Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazıyı okurken utancımdan BAYILMIŞIM
40p yetmez. En az 43p falan yapmaliyiz4 galibiyet yada bir şekilde 11 puan toplarız her türlü diye düşünüyorum.
Cunku bu yonetimin mantikli herhangi bir hamle yapamayacagini dusunuyorum. Dunyanin sayili isimlerinden falan deyip bu adami sisirmek asiri komik. Yazi bastan sona fail, yazim yanlislari falan var.Bu hamleye neden karşısın? İsmi tanımıyorum o yüzden yorum yapamam ama bence isimler değişebilir ama yapı olarak doğru bir yapı kuruluyor. Yönetimin geleceği belirsiz olsa gibi gözükse de bize demek ki onlar devam edeceklerini düşünüyor. Bu hamle Mart ayında ki genel kuruldan sonra olsa daha doğru olurdu ama bu tarz hamleye neden karşısın getirilen isim çok kötü bir isim?
Bence sezon başı yapılması gereken hamleleri ve açıklamayı şimdi yapmışlar gibi. Utanç duyulacak bir şey göremedim.yazıyı okurken utancımdan BAYILMIŞIM
Aynı adam yılın menajeri önerisini de almış. Bir çok iyi SD kendisi hakkında olumlu açıklamalar yapmış Roma'da Monchi ile çalışmış vb. gibi açıklamalarda yapılabilir. Adamı tam olarak tanımadığım için bilemem ama bu farklı amaçlar ne merak ettim? Yok para yemek falan diyorsan bunun için kanıtın olmalı yoksa Terim'e de Romen oyuncular üzerinden laf edenlerden bir farkınız olmaz gibi.Cunku bu yonetimin mantikli herhangi bir hamle yapamayacagini dusunuyorum. Dunyanin sayili isimlerinden falan deyip bu adami sisirmek asiri komik. Herif italya 2. 3. Liginde falan calismis. Camposun arkasina siginarak farkli amaclar icinde olduklarini dusunuyorum. Thats all.
Camposun da bizim kulube zerre yardimci olacagini dusunmuyorum ayrica.
Farkli amaclar icinde olduklarini dusunuyorum diyorum ne kaniti bekliyosun acaba? Kesin boyle bisey var mi demisim? İsitanin menajerlik ortakliklari gecmisinin kirliligi bunlari dusunmeye itiyor beni ve bunu dile getiriyorum. Sana da soracak degilim acikcasi.Aynı adam yılın menajeri önerisini de almış. Bir çok iyi SD kendisi hakkında olumlu açıklamalar yapmış Roma'da Monchi ile çalışmış vb. gibi açıklamalarda yapılabilir. Adamı tam olarak tanımadığım için bilemem ama bu farklı amaçlar ne merak ettim? Yok para yemek falan diyorsan bunun için kanıtın olmalı yoksa Terim'e de Romen oyuncular üzerinden laf edenlerden bir farkınız olmaz gibi.
Bana sor falan demiyorum zaten. Bu ve buna benzer düşünce yapıları Terim'i de damadının menajerliğinden ve onun ortaklıklarından hatta direk divanda Morutan-Cica transferinde Terim'e ve Hagi'ye atılan iftiralardan bir farkı yok diyorum.Farkli amaclar icinde olduklarini dusunuyorum diyorum ne kaniti bekliyosun acaba? Kesin boyle bisey var mi demisim? İsitanin menajerlik ortakliklari gecmisinin kirliligi bunlari dusunmeye itiyor beni ve bunu dile getiriyorum. Sana da soracak degilim acikcasi.
Terimin son gelisiyle birlikte damadi menajerligi birakti.Bana sor falan demiyorum zaten. Bu ve buna benzer düşünce yapıları Terim'i de damadının menajerliğinden ve onun ortaklıklarından hatta direk divanda Morutan-Cica transferinde Terim'e ve Hagi'ye atılan iftiralardan bir farkı yok diyorum.
Resmi açıklama geldi. Campos'un önerisiyle gelmiş biri. Campos Sportif Danışman bu arkadaş da Sportif Direktör olacak. Benim anladığım sezon sonuna kadar Torrent ile götürmek istedikleri sezon sonu asıl TD'yi getirerek yapılanmayı tamamlayacaklar. Şimdiye kadar Campos-scoutlar tarafından 40 oyuncu önerilmiş 12'si ile ön görüşme yapılmış bu arada.
Bu adam direkt takımın başında olacak İstanbul'da yani. Czmpos uzaktan kumanda olacak. Bir nevi Campos ilk geldiğinde yanındaki Sacremanto'yu burada ki kolu olacak şeklinde düşünmüştük ya Campos'un kolu bu İtalyan olmuş.Akla uygun bir sportif direktörümüz var artık. Ne mutlu bize. Bu adam İstanbul a gelmiş mi yoksa, uzaktan kumandamı yapacak?