Galatasaray Taraftarında İş Yok

Darısı başına dicem ama maden olan yerde ot bitmez. senin işi zor seni gidi batı özentisi seni. Seni gidi münkir münafık seni.

Evlilik seni bozmuş aslanım. Eeee her akşam evde her akşam evde tabi kafayı sıyırdın.

Ayıptır söylemesi daha dün akşam rakı masasındaydım

Neyse koçum sen sıkma canını fazla

Avatarımdan bunu anlıyorsam yazdıklarımdan da ne kadar çakıcı bir adam olduğunu anlarsın herhalde

Bak işte bunu kastediyorum, normal değilsin. Eğilimlerini karşı cinse yönlendir. Ne bileyim akvaryum al. Ama bu kafayla dimyata gidersen eldeki bulgurdanda olursun aziz kardeşim. Rabbim gönül gözünü açsın.

أتمنى الشفاء العاجل

Evlilik seni bozmuş aslanım. Eeee her akşam evde her akşam evde tabi kafayı sıyırdın.

Ayıptır söylemesi daha dün akşam rakı masasındaydım

Neyse koçum sen sıkma canını fazla

Yapma bunu , bu arada hoca seni sordu cemaate gelmiyo nezamandır dedi, Aşaktaki cameye gidiyomuşsun. Çok bozuldu haberin olsun bebeğim.

Konu dışı mesajlar atmazsak iyi olur.

Yönetim

{tapatalk©}

Yapma bunu , bu arada hoca seni sordu cemaate gelmiyo nezamandır dedi, Aşaktaki cameye gidiyomuşsun. Çok bozuldu haberin olsun bebeğim.

Bizim burada cami yok aslanım. Bizim camimiz kalbimizde. İbadetimizi orada yaparız biz bazen rakı masasında bazen eş dost arasında.

Sen git hocaya de ki, bizim arkadaş hırsızlığı bırakmış. O nedenle sizin cemaatte saygı görmezmiş, o nedenle de uğramıyormuş de. O anlar

Adam banı göze almış :D Neyse değişti.

yuh anılın mod olduğunu görünce hemen mesajını değiştirdi adam :D

Anıl Bey moderatörlüğün ona verdiği gücü gördüğünüz gibi kötü emelleri uğrunda kullanıyor.

Kendisi güç sarhoşu olmuş durumdadır

Benim yazdığım mesajı editleyerek kendisine uygun hale getiriyor

Bu halk bunu kaldıramaz. Herkese açık çağrı. Ayaklanın

yeter artık bu diktacı faşist rejim

Geri
Üst Alt