Galatasaray Taraftarı TFF'ye Yürüyor! 12.04.2014 / 15:00

Taraftar yürüse ne olacak. "Çok güzel yürüdünüz, vazgeçtik Melo' yu etik kuruluna sevk etmekten" diyecekler sanki.

Yönetimin gerekli yaptırımları yapması lazım.

Örneğin;

1. Olağanüstü seçimli genel kurul için imza toplamaya başlasın.

2. Lig TV kameralarının Florya' ya, soyunma odasına, oraya buraya girmeleri yasaklansın. Sadece yayın hakkına sahipler, maçlarını yayınlasınlar, hiç bir konuda kolaylık gösterilmesin. Hatta Lig TV plot kamerasının göreceği şekilde Lig TV ve Federasyonu protesto eden pankartlar, afişler, TT Arena' ya asılsın.

3. Şike, ırkçılık olayları ile ilgili resmi siteden açıklama yapılsın.

Daha yapılabilecek pek çok şey vardır, benim aklıma gelenler bunlar.

Yoksa taraftar yürümüş, yürümemiş, kimsenin umrunda olmaz.

Taraftar yürüse ne olacak. "Çok güzel yürüdünüz, vazgeçtik Melo' yu etik kuruluna sevk etmekten" diyecekler sanki.

Yönetimin gerekli yaptırımları yapması lazım.

Örneğin;

1. Olağanüstü seçimli genel kurul için imza toplamaya başlasın.

2. Lig TV kameralarının Florya' ya, soyunma odasına, oraya buraya girmeleri yasaklansın. Sadece yayın hakkına sahipler, maçlarını yayınlasınlar, hiç bir konuda kolaylık gösterilmesin. Hatta Lig TV plot kamerasının göreceği şekilde Lig TV ve Federasyonu protesto eden pankartlar, afişler, TT Arena' ya asılsın.

3. Şike, ırkçılık olayları ile ilgili resmi siteden açıklama yapılsın.

Daha yapılabilecek pek çok şey vardır, benim aklıma gelenler bunlar.

Yoksa taraftar yürümüş, yürümemiş, kimsenin umrunda olmaz.

Yonetimler guclerini taraftardan alirlar. Cok sesi cikiyor diye Unal Aysal'a birkac milyar vergi borcu kesilse, diger yoneticilere her turlu pislik yapilsa ne olacak, kim arkalarinda duracak Galatasaray'in hakkini aradilar diye dusman ilan edilen yoneticilerin?

Yonetim de tepkisini koysun, taraftar da federasyona yurusun. Bu kulup hepimizin. Lise, yonetim, taraftar diye bolunmeden haksizliga karsi birlesmek lazim. Karsilarindakilerin koyun olmadigini anlasinlar artik.

kapinin önüne polar atip kacarlar.

Herkes TFF ye yürüyor, dönüp baksan 7-8 takim yürümüştür,böyle rezil bir sezon daha görmedim.

Nasıl ve ne kadar şiddet getireceği önemli. Umarım ses getiren cinsten bişey olur. İstanbul'da olsam kesinlikle bulunurdum.

5.30 Tff yi sallayın demiören'in kulaklarını çınlatın bi güzel. Tüpçünün gazı kaçsın.

Taraftar fırsat bekliyordu. Bakalım sadece lafta mıymış bu eylem istekleri. Şahsen ben İstanbul'da olsam kesin giderdim

Gidip celenk bırakmayın,cam cerceve inmeli,bunlar bu dilden anlıyor...

yürüyüşün yapılacağı tarih ve saati başlıkta belirttim.

Umarim yine böyle 200-300 kisilik bir yürüyüs olmaz. Ama yogun istek üzerine gün degistirilmis, o yüzden ümitliyim. Dagitin sunlari.

Yıllardır beklediğim bir organizasyondu, tam da şehirdışında olduğum hafta yapılıyor ne talihsizim.

demirören ve fener medyası fazla kaşınıyor bu ara, kaşınanı kaşıyan çıkacaktır elbet

İstanbul'da olan tüm renktaşlarımız katılmalıdır.

Öyle bir kalabalık olmalı ki ciddi olduğumuz ortaya çıksın.3-5 binle olacak iş değil maalesef

İşte dediğim buydu. Konu devamlı Terim'e geliyor. :) Sivas maçı için benim de umudum yok zaten. Ayrıca Mancini'yi de savunmak hiç içimden gelmiyor..

Burada konuyu Terim'e getirmedim. yönetime getirdim. Paralı uşaklara. Bu arada bugün başımıza gelenlere sebep olan olaydır Terim'in gidişi.

Geri
Üst Alt