Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: “Güzel bir transfer dönemi oldu”

Hayır en yüksek bütçeyi sona ayırmışız ŞL ile bütçe açılsın da orta saha alalım diye dersek doğru olur.
bide tabi icardiye baştan 10 Milyon yazmakta limit açısından handikapta bırakmıştır.

Değer tabiiki ama trasnfer geri kalanı için zorlamış besbelli

Erden Timur: "Etkileşim için transfer haberi veren muhabir ve medyaya hiçbir Galatasaraylının hakkını helal etmemesini istiyorum. Alınan alınsın gücenen gücensin, bu net kulübe zarar verme amacıdır."

Tüm basın toplantısındaki en müthiş cümle.

Sayın Erden Timur taraftarın populizme yenik düşmesini istemiyorsanız , transfer sezonunda ara ara Fatih hocanın yaptığı gibi direk isim vererek şu şu hesaplar yalan haber yapıyor bunları takip etmeyin diyebilirsiniz. Bizim itibar edeceğimiz en yüksekteki insan sizlersiniz biz taraftarı yönlendirmek de sizin elinizde. Bu kadar yıpranmanıza gerek yoktu açıkcası üzüldüm.

8-10 demişti Okan hoca ama 6-8 olan Vecino’yu istemiş sonrasında.

Sanırım Ziyech’i direkt 10 kullanabilmek adına, 6-8 fikrine girdi.

8-10 gibi biri olursa, Ziyech’i sağa, Zaha’ya Cl de sola atacak. Ligde de Demirbay ve Kerem ile devam edecekti aynı düzen.

Ama 6-8 olsa dediğim gibi Ziyech orta, sağda Zaha solda Kerem gibi devam edecekti.

Okadar sığır toplanmış 1 tanesi bile oyuncu satışıyla ilgili soru sormamis halbuki tamda yönetime sorulması gereken soru bu umarım divanda sorarlar

Bunu böyle söylemedi ki. Aksine biz göndermeyeceklerini düşünüyorduk dedi ben yanlış duymadıysam. Haluklar yayında stoper transferi olmayabilir demişti Vecino'yu duyurdukları gece. Bence haber doğruydu. O ana kadar Ramos ve Sanchez de olmuyordu ta ki ertesi gün Tottenham indirime gidene kadar.
Ndombele’nin Tottenham oyuncusu olması avantaj. Tottenham çünkü son ana kadar zorlar. Son gün artık bi avantajlı duruma geliyoruz dedi. O yüzden yazmıştım aslında. Tottenham’ın böyle bir özelliği varsa bile paylaşmaya gerek yok bence :)

Hocamızın tercihi Vecino idi açıklaması sakat bir açıklama. Taraftarın istemediği tag açtığı adamı ben değil Okan istiyor demeye getirmiş. Ayrıca Okan'ın da o herifi istediğini hiç sanmıyorum. Adam kalmayınca okeylemiştir anca.

Sn Erden ağabey, hocamız tiemans vs. siz de icardi gibi 2 3 adam vs dediğiniz için kolpshowculara gün doğuyor bir sonraki dönemde daha ketum olmanız dileğiyle,
İyi çalışmalar,
Mehmet Eroğlu -Galatasaray ağası

niye bukadar OB 8 - 10 dedi sonra 6 - 8 dedi ettiye bu kadar takıldınız yav.

Ndombele potansiyel olarak 3ünde de görev alabilir - ama bana göre daha çok 8 ve yalancı 10 Nbombele.

vecino da olsa okan hoca geriden pas oyunu oynatamayacaktı zaten. maliyetine girmiyorum bile.

en azından ndombele türü adamlar hocaların taktik dokunuşuna çok muhtaç olmayan elemanlar. koyarsın 10'a, adamın fiziğine ve senin ikna kabiliyetine göre 8'e de gelir, 6'dan da top çıkartır. oynatamazsan vecino gibi sarri'yle 10 yıl çalışmış adam da yüzüne bakmaz, mourinho hariç kimseye ikna olmayan eleman da.

tek sıkıntı transferlerin bitiriliş tarihleri, hele de orta sahaya gelen elemanları göz önüne alırsak. o kadar kusur kadı kızında da olur diyelim, bi daha yaşatılmasın yeterli.

Sn başkanin aciklamalarindan anladığımız paralar bankalar birliğine gidecek o yüzden kiralık gönderiyoruz olayı palavra çıktı
Bonservis kazanıp neden o şekilde transferi düşünmedik fener gibi

Serefsiz ManU. Araya girmese Amrabat bizdeydi. Iyi oyuncu ama degermiydi okadar bonservis bu adama? Sanchez 9,5m + Ndombele 15m (alirsak) = 24,5m bons. Amrabat icin en az 25 vs. istemislerdir bizden. ManU 10m kira+ 20m opsiyon + 5m bonus ile aldi. Toplam 35m paket.

Konusmasinin en onemli kismi buydu. Bu sene Ali bir saniye bile bos birakmayacak ortaligi. Bakin israrla her yere yaziyorum, Ankaragucu'nun penaltisinin herhangi bir yerde konusuldugunu gordunuz mu? Bugun Yusuf Gunay'in goruntusune hala "ofsaytimsi" yaziyorlar!

FAOtKklVgAE4xbo (Medium).jpg

Şu saatten sonra takıma hocaya güven ve destek gerekiyor lakin sorumluluk sadece hocada olamaz çünkü hep hazır olmayan oyuncuları almakta yönetimin sorumlulugu yani kumar oynadık umarım tutar

Geri
Üst Alt