Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
0c9bbgshaber3_L6XOD.jpg

Galatasaray'dan basında çıkan asılsız haberlere cevap geldi.

Detaylar GSC Portal'da..

Bu haberlerin bugun cikmasi tesedafumu?

Ulke 5yil men cezasi alacak, ortami iyi hazirliyorlar ulkenin gizli liderleri!

Nerden cikti Galatasarayin uefadan finansal ceza almasi? turk medyasi artik cok olmaya basladi..

Bizim bazı taraftarlar takımda mali sorun çıksın da Aysal'a sallayalım diye nöbet tutuyor sanırım..

daha 10 dk önce batiyorduk.

Bizim bazı taraftar takımda mali sorun çıksın da Aysal'a sallayalım diye nöbet tutuyor sanırım..

Sizce baskan takimi iyi yonetiyormu finansal olarak ?

Sampiyonlar ligi + sampiyonluklar + sponsorlar + forma satisi + diger gelirler tavan yaparken bukadar borc yukselmesi garip degilmi..

Adnan Polat donemindede giderimiz coktu, rijkaard + pahali transferler ve sportif gelirler azdi o donem ama borcumuzda dusus vardi!

Ünal Aysal olduğu sürece benim Galatasaray ile ilgili hiçbir endişem ve korkum olmaz.

Galatasaray yönetimin duruşu belliyken, medya patronlarının kim olduğu belliyken, çıkan haberlere inanmak için hiç bir sebebim yok. Saldıracaklar, vurabildikleri her yerden vurmaya çalışacaklar.

Umrumda değil, sadece resmi açıklamalara bakarım. UEFA da birşey yapacaksa yazar sitesinden o zaman görürüm.

Fena şekilde medya yönlendirmesi var. Aynı saatlerde "UEFA'dan Fenerbahçe'ye müjde" haberinden sonra kafa dank etti.

Sizce baskan takimi iyi yonetiyormu finansal olarak ?

Sampiyonlar ligi + sampiyonluklar + sponsorlar + forma satisi + diger gelirler tavan yaparken bukadar borc yukselmesi garip degilmi..

Adnan Polat donemindede giderimiz coktu, rijkaard + pahali transferler ve sportif gelirler azdi o donem ama borcumuzda dusus vardi!

Galatasaray'ın kar - zarar dengesi minimum da şu anda. Bence en iyi dönemimizi yaşıyoruz. Evet belki karda değiliz ama seneye işlerin rengi değişecek.. ;)

Galatasaray'ın kar - zarar dengesi minimum da şu anda. Bence en iyi dönemimizi yaşıyoruz. Evet belki karda değiliz ama seneye işlerin rengi değişecek.. ;)

insallah dedigin gibi olur!

Ama daha iyisi olabilecegini bildigim icin baskana kiziyorum.. mesela oyunculara odenen cok paralar ve primler beni rahatsiz ediyor ve diger sacma sapan gidelreri.. soyle bir ornek vereyim, bir lokantada yemegin fiyati 10tl ama bizim baskan 50tl oduyor.. yani bu konulara biraz daha titiz olsa fenami olur.

ha buarada sana kirginim, lutfen oyle kolay insanlari yargilamnayin.. benim icin en asagiliyici kelime bana birisi fbli demesidir!

Ulan bilmeden etmeden Aysala salladınız ya mal mal. Çok nankör taraftarımız var. Sneijderi,Drogbayi getiriken iyi. Ama sonra bir iki haber çıkınca hemen satın. Galtasaray ile ilgili yapılan (yerli basın!!!) haberlere hemen balıklama atlamayın lan. Beyinsiz misiniz ?

I am the one who knocks!

bugunde gördükki kirli eller boş durmayacak.

bir açığımızı sürekli kollayıp duracak ilk fırsatta sağa sola haber uçurulacak.

yönetimin şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla dikkatli olması lazım.

ite köpeğe malzeme vermemeli

insallah dedigin gibi olur!

Ama daha iyisi olabilecegini bildigim icin baskana kiziyorum.. mesela oyunculara odenen cok paralar ve primler beni rahatsiz ediyor ve diger sacma sapan gidelreri.. soyle bir ornek vereyim, bir lokantada yemegin fiyati 10tl ama bizim baskan 50tl oduyor.. yani bu konulara biraz daha titiz olsa fenami olur.

ha buarada sana kirginim, lutfen oyle kolay insanlari yargilamnayin.. benim icin en asagiliyici kelime bana birisi fbli demesidir!

Evet biraz fazla geniş davranıyor ama gelen isimlerin, Microsoft, Me gibi firmalarla imzalanan sözleşmelerin gelmesi için öyle davranmak gerekli bence.

Renktaş orada yazdığın yazıda demek istediklerinle hiçbir alaka yoktu :) Kusura bakma ama hergün kuşlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz, sıktılar artık..

hemen baskan ve yönetime sallayan cok bilmisler nerde`?

size özel bir hediyemiz var..siz zaten o kapagi nerenize takacaginizi cok iyi biliyorsunuz...

Evet biraz fazla geniş davranıyor ama gelen isimlerin, Microsoft, Me gibi firmalarla imzalanan sözleşmelerin gelmesi için öyle davranmak gerekli bence.

Renktaş orada yazdığın yazıda demek istediklerinle hiçbir alaka yoktu :) Kusura bakma ama hergün kuşlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz, sıktılar artık..

Renktas biz taraftar olarak birlik olamiliyiz, Galatasarayin bu yil sampiyon olsaydi kimse bizi durduramazdi.. Bugun takim kotu gidiyor, yetmedi TFF ve Medya bizimle ugrasiyor yani diyecegim okadar dusmanimiz varken birlik olmamiz lazim..

Biz zaten öldük, bu medya neden hala bize vuruyor anlamış değilim. Herhalde elleri alışmış..

Geri
Üst Alt