Harun Saraylı
Kırmızı Üye
- 15 Nisan 2009
- 1.038
- 11
- 288
Tekerlekle paralı askerin yazdıklarından daha dolu mesaj tebrik ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekerlekle paralı askerin yazdıklarından daha dolu mesaj tebrik ederim
Yazı ağır oksimoron içeriyor.Gelin inceleyelim.Fatih Terim için 8 kere geldi 7 kere şampiyon oldu demeyi biliyorsunuz ama ömrünü Galatasaraya feda etmiş, teknik ekip ve futbolcular gibi kulüpten para almayan üstüne para hibe eden vaktini zamanını ayıran, yine aynı şekil teknik ekip ve futbolculardan çok Floryada bulunan, oyuncuların nerdeyse bokunu temizleyen 5 kere gelip 5 kere şampiyon yaptıran yüce insan Abdürrahim Albayrak'a bok atmanızı kaldıramıyorum.
5 şampiyonluk= cebinden çıkan milyonlarca lira + ölüm riski
7 şampiyonluk= cebine girene milyonlarca lira + kulübün mali olarak iflas etmesi
Bugün geldiğimiz noktada Terimi 7 kere şampiyon yaptı diye savunanlar camiamızı 5 kere zafere taşımış bir insana ne hakla bok atıp defol git diyorsunuz, madem geçmişte yaşanılan zaferlerin önemi yok o zaman Terim de defolsun gitsin diyebilirim ama demiyorum sizin gibi camiamızın içinden çıkan değerlere saygısızlık yapamam.
Hepiniz nankörsünüz. Utanıyorum sizden. Galatasaray'lılık bu değil. Galatasaray'lıyım diye ortalıkta dolanmayın.
Tugay Ceylan çok iyi bir TerimsporludurAbdurrahim Albayrak çok iyi bir Galatasaraylı değil çok iyi bir reisçidir.
Fatih Terim çok iyi bir Galatasaraylıdır.
İyi mi kötü müÖtekileştirme eleştirisinde bulunan admin arkadaş burayı takip ediyor mu ?
İyi mi kötü mü
Ona göre cevap vereceğim.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tugay Ceylan çok iyi bir Terimsporludur
Daha ismimi yazmaktan acizsin. O yüzden tartışmaya bile girmiyeceğim. Bu arada reisçiysen orta parmağımı güle güle kullanabilirsin.
Kaya mı, Allah Allah ilginç.Renktaş işin içinde bir şey var ama çözemedim.
Çünkü hem bu Harun hem de Turgay Kaya isimli 2 üye profilde 1000 küsür mesaj gözüküyor,
Senin, benim her üyenin google üzerinden eski mesajlarına ulaşabilirken, benim 2013 de yazdığım ilk mesajı bile bulurken,
Bu iki şahsın ne profil üzerinden, ne de google dan bu konu haricindeki geçmişe yönelik hiç bir mesaj ve aktivitelerine ulaşılmıyor.
Bu tesadüf değil başka bir şey zamanla çıkar ortaya.
Edit : Bir de Saffet Sancaklı'nın açıklama yaptığı gün.
Renktaş işin içinde bir şey var ama çözemedim.
Mustafa Sevim yazınca ne çıkıyor
Renktaş işin içinde bir şey var ama çözemedim.
Çünkü hem bu Harun hem de Turgay Kaya isimli 2 üye profilde 1000 küsür mesaj gözüküyor,
Senin, benim her üyenin google üzerinden eski mesajlarına ulaşabilirken, benim 2013 de yazdığım ilk mesajı bile bulurken,
Bu iki şahsın ne profil üzerinden, ne de google dan bu konu haricindeki geçmişe yönelik hiç bir mesaj ve aktivitelerine ulaşılmıyor.
Bu tesadüf değil başka bir şey zamanla çıkar ortaya.
Edit : Bir de Saffet Sancaklı'nın açıklama yaptığı gün.
Takım savunma organizasyonu çalıştırmadığı için,Terimin pasta kestirmesi neden zoruna gitti diyette misin
Bak ne dedim.Galatasarayın menfaatlerini savunmanın içinde Galatasarayın en başarılı ismini savunmak da vardır . Sizin gibi nankörler bilmez ama.