Galatasaray Taraftarları Nankördür

Fatih Terim için 8 kere geldi 7 kere şampiyon oldu demeyi biliyorsunuz ama ömrünü Galatasaraya feda etmiş, teknik ekip ve futbolcular gibi kulüpten para almayan üstüne para hibe eden vaktini zamanını ayıran, yine aynı şekil teknik ekip ve futbolculardan çok Floryada bulunan, oyuncuların nerdeyse bokunu temizleyen 5 kere gelip 5 kere şampiyon yaptıran yüce insan Abdürrahim Albayrak'a bok atmanızı kaldıramıyorum.
5 şampiyonluk= cebinden çıkan milyonlarca lira + ölüm riski
7 şampiyonluk= cebine girene milyonlarca lira + kulübün mali olarak iflas etmesi

Bugün geldiğimiz noktada Terimi 7 kere şampiyon yaptı diye savunanlar camiamızı 5 kere zafere taşımış bir insana ne hakla bok atıp defol git diyorsunuz, madem geçmişte yaşanılan zaferlerin önemi yok o zaman Terim de defolsun gitsin diyebilirim ama demiyorum sizin gibi camiamızın içinden çıkan değerlere saygısızlık yapamam.

Hepiniz nankörsünüz. Utanıyorum sizden. Galatasaray'lılık bu değil. Galatasaray'lıyım diye ortalıkta dolanmayın.
Yazı ağır oksimoron içeriyor.Gelin inceleyelim.
Metnin önerdiği düşüncelerden rahatlıkla "Abdürrahim Albayrak çok iyi bir Galatasaraylıdır."sonucunu çıkartabiliriz . Buna kimsenin itirazı olmaz sanırım, benim yok en azından. Evet, bu ön kabulle başlayalım.

Eğer Abdürrahim Albayrak söylediğin kadar iyi bir Galatasaraylıysa, düşüncelerine ve sözlerine inanmamız gerekir. Fatih Terim'le alakalı açıklamalarından alıntı yapmaya lüzum yok sanırım.Her birinde hunharca hocayı övdüğü malumunuz. Bu noktada yüce insan olarak nitelendirdiğin Albayrak'ı referans alman uygun olmaz mı? Neyse bu gerçekleri de cebe atıp devam edelim.

Birinci ihtimal. Senelerce yöneticilik yapmış, takımın, kulübün dinamiklerine inanılmaz hakim olan Abdürrahim Albayrak o kadar iş bilmez, vasat bir adam ki Galatasaray'ı daha iyi bir pozisyona getirmeye çalışırken, kulübün paralarını götüren, takımı finansal olarak iflasa sürükleyen, taktik maktik bilmeyen, antrenmanda pasta kestiren bir adamı(!), hem de senelerce, farklı yönetimler altında destekliyor. Anormal şekilde hem de.

İkinci ihtimal, Albayrak'la Terim arasında bir çıkar ilişkisi var. Takım üzerinden para kazanıyorlar. Ama bu yazının ana fikrine tamamen ters. O yüzden bu ihtimal yok hükmünde.

Son ihtimal de Albayrak Terim'e aşık. "I love you hocam" derken ciddiymiş. O yüzden hatalarını görmezden geliyor, kulübü batırsa da sesini çıkaramıyor. En mantıklısı bu bence.

Abdurrahim Albayrak çok iyi bir Galatasaraylı değil çok iyi bir reisçidir.
Fatih Terim çok iyi bir Galatasaraylıdır.
Bu arada nankör olan yeni nesil Galatasaray taraftarıdır.

Ötekileştirme eleştirisinde bulunan admin arkadaş burayı takip ediyor mu ?

Renktaş işin içinde bir şey var ama çözemedim.

Çünkü hem bu Harun hem de Turgay Kaya isimli 2 üye profilde 1000 küsür mesaj gözüküyor,
Senin, benim her üyenin google üzerinden eski mesajlarına ulaşabilirken, benim 2013 de yazdığım ilk mesajı bile bulurken,
Bu iki şahsın ne profil üzerinden, ne de google dan bu konu haricindeki geçmişe yönelik hiç bir mesaj ve aktivitelerine ulaşılmıyor.

Bu tesadüf değil başka bir şey zamanla çıkar ortaya.

Edit : Bir de Saffet Sancaklı'nın açıklama yaptığı gün.

