Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.409
- 44.373
- 2.388
Fmde calismis heralde juventustaJuventus'ta baş gözlemci(scout chef) Roma'da yine benzer bir görevde çalışmış kendisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fmde calismis heralde juventustaJuventus'ta baş gözlemci(scout chef) Roma'da yine benzer bir görevde çalışmış kendisi.
Yazdığın yazıyı biraz yüksek sesli biraz hızlı okursan çok alakası olduğunu göreceksin.Yazdiklarimin bu adam ile ne alakasi var
Bir sorunun varsa soyle halledelim
Yok gerçek hayatta çalışmış transfermarkt verilerinde hatalar yada eklenmeyen veriler olabiliyor. Mesela 2 yıldır adam işsiz diyenler var transfermarkta bakıp ama P&P Sport Management spor direktörü olarak çalışıyormuş bu bilgi yok mesela.Fmde calismis heralde juventusta
Gokhan sanirim direkt ahmet buluttan aldi bilgiyi. Canli yayinda soylemislerdi aksam 10-11 gibi rodopu bilemem hangisi once dedi. Objektif olduklarini iddia etmiyorum zaten habercilikte digerlerine gore fena degiller son donemde. Surekli izlemiyorum ayrica elestirip elestirmediklerini bilemem.Gedson- Bjk ilk Süleyman Rodop dedi hatta Rize'ye kadar dedi. Mesela SD için son iki yıl menajer olarak çalışması bana mı garip geliyor diyen kişi Galatasaray'ın TD'sinin damadı menajer bir tek bana mı garip geliyor diyebilmiş midir? Yada Terim görevdeyken Elmas iyi de bir tek Terim görevden alınınca mı bu kadar kötü? Yine Terim'i hiç eleştirdiler mi ligte ki durum için? Yaptıkları tamamen ikiyüzlülük.
Adam 2 yildir bildigin menajerlik yapiyor iste oyuncu danismanligi ne demekYok gerçek hayatta çalışmış transfermarkt verilerinde hatalar yada eklenmeyen veriler olabiliyor. Mesela 2 yıldır adam işsiz diyenler var transfermarkta bakıp ama P&P Sport Management spor direktörü olarak çalışıyormuş bu bilgi yok mesela.
Habercilik olarak doğru ondan sıkıntı yok zaten ama iş haberleri yorumlamaya veya veriş şekillerinde değişiyor direkt adamına göre değişiyor yorumları ikiyüzlü demem o yüzden.Gokhan sanirim direkt ahmet buluttan aldi bilgiyi. Canli yayinda soylemislerdi aksam 10-11 gibi rodopu bilemem hangisi once dedi. Objektif olduklarini iddia etmiyorum zaten habercilikte digerlerine gore fena degiller son donemde. Surekli izlemiyorum ayrica elestirip elestirmediklerini bilemem.
Tamam da daha önceki zamanlarında oyuncu daışmanlığı demedim baş gözlemci olarak Juventus'ta görev yapmış dedim.Adam 2 yildir bildigin menajerlik yapiyor iste oyuncu danismanligi ne demek![]()
neyi zorluyorsun Caner?Adam 2 yildir bildigin menajerlik yapiyor iste oyuncu danismanligi ne demek![]()
sivri mi?Cogu dedikleri cikiyor, bu adami dun ilk bunlar soyledi, gedson bjkyi de ilk bunlar soyledi sen de dalga falan gecmistin hatta.
Ama sivri olduklarina katiliyorum
dalgana bak otede oyna aslanimneyi zorluyorsun Caner?
İznin için teşekkürlerdalgana bak otede oyna aslanim
Bu ne fakir monchi simi![]()
Sende fakir aristoteles misin renktaşiyi de sevgili mehmet,
onceki sayfalarda(sayfa 2,3) nacizane eklemis oldugum bir iki mesaj var bu spor adami ile ilgili,..
yorumumda ozellikle vurguladigim nokta *monchi ve benzer bilinen kisilerin *pasquale'nin futbol bilgisine, organizasyon yetenegine(sportif direktorluk) ,italya futbolu ve dunya futbolu geneline yonelik gozlem ,fikirlerini ovguyle soz edip takdir etmislikleri var...
ki, kendisi hem monchi ile hem wallter sabatini gibi bilinen futbolun icinde olan kisilerle de calismisligi olmustu.
misal, italya liginde yeni bir yetenek transfer oldugunda tepe 6 takima, *pasquale'nin yorumunu ve gozlemini dinlemek gazete vs sayfalarinda yer vermek icin kendisine gidilmisligi oldu gecmis donemlerde. bir nevi referans gibi....
konuya genel olarak donecek olursak;
*son mesajimda da belirttigim gibi, gec kalinmis bir hamle. fakat yine de oldukca basarili ve de dogru futbol adamlarini kulubumuze deger olarak katmak-takdiri hak eden bir vizyon ve planlama harekati...
italya ozelinde bu gibi olusumlar cokca yapilir...
yillardir deriz, neden yonetim ve teknik ekipte vs futboldan gelenler olmaz diye,yakinir taraftarlar,
bu isin kanimca cok dogru sekilde yapilan yeri olan italya nin en one cikan isimlerinden birini getiriyor yonetim, oyle veya boyle benim tavsiyem daha ilimli yaklasilmasi yonunde... bu adimlar da kararlilik onemli nuans. umarim basarili olunur. dunya futboluna 90larin basindan beri cok agirlik veren bir futbolseverim. bu tur hamleler tarafimi asiri memnun ediyor... gipta ile baktigim italyan kimi bazi takimlarin benzer islevini kulubumuzde gorebilecek olmak,hayali ve kurgusu bile kulaga ve goze hos geliyor tarafim adina nacizane.....
saygi ve selamlar,
+1Terimi bende cok seviyorum ama hoca gitti diye tipi bu kadar zorlamayin terimci arkadaslar,mustafa sandal gibi akisina birakin biraz.iyi olan seyleri bile gormezden geliyor,iyi seylerin altinda bisey ariyosunuz.bilgi sahibi olmadan, arastirmadan etmeden,fikir öne sürüyosunuz.bu ne komiklik yav?bizde burak elmasi istemiyoruz başkanlıkta ama son dönemde olumlu olan biseyler yapıyolar somut olarak,gozlerinize kezzap mi attılar?herseyi bokluyosunuz
Bu hamle yerli menajerlere açtığı savaşın sonucu gibiAdam 2 yildir bildigin menajerlik yapiyor iste oyuncu danismanligi ne demek![]()