Galatasaray Taraftarı Bağdat Caddesini Bastı!

En iyi fenerli ölü fenerli . Bu ülkede tertemiz , Türkiye'nin en büyük ve en başarılı kulübü Galatasaray varken fenerbahçeyi tutmak son derece gereksiz ve yanlış . Takım değiştirmek onların elinde . Ayrıca yurt dışında yaşamıyorum . Savaş çıkartalım derken öldürmek gibi bir anlamda söylemedim . Hani Bağdat bizim kalemiz diyorlar ya işte o kaleyi fethedelim diyorum :) Fenerbahçe bayraklarını sökelim , binlerce kişiyle caddeleri inletelim .

Çocukça şeyler bunlar , en iyi arkadaşlarımın arasında sürüyle fenerbahçeli var eminim senin de vardır.

Gerçekten böyle düşünüyorsan feci eziklik yaşıyorsun demektir.

Yapılan sacmaliktan başka birşey değil. Şampiyon olan takim kutlama yapar dünyanın her yerinde böyledir

En iyi fenerli ölü fenerli . Bu ülkede tertemiz , Türkiye'nin en büyük ve en başarılı kulübü Galatasaray varken fenerbahçeyi tutmak son derece gereksiz ve yanlış . Takım değiştirmek onların elinde . Ayrıca yurt dışında yaşamıyorum . Savaş çıkartalım derken öldürmek gibi bir anlamda söylemedim . Hani Bağdat bizim kalemiz diyorlar ya işte o kaleyi fethedelim diyorum :) Fenerbahçe bayraklarını sökelim , binlerce kişiyle caddeleri inletelim .

Abartma istersen ?

BmVKxIqIgAAqTXr.jpg

En büyük caydırıcılık hukukla olur, keşke bu tür bir yürüyüş için önce hukuki sürecin nasıl işleyeceği beklenseydi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mCC_GsgoASs[/media]

ilk görüntüler gelmeye başlamış:trollfacce.gif:

Hataya hata ile karşılık vermek ne kadar doğru tartışmak gerekir.

Bunun yerine daha canlarını acıtacak şeyler yapılabilirdi.

Örneğin, Bağdat Store'dan alışveriş yapma gibi. öyle 3-5 adam değil 100lerce kişi ile.

Teröristle terörist olunmamalı.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Arkadaşlarınız arasında şikecileri tutanlar olsa bile bunları her firsatta şike yaptıklarını hatırlatacaksınız o kadar. Bu şike damgasını hiç bir zaman kaybetmeyecekler.

mecidiyeköye dev bayrak açmışlar

kısasa kısas hesabı

yanlış hareketler bunlar

sakin olmak lazım

Geri
Üst Alt