Galatasaray Taraftarı Bağdat Caddesini Bastı!

En iyi fenerli ölü fenerli . Bu ülkede tertemiz , Türkiye'nin en büyük ve en başarılı kulübü Galatasaray varken fenerbahçeyi tutmak son derece gereksiz ve yanlış . Takım değiştirmek onların elinde . Ayrıca yurt dışında yaşamıyorum . Savaş çıkartalım derken öldürmek gibi bir anlamda söylemedim . Hani Bağdat bizim kalemiz diyorlar ya işte o kaleyi fethedelim diyorum :) Fenerbahçe bayraklarını sökelim , binlerce kişiyle caddeleri inletelim .

aferim lan bordo klavyeli arslan yaw adam cengaver fetih yapıor adam

azize 3-5 tetikçisine GS forması giydirip

pis işler yaptıracak

göreceksiniz

dikkatli olup galeyana gelmeyelim

dikkatli olalım

Bir orgut uyesi hapis yatmamak icin yapmadigi kalmadi, hergun serefsizce agladi 1,2gun hapis yatmamak icin

AL SANA ADALET AZIZ YILDIRIM

ampulcu pisliklerde bu adami halen disarda olmasina izin versin!

bugun bunlar oluyorsa iki kisinin yuzunden oluyor

bir tupcu digeride vatan haini asker kacagi terrorist azize yildirimdir ve bu ikiyi besleyen ampulcu sorumludur

Adaletin olmadıgı yerde insanlar adaleti saglama arayısına bu sekilde giriyor iste,siz bizim storemizi yagmalarsanız biz de caddeyi yagmalarız diyorlar,en bastan temizlik sart,ülke dogru yönetilmiyor,siyaset,spor,maalesef...

Yapılan sacmaliktan başka birşey değil. Şampiyon olan takim kutlama yapar dünyanın her yerinde böyledir

kutlamaya bişey diğen yokki zaten adamlar şampiyon oldu gitti gsstoru yağmaladı. yurtta kalıyorum ben şerefsizler çıkmış şampiyonluk kutlayacaklarına Galatasaraya küfür ediyor

Gereksiz ki ne gereksiz. Adamlar yapmış bi salaklık zaten tutuklanmışlar. sen neden devam ettirirsinki. Aptallık başka bir şey değil...

Olay fiziksele donmedigi surece guzel cevap adam senin evini yakmis gereksiz diyosunuz susup oturulsun mu

Caddeden sonra bayrak da gider ..

BmVQFhfCMAA9k9X.jpg

kutlamaya bişey diğen yokki zaten adamlar şampiyon oldu gitti gsstoru yağmaladı. yurtta kalıyorum ben şerefsizler çıkmış şampiyonluk kutlayacaklarına Galatasaraya küfür ediyor

Fenere küfür edilmiyor mu bizim kutlamalarda bunlara sasiracak birşey yok,gsstore yagmasi farklı bir olay tabi.

Millet baya baya kafayı yemiş

Fenere küfür edilmiyor mu bizim kutlamalarda bunlara sasiracak birşey yok,gsstore yagmasi farklı bir olay tabi.

Körükleyen mevzuu store yagmalanması,yoksa kutlamak haklarıdır,yapsınlar kutlamalarını ama terörist gibi sen gidip rakibinin storesini neden yagmalar yakar yıkarsın ki?

Bence de eğer can ve mal kaybı yaşanmadan devam ederse güzel hareket.

Fenerbahçe koruna koruna,göz yaptıklarına yumula yumula canavarlaştı. Aziz Yıldırım'ın Türk futbolundaki nefret söylemleri taraftarlarına da sirayet etti ve Fenerbahçe taraftarı bugün Türkiye'de korkulan,holiganlaşan,adı konulmamış bir terörist grup haline gelen,yakıp yıkan bir oluşum oldu. Hal böyle olunca ve hukuk düzeni gereken cezaları vermeyince insanlar kendi adaletini,kendi yöntemleriyle sağlama uğraşındalar.Yanlış şeyler fakat olayın çıkış noktası Fenerbahçe'nin anlayışı ve yaklaşımıdır. Bu kadar kibir,öfke,saygısızlık ve sahtekarlık söylemleriyle büyüyen bir nesil elbette ki sağlıklı olmayacaktır.

Geri
Üst Alt