Ahmet Yılmazer
Kırmızı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 1.217
- 955
- 608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli olan boy değil, işleviAdam akilli opsiyon umarim.
ama bu da 1.80 boyunda. Biraz kisa olduk
Wonderkid. Tottenham'lıların sevdiği bir eleman.Boy moy ne diyonuz yaw iyi oyuncumu kötü oyuncumu
O erkeklerin kendini avutması-kandırması. Samimiyetine inandığın çok eşli bir kadına sorarsan, alacağın cevap bellidir...Önemli olan boy değil, işlevi
İngiliz sayılır bu çocuk. Altyapısı da öyle. Umarız Kolo Toure etkisi yapar.Kardeşim ırkçılıkla alakası yok ben bunu çok daha önce de yazdım yine yazıyorum. Afrikalı stoper intihardır. Afrika’dan çok nadir stoper çıkar.(Song gibi) Bu adamların konsantrasyon sıkıntısı var, kafaları gelip gidiyor. Ayrıca stoperin nerede duracağını falan çok iyi bilmesi lazım, sağlam altyapı eğitimi lazım yani. Chedjou, Dany bu adamların kafalar gidikti. Afrika’dan çocukken çıkmış futbol eğitimini Avrupa’da almış Desaily vs adam bulabiliyorsan eyvallah ama onları sana yedirmezler zaten.
Ön libero falan alacaksan, ayağı biraz top da yapıyorsa git al Afrikalı. Çünkü fiziğin, çok koşmanın, diri olmanın önemli olduğu bir mevki. Kritik hata yapsa da telafi şansı var ama stopere ve kaleye Afrikalı alma.
İngiliz sayılır bu çocuk. Altyapısı da öyle. Umarız Kolo Toure etkisi yapar.