Galatasaray, Süper Lig'in İlk Yarısını 5. Bitirdi

ibb bjk ts gibi takımlar ali samiyene gelecek ve en güzeli sivasa kışın gitmiycez ayrıca kayseride içerde.
takviyeler konusunda kafayı biraz çalıştırsalar saha kenarında veya yönetim düzeyinde biraz aklı başında hareketler edersek çok rahat gelir şampiyonluk.
şuradan verilecek şampiyonluğun izahı olmaz. saha kenarında veya yonetımlerde farklı ısımler varken bu senede şampiyon olmayalım öyle bi kaidemi var denirdi.bu sene sanırım herkes işin ciddiyetinin farkında yada başka bi hesap var.neyse isim gözetmeksizin öyle bi kaide var her sene şampiyon olmak özellikle bu sene şampiyon olmak zorundayız.

Her sezon şampiyon olmalıyız aşağısı kesmez bizi :asd:

4 takım 29 puan enteresan 1 tablo doğrusu.

Antalya yenerse 5 takım 29 olacak.

17 maçta yenen 21 gol büyük bir rakam ne olursa olsun.

İşin hucüm kısmında da problem var tabi ki. Kaçırdıklarımızı değerlendirebilsek 6-7 gol daha fazlamız, ve yine 4-5 puan daha fazlamız olurdu. Hakem hatalarından bağımsız, top şansının da olmadığı bir ilk yarı geçirdik.

İkinci yarı 3 rakiple içeride oynayacak olmak avantaj. İnşallah daha derli toplu bir oyun oynayarak şampiyonluk ile taçlandırırız bu sezonu da.

İkinci devreye ilişkin öngörün ne,kaç puan toplarız ve bu Başakşehir takımı kaç puan toplar?

Antalya 12-0 yener yarin 6. Oluruz
6 yakisir hem bize

Joder!!

Beyler ikinci yarı 38 puan üstü toplarsak kralı gelse şampiyonluğu elimizden alamaz. Ayrıca Akbilspor ikinci yarı maksimum 30 toplayabilir.

İkinci devreye ilişkin öngörün ne,kaç puan toplarız ve bu Başakşehir takımı kaç puan toplar?

Konusunu açtım

1997-1998 Sezonunun Tekrarına Hazır Mısınız? - Turgay Şeren Taraftarın Sesi Forumu

Ben Başakşehir'in ikinci yarıda da benzer bir performans göstereceğini düşünüyorum. 33-35 arası bir puan alırlar.

Bizim performans belirleyici olur. Başakşehir'i yenmek kaydı ile alabileceğimiz 40-41 puan şampiyon yapabilir.

Kasımpaşa-Trabzon ligin en potansiyelli hucüm takımları ama biri transferde diğeri de saha dışında dağılmaya müsaitler. İkisi de savunmada dağınıklar. Trabzon Onazi'yi kaybetti bu sene oynaması imkansıza yakın.

17. Hafta tahminim tuttu. Kalan haftalar için bakacağız. Trabzon-Başakşehir maçında Trabzon'un kazanması mühim. Biz de en zor maçı onlara karşı oynayacağız bu arada. Mevcut defans tandemi ile hucüm oyuncularını durdurmamız imkansız. MUTLAKA ÇOK SAĞLAM BİR STOPER ALINIP, ORTA SAHA OYUNCULARI FORM TUTMALI. Ndiaye geçen sene ki ilk 6-7 haftaya dönmeli.

Tasaksehirin 68 pts ile ipi gogusleyecegi hususunda bence fikir birligine varmaliyiz

12104965_1643435419270251_1077373046_n.jpg

Konusunu açtım

1997-1998 Sezonunun Tekrarına Hazır Mısınız? - Turgay Şeren Taraftarın Sesi Forumu

Ben Başakşehir'in ikinci yarıda da benzer bir performans göstereceğini düşünüyorum. 33-35 arası bir puan alırlar.

Bizim performans belirleyici olur. Başakşehir'i yenmek kaydı ile alabileceğimiz 40-41 puan şampiyon yapabilir.

Kasımpaşa-Trabzon ligin en potansiyelli hucüm takımları ama biri transferde diğeri de saha dışında dağılmaya müsaitler. İkisi de savunmada dağınıklar. Trabzon Onazi'yi kaybetti bu sene oynaması imkansıza yakın.

17. Hafta tahminim tuttu. Kalan haftalar için bakacağız. Trabzon-Başakşehir maçında Trabzon'un kazanması mühim. Biz de en zor maçı onlara karşı oynayacağız bu arada. Mevcut defans tandemi ile hucüm oyuncularını durdurmamız imkansız. MUTLAKA ÇOK SAĞLAM BİR STOPER ALINIP, ORTA SAHA OYUNCULARI FORM TUTMALI. Ndiaye geçen sene ki ilk 6-7 haftaya dönmeli.

"Gördüm bu konuyu da bence iş ikili averaja kalmaz eğer şampiyon olacaksak.33. haftaya ya kafa kafaya ya da 1 puan önde gireriz,yener şampiyonluğu ilan ederiz.Başakşehir içerde daha çok puan kaybedecek gibi duruyor.Ben sanmıyorum 33-35 bandına falan yaklaşabileceklerini. En fazla alacakları 66-67 puan gibi duruyor.

Biz bence bir yerde seri yakalayıp 70 puanı görebiliriz."

Demek isterdim tabi vizyoncu olmasaydım eğer.

Trabzon icin tek handikap son haftalara bu havada gelirde anatolian ekipleri ittirir onlari !!!!!

Joder!!

Geri
Üst Alt