Üye Görüşü Galatasaray Taraftarı Ramosu mu Laudrupu mu İstiyor?

Şu saatten sonra artık bir yabancı teknik direktör daha kaldıramaz bünyem. Yabancı demek macera demek. Yabancı demek kontenjan olduğu sürece başarısızlık demek. O yüzden Tolunay Kafkas, Ertuğrul Sağlam gibi hem başarılı hem de başarıya aç bir yerli teknik adamdan yanayım.

Yerli hoca gelmeli ama yabancı oyuncu düşmanı, bizim yerlilerimiz neye yetmiyor kafasında biri olmamalı.

Bu saatten sonra Ersun'u getirmemek ağır mallıktır. Bedelini sezon sonunda çok ağır öderiz böyle bir hatanın.

Sezon ortasında hoca değiştirmek mantıklı değil.Evet Prandelli çok iyi işler yapmıyor ve takımı intihara sürüklüyor.Şayet düzelmezse en kötü devre arasına kadar takımı taşımasını bekleyip yerine mutlaka Hamza Hamzaoğlu getirilmelidir...

valla ben de zırıl zırıl ağlamadan takımını destekleyen taraftar istiyorum ama yok maalesef... 81 bin kişilik stadını 80bin ortalamayla dolduran dortmund taraftarı veya 2ci lig de bile olsa hep takımının arkasındaki millwall tayfası gibi veya ultras kavramını dibine kadar sürdüren brigate autonome livornesi gibi bir taraftar grubu istiyorum ama bizim elimizdekiler daha kulübün yaptığı açıklamayı bile okuyup anlamaktan aciz ultraslan... neresi ultras ise bunların...

bizim işimiz gücümüz niyeti belli medyanın yalanlarını kulaktan kulağa oynayan kocakarılar gibi dedikodular üzerine yorumlar yapmak...

tiksindirdiniz anında uyuyim...

Ramos kim Laudrup kim ya? Saka gibsin renktas

Kaldi ki bize eger Prandelli kovulursa sezon ortasinda, yerine takimi ve ligi taniyan bir türk getirilmeli takimi basina.

Yabancı TD konusunda kulüplerimiz genellikle hatalı davranıyorlar. İsmi çok bilinen birini getirip, hem sükse yapma hem de taraftara ve basına karşı ''Alın işte en iyisini getirdik, top onda artık'' diyebilme kolaylığı işlerine geliyor...Doğru bir zamanlama ve planlama gözetmeden, paldır küldür yapılan hamleler, çok defa sportif başarı getirmediği gibi kulüplerin mali yapısını da sarsıyor, başka tutarsızlıklar da eklenince koca kulüplerin onca gelire rağmen mali tabloları ortada!...

Elde çok önemli problemleri olmayan (Özellikle yerli kalitesi önemli) bir kadro ve ciddi bir transfer bütçesi olursa, uluslararası yarışmacılık seviyesini yükseltmek adına kariyeri ve karakteri tartışılmayacak bir yabancı TD ü iş başına getirmek çok doğru bir tercih olabilir. Tabi mümkünse daha sezon bitmeden, sonraki sezon için anlaşma yapmaktır izlenecek yol ki takımı tanısın, gördüğü eksikliklere göre transfer planlamasını, hazırlık programını vs yapsın...

(Kadro, bütçe, zamanlama, planlama, doğru TD) şeklinde özetleyebileceğim unsurların tam olarak ideal şekilde bir araya getirildiği bir yabancı TD transferini hatırlamıyorum, bunca yıllık futbol izleyiciliğimde...

Mancini nin istifası sonrası süreçte burada tartıştık; Özellikle yerli oyuncular açısından kadro kalitesi ve sınırlı bütçe nedeniyle, yabancı bir TD tercih edilmesini alınmaması gereken bir risk olarak görenlerdendim, ancak yerli hocalardan ismi geçenlerden her biri için 'Çöp', 'Leş', 'Fosil' gibi yakıştırmalar yapıldı...

Mancini ve Prandelli yerine yerli TD olsa Salih-Yasin-Tarık gibi futbolculara o paraların verilmesini istemez, tercih edeceği başka futbolculardan da daha fazla verim alırdı muhtemelen...

Önümüzdeki iki maçı (inşallah) kayıpsız atlatırsak zaten bu tartışmalar en azından bir süreliğine boşa çıkar, yine ağır saçmalıklar yapmazsa da sezon öylece tamamlanır...Bu iki maçı kaybedersek yeni yönetim gönderir zaten...

başka aday yok. yabancı olarak..tuchel gelmez.

konunun açılma tarihi eski ama orda burda dün akşamdan beri hala yabancı hoca isteyenler var...kafayı yiyecem artık avrupa ligini bile kaçırmış,elinde sadece leş lig kalmış bir takıma neden yabancı hoca getirilir?bunun mantıklı bi açıklamasını yapabilecek biri var mı ?? sezon sonuna kadar idare edecek karaman gibi hocalara ihtiyaç var sezon sonu zaten orada sözleşmesi bitecek bir lucescu takıma gelir umarım

Bu sezonu ligi bilen biriyle götürmek lazım. Önümüzdeki sezon ve sonraki sezonlar için takımın Villas boas'a emanet edilmesini isterdim. Bir yapılanma olacaksa eğer Boas uygun isimdir. Tabi benimki sadece hayal. Adam zenitte neler yapıyor..

Yabanci hoca gelirse sezonu 5 ile 10 arasi bir yerde bitiririz.

En buyuk malligi Ersunu trabzona kaptirarak yaptik zaten. Simdi seve seve ya hikmet gelecek ya tolunay gelecek ya da Denizli.

Abdullah avcı gelsin selçuktan ilelebet kurtulalım

ama bu gidişle Bülent korkmaz hagi veya tugay gelecek gibi

Bu sezonu ligi bilen biriyle götürmek lazım. Önümüzdeki sezon ve sonraki sezonlar için takımın Villas boas'a emanet edilmesini isterdim. Bir yapılanma olacaksa eğer Boas uygun isimdir. Tabi benimki sadece hayal. Adam zenitte neler yapıyor..

Yapilandirma olmasi icin paran olucak. 5 m.euro transfer butcesi+ cingene pazarligiyla Villas Boas bizi yapilandiramaz.

Geri
Üst Alt