Galatasaray, Süper Lig'in İlk Yarısını 5. Bitirdi

Yaptigim analizlere gore sampiyonlugun en buyuk adayinin tsspor oldugunu belirtmeliyim.

"Gördüm bu konuyu da bence iş ikili averaja kalmaz eğer şampiyon olacaksak.33. haftaya ya kafa kafaya ya da 1 puan önde gireriz,yener şampiyonluğu ilan ederiz.Başakşehir içerde daha çok puan kaybedecek gibi duruyor.Ben sanmıyorum 33-35 bandına falan yaklaşabileceklerini. En fazla alacakları 66-67 puan gibi duruyor.

Biz bence bir yerde seri yakalayıp 70 puanı görebiliriz."

Demek isterdim tabi vizyoncu olmasaydım eğer.

Sivas-Ankara-Göztepe(D)-Alanya(D)-Trabzon zor ama 4 maç daha alabilirsek üst üste ligde en fazla 1-2 puan farka inip 3-4 puan fark atarız 3. sırada ki takıma.

Ankaragücü düşüşte deplasmanda daha tehlikeli de olsa.
Göztepe yenilmeyecek takım değil seyircisine rağmen geçen sezonun gerisindeler.
Alanya Sergen faktörü ile zor maç olacaktır.
Trabzon ise dar alanda acayip çabuk ters bir takım.

Burayı kayıpsız ya da en kötü 10 puan ile geçmek lazım. Olursa bir yere getirir bizi.

Sonrasında

Kasımpaşa(D)
Akhisar
Erzurum (D)
Antalya
Bursa(D)
Malatya

serisi var. İç saha da Malatya hariç bize zorluk çıkartmazlar biz iyi olursak. Paşa, Erzurum, Bursa hattından da 6 puan almak lazım.

Yani 10 maçta 25 puan alınabilir, alınmalı. Kalan 7 haftada

Fenerbahçe (D)
Kayseri
Konya(D)
Beşiktaş
Rize(D)
Başakşehir
Sivasspor(D)

Bu 7 maçta Fenerbahçe deplasmanı ve Konya ile bize ters gelmesi sebebi ile Rizespor ters takımlar.

Kayseri ve Beşiktaş'ı yeneriz diye düşünüyorum çok form tutmazlarsa. Son 2 maç ise ÇOK ZOR. Ama şampiyon olacak durumda girersek zaten bahanesi olmayan maçlar. 7 maçtan 16 çıkartıp, 41'i bulursak şampiyonluk bize bakar.

Başakşehir'in Trabzon ve BİZE yenilmesi şart.

Sivas-Ankara-Göztepe(D)-Alanya(D)-Trabzon zor ama 4 maç daha alabilirsek üst üste ligde en fazla 1-2 puan farka inip 3-4 puan fark atarız 3. sırada ki takıma.

Ankaragücü düşüşte deplasmanda daha tehlikeli de olsa.
Göztepe yenilmeyecek takım değil seyircisine rağmen geçen sezonun gerisindeler.
Alanya Sergen faktörü ile zor maç olacaktır.
Trabzon ise dar alanda acayip çabuk ters bir takım.

Burayı kayıpsız ya da en kötü 10 puan ile geçmek lazım. Olursa bir yere getirir bizi.

Sonrasında

Kasımpaşa(D)
Akhisar
Erzurum (D)
Antalya
Bursa(D)
Malatya

serisi var. İç saha da Malatya hariç bize zorluk çıkartmazlar biz iyi olursak. Paşa, Erzurum, Bursa hattından da 6 puan almak lazım.

Yani 10 maçta 25 puan alınabilir, alınmalı. Kalan 7 haftada

Fenerbahçe (D)
Kayseri
Konya(D)
Beşiktaş
Rize(D)
Başakşehir
Sivasspor(D)

Bu 7 maçta Fenerbahçe deplasmanı ve Konya ile bize ters gelmesi sebebi ile Rizespor ters takımlar.

