Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: “Güzel bir transfer dönemi oldu”

Erden Timur: "Etkileşim için transfer haberi veren muhabir ve medyaya hiçbir Galatasaraylının hakkını helal etmemesini istiyorum. Alınan alınsın gücenen gücensin, bu net kulübe zarar verme amacıdır."

Erden Timur: "Transfer şampiyonu olsan ne, olmasan ne? Doğru hedef bu değil. Kimin şampiyon olduğu sahada görülecek bir şey. Taraftar Erden Timur olarak da böyle bakardım geçmişte. Sadece şunu söyleyeyim, Türk futbolunun bugüne kadar en bilindik isimlerle kurulan kadrosu bu."

Yalnız herşey birtarafa açık gonullulukle paramız olmamasından dolayı birşey yapamıyoruz dedi.kesinlikle anafikir bu ve buna rağmen bu kadar transfer.Sadece şapka cikartmaliyiz.Lutfen artık yönetimi ve Erdem Timuru bu konuda eleştirmekten uzak duralım.Takimi bagrimiza basalım.Nokta.

Erden Timur: "Öyle bir beklenti oluşmuş ki, kendimi de taraftar Erden Timur olarak yönetici Erden Timur'u suçluyorum. 2 sene önce 32 yaşındaki Vecino ismi gelecek dense çok önemli bir transfer olur. Şundan bağımsız düşünmemek lazım, bu kurumların sahibi taraftar. Ben şunu önemsemiyorum, bunu önemsemiyorum dememesi lazım. Çünkü sahibi taraftar. Eğer bunu düşünmezse çocuklarının taraftarlık haklarından almış olurlar. Genç arkadaşlarımızın çocukları yok, bunu bilmeyebilirler. Çocuğu olanlar, çocuklarını düşünsünler. Genç arkadaşların, yeğenleri vardır, onları düşünsünler. Kimsenin hakkından almak istemem."

zaha, ziyech, tete derken limiti aştığımız için orta saha sona sarktı dersek doğru olur mu ?

kim bilir belki hayırlı olmuştur
Yanlış anlamadıysam harcama limitinin tarihi trans döneminin son günlerinde belli oluyor, o yüzden free oyunculara gittik önce dedi başkan, onlar da Zaha, Ziyech, Tete vs. Bunlar limiti falan etkilememiş olarak anladım tabi imza paraları etkiliyor mu, etkilemiyor mu bilemiyorum.

Ben olsam vecinoyu istiyoduk demezdim en kötü ndombele+vecino birlikte düşünüyorduk derdim kingdombele gibi 1 hasas yürek için

Erden Timur: "Ndombele'nin Tottenham oyuncusu olması avantajdı. Tottenham hep son dakikaya kadar fazla para için zorlar. Transfer kapanana kadar Tottenham zorladı. Davinson transferinde de aramızda fark vardı. Transferin olmayacağını düşünüyorduk. Hocamıza da Davinson olmayacak dedik. Çok büyük fark vardı. 2 aylık süreç. 25'ten 16'ya indiler. Oradan da aşağı inmediler uzun süre."

Ben olsam vecinoyu istiyoduk demezdim en kötü ndombele+vecino birlikte düşünüyorduk derdim kingdombele gibi 1 hasas yürek için

Haberi umarim böyle okumaz

eating-hungry.gif

Elimizde az biraz para olsaymış Ndombele yerine Amrabat'ı almıştık demek ki. Hayırlısı bakalım, Ndombe'yi ne istediklerine ikna edebilir inşallah hoca.

Pazarlık stratejisinin anlatılması riskli bence. İlerde oyuncu almak veya satmak istediğinde kartlarını karşı tarafa açmış oluyosun. Misal Tottenham’ın son ana kadar fiyatı yüksek tutup son gün düşüreceğini biliyorduk söylemi adamların kulağına giderse bir dahakine sıkıntı yaşayabilirsin.

Demekki bu suudi meselesi olmasa ve harcama limiti artsa erden timur bu müthiş kadrodan bile iyisini kuracakmış

Pazarlık stratejisinin anlatılması riskli bence. İlerde oyuncu almak veya satmak istediğinde kartlarını karşı tarafa açmış oluyosun. Misal Tottenham’ın son ana kadar fiyatı yüksek tutup son gün düşüreceğini biliyorduk söylemi adamların kulağına giderse bir dahakine sıkıntı yaşayabilirsin.
Sanki onlar bilmiyor muydu stratejimizi.avrupada transfer kapanınca mecbur veriyorlar

Erden Timur: "Öyle bir beklenti oluşmuş ki, kendimi de taraftar Erden Timur olarak yönetici Erden Timur'u suçluyorum. 2 sene önce 32 yaşındaki Vecino ismi gelecek dense çok önemli bir transfer olur. Şundan bağımsız düşünmemek lazım, bu kurumların sahibi taraftar. Ben şunu önemsemiyorum, bunu önemsemiyorum dememesi lazım. Çünkü sahibi taraftar. Eğer bunu düşünmezse çocuklarının taraftarlık haklarından almış olurlar. Genç arkadaşlarımızın çocukları yok, bunu bilmeyebilirler. Çocuğu olanlar, çocuklarını düşünsünler. Genç arkadaşların, yeğenleri vardır, onları düşünsünler. Kimsenin hakkından almak istemem."

Teşekkürler Erden Timur umarım bu buradaki taraftara demediğini bırakmayanlarla bu kendini hamur gibi kabartan muhabirlerin kulağına küpe olur.

zaha, ziyech, tete derken limiti aştığımız için orta saha sona sarktı dersek doğru olur mu ?

kim bilir belki hayırlı olmuştur
Hayır en yüksek bütçeyi sona ayırmışız ŞL ile bütçe açılsın da orta saha alalım diye dersek doğru olur.

Bunu böyle söylemedi ki. Aksine biz göndermeyeceklerini düşünüyorduk dedi ben yanlış duymadıysam. Haluklar yayında stoper transferi olmayabilir demişti Vecino'yu duyurdukları gece. Bence haber doğruydu. O ana kadar Ramos ve Sanchez de olmuyordu ta ki ertesi gün Tottenham indirime gidene kadar.

Halukların salladığı kısımlarda var 40 gün bekleyen adama ndombelede dediler atmışlar görüldüğü üzere değil, sakat dediler o da değil tamamen mali sebeplerden ötürü geride olduğunu tottenham'ın daha yüksek fiyatlara satmak istemesini sonrasında olmadığıyla beraber bize geldiğini söyledi.

Geri
Üst Alt