Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.805
- 4.520
- 1.468
oh my god, terim istifa.
give "5"
give "5"

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Gördüm bu konuyu da bence iş ikili averaja kalmaz eğer şampiyon olacaksak.33. haftaya ya kafa kafaya ya da 1 puan önde gireriz,yener şampiyonluğu ilan ederiz.Başakşehir içerde daha çok puan kaybedecek gibi duruyor.Ben sanmıyorum 33-35 bandına falan yaklaşabileceklerini. En fazla alacakları 66-67 puan gibi duruyor.
Biz bence bir yerde seri yakalayıp 70 puanı görebiliriz."
Demek isterdim tabi vizyoncu olmasaydım eğer.
Sivas-Ankara-Göztepe(D)-Alanya(D)-Trabzon zor ama 4 maç daha alabilirsek üst üste ligde en fazla 1-2 puan farka inip 3-4 puan fark atarız 3. sırada ki takıma.
Ankaragücü düşüşte deplasmanda daha tehlikeli de olsa.
Göztepe yenilmeyecek takım değil seyircisine rağmen geçen sezonun gerisindeler.
Alanya Sergen faktörü ile zor maç olacaktır.
Trabzon ise dar alanda acayip çabuk ters bir takım.
Burayı kayıpsız ya da en kötü 10 puan ile geçmek lazım. Olursa bir yere getirir bizi.
Sonrasında
Kasımpaşa(D)
Akhisar
Erzurum (D)
Antalya
Bursa(D)
Malatya
serisi var. İç saha da Malatya hariç bize zorluk çıkartmazlar biz iyi olursak. Paşa, Erzurum, Bursa hattından da 6 puan almak lazım.
Yani 10 maçta 25 puan alınabilir, alınmalı. Kalan 7 haftada
Fenerbahçe (D)
Kayseri
Konya(D)
Beşiktaş
Rize(D)
Başakşehir
Sivasspor(D)
Bu 7 maçta Fenerbahçe deplasmanı ve Konya ile bize ters gelmesi sebebi ile Rizespor ters takımlar.
Kayseri ve Beşiktaş'ı yeneriz diye düşünüyorum çok form tutmazlarsa. Son 2 maç ise ÇOK ZOR. Ama şampiyon olacak durumda girersek zaten bahanesi olmayan maçlar. 7 maçtan 16 çıkartıp, 41'i bulursak şampiyonluk bize bakar.
Başakşehir'in Trabzon ve BİZE yenilmesi şart.
"40 ya da 42 puan çıkar bence 41 yerine.3 beraberlik 1 mağlubiyet ya da 4 beraberlik 1 mağlubiyet falan olur.O mağlubiyet de Kadıköy olur muhtemelen.Kadıköy maçı noktalandığında Başak'la aramızdaki fark en fazla 3 puansa kalan bütün maçları alır şampiyon oluruz."
Vizyoncu olmasaydım cevabım bu olurdu.
Vizyoncu Sarper'in cevabı ne o önemli gelenekçi Sarper'i unutalım artık.
Bu takımdan bir bok olmaz.
En iyi olasılık 60-65 arası bir puanla 3. oluruz.
Başşağı yenip 65 yapsak şampiyonuz yahu.
Başak o kadar düşmez.
Ki bu yazdığım en iyi senaryo.50'li puanlarla 5. 6. olmak da sözkonusu FT ve magiruscu varken.
Başşak 2.yarı sert maçlara çıkacak
Ts
Bşk
Malatya
Sivas
Antalya
Biz
hepsi zor deplasman öyle kolay maç alamaz 30 puanı geçemez.
30 puan için bile 10 g lazım kolay dediğim
Kayseri
Akhisar
Depleri falan da var daha
Ne 10 g'si yav,8 g 6 b bile alsa al sana 30 puan.Sanki gören de sanacak Başakşehir değil de sıradan bir köy takımı.
Boşuna konuşuyoruz zaten.Başakşehir 70 puanın altına falan düşmez.Bize de onlar kupayı kaldırırken melun melun bakmak kalır.
Rakipler mi köy takımı? son 4 maçta 1 galibiyet almış takımı abarttın da abarttın.
İlk yarı da 35 puan aldılar Fb hariç tüm zor maçlar içerdeydi 2.yarı aynısı olmaz kusura bakma imkansız bile değil tersten geçirecekler başşaklara.
Başakşehir en az 37 puan alır 2. devre.
Biz kaç alırız?
Sana kalsa 51 puan alacaz anasını satayım.
Hani vizyoncuydun,vizyoncu adam takımda FT ve magiruscu gibi herifler varken umutlu konuşur mu?