- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha 10 dk önce batiyorduk.
Bizim bazı taraftar takımda mali sorun çıksın da Aysal'a sallayalım diye nöbet tutuyor sanırım..
Sizce baskan takimi iyi yonetiyormu finansal olarak ?
Sampiyonlar ligi + sampiyonluklar + sponsorlar + forma satisi + diger gelirler tavan yaparken bukadar borc yukselmesi garip degilmi..
Adnan Polat donemindede giderimiz coktu, rijkaard + pahali transferler ve sportif gelirler azdi o donem ama borcumuzda dusus vardi!
Galatasaray'ın kar - zarar dengesi minimum da şu anda. Bence en iyi dönemimizi yaşıyoruz. Evet belki karda değiliz ama seneye işlerin rengi değişecek..![]()
insallah dedigin gibi olur!
Ama daha iyisi olabilecegini bildigim icin baskana kiziyorum.. mesela oyunculara odenen cok paralar ve primler beni rahatsiz ediyor ve diger sacma sapan gidelreri.. soyle bir ornek vereyim, bir lokantada yemegin fiyati 10tl ama bizim baskan 50tl oduyor.. yani bu konulara biraz daha titiz olsa fenami olur.
ha buarada sana kirginim, lutfen oyle kolay insanlari yargilamnayin.. benim icin en asagiliyici kelime bana birisi fbli demesidir!
Evet biraz fazla geniş davranıyor ama gelen isimlerin, Microsoft, Me gibi firmalarla imzalanan sözleşmelerin gelmesi için öyle davranmak gerekli bence.
Renktaş orada yazdığın yazıda demek istediklerinle hiçbir alaka yoktuKusura bakma ama hergün kuşlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz, sıktılar artık..