Daha ismimi yazmaktan acizsin. O yüzden tartışmaya bile girmiyeceğim. Bu arada reisçiysen orta parmağımı güle güle kullanabilirsin.

Çünkü hem bu Harun hem de Turgay Kaya isimli 2 üye profilde 1000 küsür mesaj gözüküyor,
Senin, benim her üyenin google üzerinden eski mesajlarına ulaşabilirken, benim 2013 de yazdığım ilk mesajı bile bulurken,
Bu iki şahsın ne profil üzerinden, ne de google dan bu konu haricindeki geçmişe yönelik hiç bir mesaj ve aktivitelerine ulaşılmıyor.

Kaya mı, Allah Allah ilginç.

sadettin-teksoy-simdilerde-ne-yapiyor_x_97597_b.webp

Bu meselelere biraz surec olarak bakmak lazim. Biliyor ve goruyoruz ki , bu meselelere ilkesel yaklasan cok az insan var , geri kalani ise basariya gore konusur ki cok da elestirmiyorum bunu cunku dunyada da boyle

Ornegin , unal aysala albayrak i durust u gonderdi diye cemkiren cogumuz , simdi bu ikilinin son 6 ayina bakinca "allah allah , olabilir aslinda" demeye basladik

Ama bu son 6 aydaki tff ali durust olaylari , albayrak transfer ve aciklamalar olmasaydi ve 25 yerine 38 puanda olsaydi , algimizda bir degisiklik olmazdi

Avrupali bunu nasil cozmus ? Baskan, basin sozcusu kimmis , hangi sirket yonetim kuruluna kimi almis almamis kimsenin ilgilendigini sanmiyorum

O isler kendi mecrasinda yuruyor , seyirci bu toplara girmiyor

Bence bizdeki yoneticilerin kuluplerdeki koltuklari kendi bilinirliklerini arttirmak amaciyla kullandiklari sonucu cikar bundan ama seyircilerin de bu meselelere cok bulastigi anlami da cikar , karsilikli yani

Terimin pasta kestirmesi neden zoruna gitti diyette misin
Takım savunma organizasyonu çalıştırmadığı için,
Duran toplarda sürekli gol yediğimiz ve oyunculara nerde duracağını göstermediği için,
Tüm kornerlerimizi ön direğe kullandirtmaktan başka bir şey yaptırmadigi için,
Oyuncuların arkadaşlarına nasıl alan açacağını göstermediği için,
Takımca nasıl hücuma çikilacağini ogretemedigi için,
Penaltı atışı calistirmadigi ve penaltiları kimin atacağını bellirtmedigi için,
Oyuncuların gelişimine katkısı olmadığı için ve daha bir sürü şey sebebiyle

İdmanlarda Pasta kestirip mangal yaptırması bir taraftar olarak zoruma gidiyor

Çünkü 11 küsur maçta sadece 1 galibiyetimiz var.
Lig sonuncusu bile bizi tokatlayip dalga geçiyor.

Ha senin zoruna gitmiyorsa eğer sen terimsporlusun.

Galatasarayın menfaatlerini savunmanın içinde Galatasarayın en başarılı ismini savunmak da vardır . Sizin gibi nankörler bilmez ama.
Bak ne dedim.
Dönüp arkaya bakıp maziye takilirsak eğer böyle rezil oluruz.
CL'de 4 maçta gol atamayiz.
11 maçta 1 galibiyet alırız.
Saha içinde ezilince hakemlere ve rakiplere saldırıp kufur etmekten başka bir çaren kalmaz.

Madem en başarılı hoca o zaman ona göre hareket edecek ve başarısız olduğu zaman gitmeyi bilecek.

Buna ben de katiliyorum , bir insanin gecmisi , yapabilecekleri hakkinda fikir veriyor ise "ve inaniyorum yine duzeltir" deniyor ise saygim var , olabilir de

Ama "onun adi terim ise her kosulda yanindayiz , kredi mredi" , bunlar denirse asla katilmam . Yonetimler de teknik ekipler de oyuncular da artik gecmisin kredisi ile hatirlanamazlar cunku maddi pasta cok buyudu

Beni terim sadece tek bir konuda umutlandiriyor , saha icinde cok cok kotu , fakat yonetim ile sanilanin aksine uyum icindeler , eger dogru hamleleri gec de olsa yaparlarsa , en kotu lig ikinciligi icin en ciddi aday oluruz

Geri
Üst Alt