Galatasaray, Süper Lig'in İlk Yarısını 5. Bitirdi

Ben bizi konuşmuyorum başak 30 alacak diyorum belki Ts şampiyon olur belki Paşa olur ama başşak 65'i geçemez.

Ya Başak geçemeyecek de Kayseri'ye Erzurum'a falan puan kaybedip duran Paşa mı geçecek?Ts de tamam iyi de onlar da o kadar puan toplayamaz.Çok düşük koyuyorsun puan baremini o kadar da düşmez.Zaten bizi de ilgilendirmez bizim yerimiz belli,50 küsür puanla 5. 6. olmak.

Her şey bizim elimizde. Bu ligin başrolü biziz, -devre arasında- biz akıllı davranırsak biz şampiyon oluruz yoksa Başakşehir olur. Durum bu kadar net.

Bu sene sampiyon 70'i gecmez.Gecen sene 2.yari 13g,3m,1b ile 40 puan toplayarak bitirdik.Yine benzer bir sey yapmamiz lazim.Hatta 2m,2b olmali bence.Direkt 70 olsun.

Fransa ligi genelde böyle olurdu, çok benzemiş. Saçma sapan bir puan durumu, ikinci devre fark açılır ilk 2 (biz ve başşak) kopar diye tahmin ediyorum.

Normalde sampiyon olamadigimiz senelerde dagiliyoruz son senelerde zirveden kopuyoruz hep ama Fener ve Besiktas bizden daha berbat durumda oldugu icin muhtemelen dedigin gerceklesir ligin ikinci yarisinda.

Normalde sampiyon olamadigimiz senelerde dagiliyoruz son senelerde zirveden kopuyoruz hep ama Fener ve Besiktas bizden daha berbat durumda oldugu icin muhtemelen dedigin gerceklesir ligin ikinci yarisinda.
Şampiyon olacağımıza canı gönülden inanıyorum, ana sebebi büyüklerin kötü durumda olması. Bu sezon üç büyüklerden bir tanesi gerçek manada iyi olsaydı şampiyonluğu erken ilan etme rekoru kırardı.

Şampiyon olacağımıza canı gönülden inanıyorum, ana sebebi büyüklerin kötü durumda olması. Bu sezon üç büyüklerden bir tanesi gerçek manada iyi olsaydı şampiyonluğunu erken ilan etme rekoru kırardı.

Rotayi bizim devre arasinda yapacagimiz hamleler belirleyecek kesinlikle.

Transfer olayi ne olursa olsun Apo denen soytariya birakilmamali.

? Süper Lig'de son 20 sezonda ilk yarıyı lider tamamlayan 9 takım şampiyon olabildi.

? Son 20 yılda Galatasaray, ilk yarıyı lider bitiremediği sezonların 5'inde şampiyon olmayı başardı. Bu sayı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 2, Bursaspor'da ise 1 oldu. FutbolArena on Twitter

DvL3TfjXcAgi8vW

Geri
Üst Alt