadır. Rakipten bahsedilen yerde şöyle denmeliydi;

"Şikeden yargılanıp cezası kesinleştiği halde federasyon tarafından herhangi bir yaptırım uygulanmayan bu rakibin..."

Ne demişler: "Oyunu kuralına göre oynayacaksın.."

Ofsayt gol olayı karıştırılmadan, daha sert bir şekilde olabilirdi.

bu arada Almeida'nın attığı golde faul yok mu bana mı öyle geldi sağ koluyla yaptığı harekette

Veysel Giley @VeyselGiley Follow

Sanılmasın ki bu tezgahları kimse görmüyor, herkes uyuyor.

Geçen hafta'dan beri ortalığı yakıp, yıkanlar, üstüne yürüyenler bugün sahada olanları izah edebilir mi?

Sahada küfürler, kasıtlı tekmeler, çıkmayan kırmızı kartlar, ofsayttan goller bunlardan bahsetmeye yüreğiniz yeter mi?

Kurduğunuz düzen bozulalı çok oldu, yaptığınız algı operasyonlarıyla kahramanlaştırdıklarınıza sadece "yarattığınız kitle" inanıyor.

Onlarda ne için yürüdüğünü ve neyi savunduğunu bile bilmiyor!

holigan yöneticilerinden biri hemen twitterdan aciklama yapmis bugünki macimizi garantiye almak istiyormusuz

dogru dünki maci kendileri bileklerinin hakkiyla kazandilar ya

budur iste fenerbahcenin adalet anlayisi

Yerinde bir aciklama. Gecen hafta 9. dk'da verilmeyen bir penalti yüzünden ülke'yi alt üst edenler simdi niye susuyor, cok merak ediyorum. Sikiyorsa ciksin bizim Selcuk, desin komedi'ye gerek yok diye. Gökhan Gönük'den ses seda yok. En cok da Aziz Yildirim'i merak ediyorum. Gecen hafta verilmeyen penalti adam'i maf etmisti. Simdi ise bir ofsayt golü ve verilmeyen kirmizi kartlar var. Adam bu adaletsizligin karsisinda kesin sok olmustur. O kadar ki giki bile cikmaz oldu.

Yerinde bir açıklama, bu oyun böyle oynanıyorsa bizde böyle oynarız.

bir önceki yönetimde açıklamalar buram buram adnan öztürk kokardı. altına imza atsa anca okadar belli ederdi kendisini.

şimdiki yönetimde de sedat doğan bu işlere ayağını sokuyor gibi.

iyide yapıyor bu ülkede, bu futbol ortamında sistem neyi gerektiriyorsa onu yapmalı. bravo. şeytan azapta gerek.

Sedat Doğan ve Şükrü Ergün gerekli açıklamaları her zaman yapacaklardır.

Gayet yerinde bir aciklama. Bize yakismayan aciklama diyenler olmus da, her aciklamanin bir stratejisi vardir.

Zamaninda aciklamayi yapacaksin ki gündem yaratilsin. En azindan eyyam yaparken daha dikkatli olmaya calisir serefsiz hakemler.

Geri
Üst Alt