Galatasaray, Sportif Direktör Pasquale Sensibile ile Anlaşma Sağladı İddiası

Bu hamleye neden karşısın? İsmi tanımıyorum o yüzden yorum yapamam ama bence isimler değişebilir ama yapı olarak doğru bir yapı kuruluyor. Yönetimin geleceği belirsiz olsa gibi gözükse de bize demek ki onlar devam edeceklerini düşünüyor. Bu hamle Mart ayında ki genel kuruldan sonra olsa daha doğru olurdu ama bu tarz hamleye neden karşısın getirilen isim çok kötü bir isim?
Cunku bu yonetimin mantikli herhangi bir hamle yapamayacagini dusunuyorum. Dunyanin sayili isimlerinden falan deyip bu adami sisirmek asiri komik. Yazi bastan sona fail, yazim yanlislari falan var.

Herif de italya 2. 3. Liginde falan calismis. Sokaktan x bir adam da getirseler demek o da savunulacak yapi mapi denerek. Camposun arkasina siginarak farkli amaclar icinde olduklarini dusunuyorum. Thats all.

Camposun da bizim kulube zerre yardimci olacagini dusunmuyorum ayrica. Sadece goz boyama, ayda 1 arenaya mac izlemeye gelip gider

Resmi açıklama geldi. Campos önermiş.

Edit: Bu arada açıklamada şöyle kilit bir nokta da var:

"Bu kapsamda, Sportif Danışmanımız Sayın Campos, Sportif Direktörümüz Sayın Sensibile ve scout departmanımızın bizlere önerdiği 40’a yakın oyuncunun 12’siyle bugüne kadar ön görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Görüşmelerimize de devam ediyoruz."

Son düzenleme:
Akla uygun bir sportif direktörümüz var artık. Ne mutlu bize. Bu adam İstanbul a gelmiş mi yoksa, uzaktan kumandamı yapacak?

Novara, Mantova, Trapani, Alessandria takimlarini ilk defa duyuyorum.

Novara araba modeli, Mantova bizim mantinin bosnak versiyonu, Trapani bir yemek ismi ve Alessandria da kadin ismi gibi.

Hayirli olsun artik ne diyelim.

Cunku bu yonetimin mantikli herhangi bir hamle yapamayacagini dusunuyorum. Dunyanin sayili isimlerinden falan deyip bu adami sisirmek asiri komik. Herif italya 2. 3. Liginde falan calismis. Camposun arkasina siginarak farkli amaclar icinde olduklarini dusunuyorum. Thats all.

Camposun da bizim kulube zerre yardimci olacagini dusunmuyorum ayrica.
Aynı adam yılın menajeri önerisini de almış. Bir çok iyi SD kendisi hakkında olumlu açıklamalar yapmış Roma'da Monchi ile çalışmış vb. gibi açıklamalarda yapılabilir. Adamı tam olarak tanımadığım için bilemem ama bu farklı amaçlar ne merak ettim? Yok para yemek falan diyorsan bunun için kanıtın olmalı yoksa Terim'e de Romen oyuncular üzerinden laf edenlerden bir farkınız olmaz gibi.

Aynı adam yılın menajeri önerisini de almış. Bir çok iyi SD kendisi hakkında olumlu açıklamalar yapmış Roma'da Monchi ile çalışmış vb. gibi açıklamalarda yapılabilir. Adamı tam olarak tanımadığım için bilemem ama bu farklı amaçlar ne merak ettim? Yok para yemek falan diyorsan bunun için kanıtın olmalı yoksa Terim'e de Romen oyuncular üzerinden laf edenlerden bir farkınız olmaz gibi.
Farkli amaclar icinde olduklarini dusunuyorum diyorum ne kaniti bekliyosun acaba? Kesin boyle bisey var mi demisim? İsitanin menajerlik ortakliklari gecmisinin kirliligi bunlari dusunmeye itiyor beni ve bunu dile getiriyorum. Sana da soracak degilim acikcasi.

Seneye Avrupa’da oynayabilseydik daha anlamlı hareketler olacaktı. Neyse anamızın liginde şov yaparız artık.

Farkli amaclar icinde olduklarini dusunuyorum diyorum ne kaniti bekliyosun acaba? Kesin boyle bisey var mi demisim? İsitanin menajerlik ortakliklari gecmisinin kirliligi bunlari dusunmeye itiyor beni ve bunu dile getiriyorum. Sana da soracak degilim acikcasi.
Bana sor falan demiyorum zaten. Bu ve buna benzer düşünce yapıları Terim'i de damadının menajerliğinden ve onun ortaklıklarından hatta direk divanda Morutan-Cica transferinde Terim'e ve Hagi'ye atılan iftiralardan bir farkı yok diyorum.

