Galatasaray Tanganga‘yı Kiralamak İstiyor!

Tanımıyorum ama ismi sıkıntılı. Koreli elemanı tercih ederim.

yine gidip kongo asıllı adamı bulmuşlar. terimdeki bu siyahi stoper aşkı bitirdi bizi. bi sefer de gidin savunmanın anavatanı italyadan veya kuzey avrupadan soğukkanlı bi stoper bulun arkadaş.

Şu savunmaya afriaklı almayın allahın aşkına italyan kuzeyli güney amerikalı birini alın

Aslında defanstaki (bekleri zorunluluktan) 3 bölgeyi alternatifleyecek bir isim Tanganga. Stoperdeyken daha özgüvenli ve rahat oynuyo ama beke geçtiğinde cidden bocalıyor. Topla oyunu iyi, topu oyuna sokması da iyi. Kafa topları boyuna rağmen idare eder.
Mou'nun gelişi ile adam iyice kızağa çekildi sakatlık vs olmadığı sürece düşünülmedi. @Berk Can daha iyi anlatır. Ama benim görüşüm bu.

Şu savunmaya afriaklı almayın allahın aşkına italyan kuzeyli güney amerikalı birini alın

Ayrıca adam afrikalı değil ingiliz.

Son düzenleme:
#TakimimdaKiralıkOyuncuIstemiyorum

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Aslında defanstaki (bekleri zorunluluktan) 3 bölgeyi alternatifleyecek bir isim Tanganga. Stoperdeyken daha özgüvenli ve rahat oynuyo ama beke geçtiğinde cidden bocalıyor. Topla oyunu iyi, topu oyuna sokması da iyi. Kafa topları boyuna rağmen idare eder.
Mou'nun gelişi ile adam iyice kızağa çekildi sakatlık vs olmadığı sürece düşünülmedi. @Berk Can daha iyi anlatır. Ama benim görüşüm bu.

Ayrıca adam afrikalı değil ingiliz.
Dany Rose yerine sol bek oynuyordu bir ara, Ben Davies de sakatken.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt