Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Yönetim açıklamasıyla etki göstermez bu. Birşeyler yapmak lazım..Fenerbahçe; yönetimi,futbolcusu ve taraftarıyla birlikte yaratıyor etkiyi. Maalesef bu noktada pasifiz,yönetimin açıklamasıyla kalıyor herşey. Haklarımızı savunamıyoruz,hak yemenin kolay olduğu bu ülkede. Haliyle sadece yazıda kalıyor ve uçup gidiyor...

Ultraslan vb taraftar grupları açıklama yapmalı...

Futbolcular tepki koymalı...

Taraftarlar tepki koymalı...

Yoksa kaçan balık büyük olacak gibi...

Sabri maç sonu yaptığı açıklamalar için 2 maç ceza almadımı benmi yanlış hatırlıyorum, geçen hafta aynı açıklamaları yapan Gökhan ve Selçuk dün sahadaydı. Ne zamanında yapılan bir açıklama oldu. Ne beklendiği kadar kaliteli ve sert. Eksik yanlış zamanlamalı ve yetersiz buluyorum. ;)

sende bir yerde haklisin yönetim bir cok konuda agzini acip tek kelime etmedi

ama belkide sabretmek istediler ve gördüler ki olmuyor

Müthissin yönetim!!!

Yönetim dün benim foruma yazdigimi okumus herhalde. Helal olsun!!!

Yeter artik be... her mac her mac ayni "kurnazliklar".

yeni kurallar gereği tek başına kafa topuna çıkan oyuncu ofsaytta olsa dahi oyun devam eder,yanlış mı biliyorum?

Eğer dediğini doğru anladıysam, kafa golünde ofsayt diye bir olay olmazdı o zaman.Tek çıkıp atılan her kafa golü gol kabul edilirdi.

Ama bekle-gör den bahsediyorsan, yani topa çıktı ve top rakibe gittiyse oyun devam eder.Benim bildiğim bu.

sende bir yerde haklisin yönetim bir cok konuda agzini acip tek kelime etmedi

ama belkide sabretmek istediler ve gördüler ki olmuyor

Biz taraftar olarak tepki koyduk mu hiç onu da sorgulamak gerek ? Yönetimin açıklamaları da bir yere kadar. Kötü şey örnek teşkil etmese de Fenerbahçe yönetiminden futbolcusuna ve taraftarına kadar haksız da olsa tepki koyarak istediğini alıyor.Biz taraftar olarak biraz yalnız bırakıyoruz gibi,sadece sanal olarak destek veriyoruz.

Yönetim açıklama yapsa eleştirilir yapmazsa yine eleştirilir.

Anlayamadım bu taraftarı ben:)

Fenerbahce gecen hafta futbolcusundan yöneticisine ekrandaki yorumcusuna kadar ağladı.

Algı yonetimi ile hakemlere telkinde bulundu onların amacı ödeştirilmeyi sağlamaktı.

Amaçlarına ulastılar dün akşam. Bizim amacımız ise aleyhimize olacak olası bir hakem katliamını önlemek için yapılmış bir açıklama.

Her ne kadar olmasını istemesem de bu düzende böyle şark kurnazı bir rakibin varsa özellikle bunları yapman gerekir.

Aksi halde şampiyonluğu kaptırırsın bu kadar basit.

böyle bir kural benim bildigim kadari ile yok

bildigim kadariyla futbol icerisinde kullanilan bölgeler yani en basta ayaklar

ben yukarıda belirttiğim sebepten ötürü ofsayt değil demiştim ama kuytın ayağı ofsaytta diyorsan çok ince değil mi yani bu tür pozisyonlar için genelde görmemesi normal deriz. fotoğraf desteği süper olur ama.

Maalesef Türkiye'de bu işler böyle yürüyor.

Ben bu işleri hiç sevmedim ve sevmiyeceğim.

BlueTapatalk

bu akşam oynanacak antalya maçında aleyhimize en ufak bir hata olursa ve bu hatadan dolayı puan kaybı yaşarsak, ortalık yangın yerine dönmeli. Hataya rağmen maçı kazanırsak yine de usülüne göre dile getirilmeli, kazandık diye gözardı edilmemeli. mümkün değil ama lehimize bir hata olursa da G.Saray'ın böyle şeylere ihtiyacı yok, ne aleyhimize ne de lehimize hata olsun istemiyoruz. Rakiplerimizin maçları da dahil tüm maçlar adil yönetilsin gibisinden açıklamalar olmalı. yani hiçbir şekilde yaratmaya çalıştıkları olumsuz algı yönetiminin bize dönmemesi lazım. onun önüne geçmeliyiz.

Geri
Üst Alt