Gereksiz isler

Turkiye’de en son basarili olan yabanci hoca Zico’ydu, 2007-2008 sezonu yani

Torrent bilgili ve tecrubeli olabilir ama kendisinden bize teknik direktor olmaz, geldi geleli takima hic bir etkisi olmadi, 5 mac 1 galibiyet yok, goztepe ve rize maclarinda olasi puan kayiplarindan sonra sutlanir.

Gelelim sportif direktor konusuna

Terraneo ve Comolli ornekleri var

Sen Galatasaray tarihinin en kotu sezonunu gecirirken onumuzdeki sezonun planlamasini degil bu sezonu kurtarma derdinde olmalisin cunku gelen yeni teknik direktor takimi ne mental olarak toparlayabildi ne de iyi sonuclar alabildi, takim dokuluyor, kume dusme hattina yakiniz, bazilari hala durumun farkinda degil.

Elmas’in yapmak istedikleri yabanci kuluplerde olur ama bizim lige uygun degil maalesef. Bazi arkadaslar daha once olmadigi icin simdi yine olmayacak anlamina gelmiyor diyecek ama bir de Turk futbolunun dinamikleri var.

Elmas’a gelelim. Hakkimiz yendiginde hic cikip konusmadi, kulubu, hocasini, oyuncularini, camiayi savunmadi, bu efendilik Hollanda liginde Belcika liginde olur ama bizim ligde olmaz. Seni Malatya macinda dogradilar, Sivas macinda dogradilar, Hatay macinda dogradilar, Fener macinda dogradilar, senin oyuncuna yalanci dediler, senin hocana cezalar yagdi ve butun bunlar olurken sen bu kulubun baskani olarak uc maymunu oynadin ve oynamaya devam ediyorsun. Taraftar bunu unutmaz.

Bana sor falan demiyorum zaten. Bu ve buna benzer düşünce yapıları Terim'i de damadının menajerliğinden ve onun ortaklıklarından hatta direk divanda Morutan-Cica transferinde Terim'e ve Hagi'ye atılan iftiralardan bir farkı yok diyorum.
Terimin son gelisiyle birlikte damadi menajerligi birakti.

Ayrica dediginle alakasi yok, yakin seyler bile degil. Ft ile isitanin bu kulube bakis acilari karsilastirilamaz bile yani. Zaten terime komisyoncu falan diyen adam kafayi yemistir herif 50 milyon tazminati birakti gitti, para pula da zerre ihtiyaci yok. O uydurmalari gecelim yani.

Resmi açıklama geldi. Campos'un önerisiyle gelmiş biri. Campos Sportif Danışman bu arkadaş da Sportif Direktör olacak. Benim anladığım sezon sonuna kadar Torrent ile götürmek istedikleri sezon sonu asıl TD'yi getirerek yapılanmayı tamamlayacaklar. Şimdiye kadar Campos-scoutlar tarafından 40 oyuncu önerilmiş 12'si ile ön görüşme yapılmış bu arada.

torrent olaki td olarak yol ayrımı yapsa dahi ,mutlaka yeni hocanın yardımcılığını yapmalı.ben bizde hocalıkta başarılı olacağına inanıyorum ,olaki hocalık olarak yeterli olmadığında yardımcılık konusunda hiç olmazssa devam edilmeli eğer karşılıklı anlaşılırsa.tabii yardımcı hocalık mevzusu ortaya çıkarda torent yaparım derse o zaman yeni sözleşme ve maaş belirlenir.şuan 1.2 alıyorlarsa o zaman 600-650 arası en fazla önerilmeli.bu adam kesinlikle boş biri değil,en değerli liglerde bulunmuş sonuçta.

Akla uygun bir sportif direktörümüz var artık. Ne mutlu bize. Bu adam İstanbul a gelmiş mi yoksa, uzaktan kumandamı yapacak?
Bu adam direkt takımın başında olacak İstanbul'da yani. Czmpos uzaktan kumanda olacak. Bir nevi Campos ilk geldiğinde yanındaki Sacremanto'yu burada ki kolu olacak şeklinde düşünmüştük ya Campos'un kolu bu İtalyan olmuş.

Geri
Üst Alt