Kayseri ve Beşiktaş'ı yeneriz diye düşünüyorum çok form tutmazlarsa. Son 2 maç ise ÇOK ZOR. Ama şampiyon olacak durumda girersek zaten bahanesi olmayan maçlar. 7 maçtan 16 çıkartıp, 41'i bulursak şampiyonluk bize bakar.

Başakşehir'in Trabzon ve BİZE yenilmesi şart.

"40 ya da 42 puan çıkar bence 41 yerine.3 beraberlik 1 mağlubiyet ya da 4 beraberlik 1 mağlubiyet falan olur.O mağlubiyet de Kadıköy olur muhtemelen.Kadıköy maçı noktalandığında Başak'la aramızdaki fark en fazla 3 puansa kalan bütün maçları alır şampiyon oluruz."

Vizyoncu olmasaydım cevabım bu olurdu.

Forvetsiz yine fena is başarmadık hatta lider bile bitirebilirdik devre arasında yapacağımız değişiklikler ile herşey belli olur

"40 ya da 42 puan çıkar bence 41 yerine.3 beraberlik 1 mağlubiyet ya da 4 beraberlik 1 mağlubiyet falan olur.O mağlubiyet de Kadıköy olur muhtemelen.Kadıköy maçı noktalandığında Başak'la aramızdaki fark en fazla 3 puansa kalan bütün maçları alır şampiyon oluruz."

Vizyoncu olmasaydım cevabım bu olurdu.

Vizyoncu Sarper'in cevabı ne o önemli gelenekçi Sarper'i unutalım artık.

Başak o kadar düşmez.

Ki bu yazdığım en iyi senaryo.50'li puanlarla 5. 6. olmak da sözkonusu FT ve magiruscu varken.

Başşak 2.yarı sert maçlara çıkacak

Ts
Bşk
Malatya
Sivas
Antalya
Biz

hepsi zor deplasman öyle kolay maç alamaz 30 puanı geçemez.

30 puan için bile 10 g lazım kolay dediğim

Kayseri
Akhisar
Depleri falan da var daha

Başşak 2.yarı sert maçlara çıkacak

Ts
Bşk
Malatya
Sivas
Antalya
Biz

hepsi zor deplasman öyle kolay maç alamaz 30 puanı geçemez.

30 puan için bile 10 g lazım kolay dediğim

Kayseri
Akhisar
Depleri falan da var daha

Ne 10 g'si yav,8 g 6 b bile alsa al sana 30 puan.Sanki gören de sanacak Başakşehir değil de sıradan bir köy takımı.

Boşuna konuşuyoruz zaten.Başakşehir 70 puanın altına falan düşmez.Bize de onlar kupayı kaldırırken melun melun bakmak kalır.

29 puanla bitirdik devreyi. İkinci devre de aynı performansı gösterirsek 58 puan ediyor. Rezillik resmen. Allah'tan hiçbir takım iyi değil de 67-68 puanla bile şampiyon olmak mümkün gözüküyor

Ne 10 g'si yav,8 g 6 b bile alsa al sana 30 puan.Sanki gören de sanacak Başakşehir değil de sıradan bir köy takımı.

Boşuna konuşuyoruz zaten.Başakşehir 70 puanın altına falan düşmez.Bize de onlar kupayı kaldırırken melun melun bakmak kalır.

Rakipler mi köy takımı? son 4 maçta 1 galibiyet almış takımı abarttın da abarttın.

İlk yarı da 35 puan aldılar Fb hariç tüm zor maçlar içerdeydi 2.yarı aynısı olmaz kusura bakma imkansız bile değil tersten geçirecekler başşaklara.

Fransa ligi genelde böyle olurdu, çok benzemiş. Saçma sapan bir puan durumu, ikinci devre fark açılır ilk 2 (biz ve başşak) kopar diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt