- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
o.b 6-8 istio dedi ama o.b kendi 8-10 dedi. bilemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bide tabi icardiye baştan 10 Milyon yazmakta limit açısından handikapta bırakmıştır.Hayır en yüksek bütçeyi sona ayırmışız ŞL ile bütçe açılsın da orta saha alalım diye dersek doğru olur.
Erden Timur: "Etkileşim için transfer haberi veren muhabir ve medyaya hiçbir Galatasaraylının hakkını helal etmemesini istiyorum. Alınan alınsın gücenen gücensin, bu net kulübe zarar verme amacıdır."
Ndombele’nin Tottenham oyuncusu olması avantaj. Tottenham çünkü son ana kadar zorlar. Son gün artık bi avantajlı duruma geliyoruz dedi. O yüzden yazmıştım aslında. Tottenham’ın böyle bir özelliği varsa bile paylaşmaya gerek yok benceBunu böyle söylemedi ki. Aksine biz göndermeyeceklerini düşünüyorduk dedi ben yanlış duymadıysam. Haluklar yayında stoper transferi olmayabilir demişti Vecino'yu duyurdukları gece. Bence haber doğruydu. O ana kadar Ramos ve Sanchez de olmuyordu ta ki ertesi gün Tottenham indirime gidene kadar.