Galatasaray Taraftarında İş Yok

Rıdvan Akman

Yeni Üye
sene basindan beri surekli ''sampiyonluk gitti ingaaaaaaa'' yapan bir Galatasaray taraftari var, fenerbahce ise her türlü pislige ve o dandik kadrosuna ragmen dunya kupasini alabilecek havada, tabi bunda tamamen ellerinde olan medyanin payi buyuk. polarci zihniyet Galatasaray taraftari cogaliyor ve bu durum cok sinir bozucu.

fenerbahçe tarihinde hic real madrid'le mac yapmasa bile sanki real madridi yenecekmis havasina sokulmusken, Galatasaray ise kayseri ile bile oynayacagi zaman yenemez lig bitti bilmem ne.

Galatasaray taraftarinin arasinda sizma var, forumlar, stadlar, hersey sene basindan beri organize, fenerbahce kume dusecegi icin bu sene birileri tarafindan sampiyon yapilarak olasi olaylarin ve bazi menfaat kayiplarinin onune gecmek isteniyor.

son olarak her hafta bu takimi yenemeyiz, bu takimla berabere kaliriz diyenler bi defolup gitseler artik iyi olacak, yoksa taraftarlar arasinda bolunme olacak.

Millet neyin peşinde sen neyin peşindesin. Başlıcam şimdi gs taraftarına

Sen Sneijderi yerden yere vuran adam degilmiydin ?

Tapatalk

Hacı sen antu forumlarını git oku! Adamlar her türlü olumsuzluğumuza rağmen bizden nasıl tırsıyorlar. Tam tersi bir durum var.

Ayrıca olumsuz hava tabiki olacak... Ben olumsuz değilim ama olumsuz olanlara da bişey diyemem. Çünkü bu takımın başına gelmeyen kalmadı. Üstelik takım 3-4 maç dışında gerçekten kötü oynuyor. İşte esas bu havayı yaratan faktör de takımın kötü oynaması. Son zamanlardaki farklı iki galibiyet bizi yanıltıyor. Deplasman bizim için dertlasman halini aldı. Ben yine de her türlü olumsuzluğa karşı şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Yalan değil bence de iş yok. O değilde başlık açacağına meyil kampanyası düzenleseydin daha etkili olurdu. Yersen..

Fb yi övüyorsun ama Fb ile bizim taraftarı karşılaştırman bile saçma bana göre.

Adam forumda istediğini yazar.

Gider statta destekler hep bir ağızdan.

Bazıları gibi stadın 4 yanından farklı tezahürat olmaz.

Bence endişen gereksiz.

(Şampiyon olacağımıza inanıyorum ayrıca.)

sene basindan beri surekli ''sampiyonluk gitti ingaaaaaaa'' yapan bir Galatasaray taraftari var, fenerbahce ise her türlü pislige ve o dandik kadrosuna ragmen dunya kupasini alabilecek havada, tabi bunda tamamen ellerinde olan medyanin payi buyuk. polarci zihniyet Galatasaray taraftari cogaliyor ve bu durum cok sinir bozucu.

fenerbahçe tarihinde hic real madrid'le mac yapmasa bile sanki real madridi yenecekmis havasina sokulmusken, Galatasaray ise kayseri ile bile oynayacagi zaman yenemez lig bitti bilmem ne.

Galatasaray taraftarinin arasinda sizma var, forumlar, stadlar, hersey sene basindan beri organize, fenerbahce kume dusecegi icin bu sene birileri tarafindan sampiyon yapilarak olasi olaylarin ve bazi menfaat kayiplarinin onune gecmek isteniyor.

son olarak her hafta bu takimi yenemeyiz, bu takimla berabere kaliriz diyenler bi defolup gitseler artik iyi olacak, yoksa taraftarlar arasinda bolunme olacak.

Bir kısmında doğruluk payı var. Özellikle Arena'da oynanan maçlarda taraftar sadece oturuyor. Tezahurat yapılmıyor gibi geliyor. Ancak son paragrafına kesin olarak katılmıyorum. Özellikle Bursa maçında puan kaybedeceğimize %70 gözü ile bakıyordum ancak 6 gol attık Bursaspor'a. Bizim bu takımı yenemeyiz dediğimiz bence öz eleştiri oluyor.

Arkadaşlar birbirinizle münakaşaya girmeden konuya devam edin lütfen.

Hayrola birader bi problem mi var

Senin gibileri iyi bilirim ben. Kendini geliştirememiş kişiliğini oturtamamışsın. Acil tedaviye ihtiyacın var. Sende şizofren depresif obsesif panik atak var. Avatarından anladığım bu. Allah acil şifalar versin kardeşşşş.

Senin gibileri iyi bilirim ben. Kendini geliştirememiş kişiliğini oturtamamışsın. Acil tedaviye ihtiyacın var. Sende şizofren depresif obsesif panik atak var. Avatarından anladığım bu. Allah acil şifalar versin kardeşşşş.

Avatarımdan bunu anlıyorsam yazdıklarımdan da ne kadar çakıcı bir adam olduğunu anlarsın herhalde

Geri
Üst Alt